potrebujem poradiť
som úplný začiatočník o AC/OBE sa pokúšam len posledné dve noci v prvú noc som zažil len asi 5 min. paralýzu
včera večer som sa dostal do toho istého stavu zhruba na 10 min. nemohol som pohnúť ani prstom na ruke po nejakom čase v paralýze som mal pocit ako keby sa mi začala vlniť ruka alebo ako keby narážala o fyzické telo z vnútra (ako keď mucha naráža o vnútorné steny fľaše v ktorej je zatvorená) aj napriek tomu že fyzicky sa ruka ani nepohla (mohol to byť len pocit z nejakého očakávania AC)
potom to prestalo a nastál ďalší efekt začal mi z ničoho nič nadskakovať hrudník pripomínalo to ako keď lekári oživujú srdce elektrinou lenže to nebolo až také masívne nadskakovanie ale len mierne a nič som pri tom necítil len som otvoril oči a prizeral sa ako sa to deje , postupne to prešlo niekde pod hrudný kôš a stratilo sa to úplne , priznám sa bol som trochu mimo nevedel som čo sa deje ale nemal som strach ani som nevedel čo mam robiť, bolo to prvý krát v živote čo sa také niečo udialo (trochu som si myslel že mam nejaký srdcový záchvat ale to by asi bolelo) , nakoniec to úplne ustúpilo a ja som sa zrazu mohol pohnúť
vie niekto čo to mohlo byť ? stalo sa to niekomu počas pokusu o AC ?
prvé dva pokusy o AC
Moderátor: Moderátori
-
- Člen fóra
- Dátum registrácie: So Sep 01, 2012 21:47
Re: prvé dva pokusy o AC
Výborne reincarnate ! Si na dobrej ceste, skúšaj to ďalej. Paralýza je už vlastne vstup do AC , chyba bola, že si sa zľakol toho. Viem že je to nepríjemné, paralýzu som mala aj ja,ale to som sa ešte vtedy nepokúšala o AC. Tak,trénuj ďalej,a keď sa ti už dostaví ten stav, stačí pomyslieť na to že chceš z tela von, proste si predstav napr. že sa vznášaš nad svojím telom a ani tú myšlienku nedokončíš a stane sa to. Samozrejme, pre každého platí iná metóda. Ja tiež skúšam AC,bezúspešne. Do tranzu sa mi ešte nepodarilo dostať. Skúšaj ďalej,hlavne sa nezľakni keď sa to stane,lebo sa stiahneš späť do svojho tela 
Veľa šťastia Ti prajem

Veľa šťastia Ti prajem