AC Prvý Krát?

Zážitky z vašich astrálnych výletov

Moderátor: Moderátori

RemyZet
Člen fóra
Člen fóra
Príspevky: 37
Dátum registrácie: St Júl 04, 2012 15:16

AC Prvý Krát?

Príspevok od používateľa RemyZet »

Zdravím,
Mám na vás otázku, hneď zo začiatku:
BOLO TO AC?
Aby som vám upresnil o čo presne ide, popíšem Vám môj nočný zážitok.

- nebaví ma spať na posteli, spávam vonku, na lehátku. Ale tuto noc to vyzeralo na dážď, tak som mal lehátko v izbe, a spal som na ňom v rozopnutom spacáku. Odkedy sa mi stalo toto: viewtopic.php?f=26&t=2016&sid=710ed9b71 ... 72b#p17934, pátram po tom, čo všetko človek nepozná.
NIKDY som nezažil LD, alebo si to aspoň nepamätám, ale včera som chcel skúsiť AC. Mal som strach, ako to dopadne. V noci som si išiel lahnúť na lehátko, zapal som si do sluchatiek I-Doser a časť: OutOfBody_3 a myslel som pri tom na to ako vychádzam zo svojho tela. Bolo 1:30. Skladba, alebo nahrávka ktorú som mal v I-Doser-y pustenú mala 35 minut. Poviem vám, v noci vedia byť tie zvuky dosť strašidelné.

JADRO:
- Ocitol som sa pri posteli ako som vystrašený stál a pozeral čo sa deje. Niečo ma škrtilo, nemohol som poriadne dýchať. Všade tma, mal som strach. CHcel som sa pozrieť na lehatko či som tam ale bál som sa, držal som sa pri posteli. Zrazu ma koplo a ja som sa zobudil. Keď som otvoril oči, zistil som že som sa triasol, a vďaka môjmu krivému ležaniu + kŕču (trasene) kt. som mal, som si tlačil na krk a tým som sa dusil. Nechápal som čo sa stalo, prečo ležím keď som ešte pred chvíľou stál, Štípol som sa či to nie je sen, a nebol. Pozrel som sa na mobil, a bolo 2:39.

Vystrašený som sa ešte chcel pokúsiť o LD ale to sa mi nepodarilo.
otázka:
- PODARILO SA MI AC alebo to BOL LEN SEN?

Ďakujem
Používateľov profilový obrázok
nou
Člen fóra
Člen fóra
Príspevky: 206
Dátum registrácie: Po Jan 30, 2006 22:57

Re: AC Prvý Krát?

Príspevok od používateľa nou »

s skatulkovanim zazitkov pockaj az ked budes mat tych zazitkov viac. potom si ich budes skor vediet rozdelit. ono hlavny je ten zazitok a nejake skatulkovanie je z velkej casti irelevantne.
Prídem si po teba.
RemyZet
Člen fóra
Člen fóra
Príspevky: 37
Dátum registrácie: St Júl 04, 2012 15:16

Re: AC Prvý Krát?

Príspevok od používateľa RemyZet »

Ale pýtal som sa najmä preto, lebo práve takáto / tieto skúsenosti ma doviedli k preskúmaniu vecí okolo OBE. Predtým ma ani nenapadlo že by sa mi také niečo mohlo stať svojvoľne... vlastne som ani poriadne nevedel čo to je, tak je to take zaujimave že čistou náhodou som sa k tomu dostal.
Napísať odpoveď