Dneska sa mi stala zvláštna vec. Spala som u starej mamy. Mohli byť asi tak 2-3 hodiny v noci. Bola som asi v druhej fáze REM spánku. Zrazu som sa akoby zobudila. Nie tak,ako obvykle ale tak, že som mala zatvorené oči a začala som vnímať svoje telo. Vnímala som jeho polohu. Ležala som na chrbte,rovno ale hlavou smerom naľavo. Vnímala som aj to, že v ktorej izbe sa nachádzam a že som u starej mamy. Toto vnímanie prebehlo dosť rýchlo. Moje telo náhle oťaželo. O chvíľku na to som počula hlas dievčaťa ktoré som počula aj pred týždňom keď som mala paralýzu. Onedlho na to som začula "píííp" a to sa prenieslo do hlasného zvuku v mojich ušiach. Počas toho som si v mysli povedala že chcem LD. Nič sa nedialo, akurát ten zvuk v mojich ušiach prestal asi tak na 3 sekundy. Potom som ho počula zas. Znova som si v mysli povedala že chcem LD. Opäť sa nič nedialo. Potom to všetko nejak prestalo a spomenula som si, že som zabudla vizualizovať. Spala som ďalej...
Celé mi to prišlo zvláštne. Stále rozmýšľam, či to bola skutočná paralýza alebo sa len odohrávala v sne. Ale veď predsa v sne máme dej a vidíme obraz. Ja som tu mala dej a cítila som ho, odohrával sa fakt skutočne. Ale obraz som nevidela, len tmu. A taký "tmavý" sen sa mi nikdy nesníva. Tak teda som to skutočne zažívala? Alebo mohol to byť taký sen, ktorý som len cítila a počas toho, ako prebiehal som zažívala to všetko? Myslím tým, že som to zažívala naozaj a skutočnosť sa mi nejak preniesla do sna? Ja som z tohoto už úplne mimo :/
Každopádne keby sa jednalo skutočne o spánkovú paralýzu, znamenalo by to pre mňa úspech. Veď predsa to potrebujem dosiahnuť aby som mala LD a neskôr aj AC

Dopredu ďakujem za odpovede...