Zakladám túto tému, lebo už veľa krát som zažil nezvyčajné veci pri meditovaní/relaxovaní a rád by som sa s nimi podelil. Prípadne budem rád ak mi nekto vysvetlí, čo sa dialo. Samozrejme uvítam, keď tu nebudem sám a pridajú sa ešte iní
Dnes:
Čas 16:35, dĺžka meditácie 15min
Uvolnenie celého tela a rozšírenie vnímania(vstup do ohniska 12). Po chvíli som veľmi čudne registroval svoje telo. Od krku dole som ho vnímal, akoby ani nebolo mojou súčasťou. Pravá ruka sa mi zdala celý čas 2x dlhšia ako ľavá. O chvíľu sa mi začala točiť hlava a začínalo to byť neprijemné. Ako keď by som mal odpadnúť. To isté som už zažil, keď som daroval krv a na ďalší ďen si bol zabehať

Pocity postupne utíchali a potom začali moje oči. Veľmi silno kmitali. Ak to mám k niečomu prirovnať, predstavte si neviditeľnú pinballovú loptičku, ktorá sa odbíja od ľavého oka ku pravému a naspať

Stále rýchlejšie. Napadlo ma či to nie je REM(rapid eye movement) fáza, ale keď som otvoril oči, všetko bolo normálne a nič som necítil. Zavrel som a vrátilo sa to. Bol som z toho vyľakaný, ale aj vzrušený. Skúsil som AC, keď už som sa dostal do takého stavu, ale bez úspechu. Bránilo mi to sústrediť sa. Ďalej už nič zaujimáve nebolo.