3x LD za sebou

Zážitky z vašich ciest v ríši vedomých snov

Moderátor: Moderátori

Angelo1354
Návštevník
Príspevky: 6
Dátum registrácie: Pi Nov 04, 2011 0:39

3x LD za sebou

Príspevok od používateľa Angelo1354 »

Dnes ráno som sa zobudil asi o 5.00 tak som ani nevstával z postele len som sa snažil znova zaspať , po chvíli sa mi to aj podarilo a prišiel sen , v sne som sa pohyboval po obývačke proste klasika ale nesedela gravitácia , u mňa je to väčšinou vždy gravitácia čo mi prezradí že ide o LD . Tak som skákal po obývačke ešte s jedným spolužiakom ale trvalo to len chvíľu a prebudil som sa . Keď som sa prebudil už som ani nepozeral na hodiny len som išiel hneď zase spať nech sa LD opakuje a vyšlo to . Teraz som si povedal že idem k jednej slečne čo sa mi dosť v reáli páči :) Prišiel som tam ale nemohol som ju doma nájsť , každá zo zadu vyzerala jak ona ale tvár vždy iná :D proste sranda no . Išli sme domov ku mne a tam som sa nad tým opäť začal zamýšľať tak som spravil test reality pomocou času na hodinách , ten preukázal že ide o LD takže som ani neváhal a dal som jej hneď jazýčkovú :D no sranda , samozrejme prišlo vzrušenie a následné zobudenie sa . Keďže bolo už 8.00 ďalej som už LD neskúšal . :D

neviem prečo ale v tom sne mi išli veľmi ťažko otvárať dvere , jedni ma skoro rozmliaždili , a keď lietam tak mám veľký problém s riadením , nedokážem brzdiť ... :/
Naposledy upravil/-a Angelo1354 v Po Feb 10, 2014 8:31, upravené celkom 1 krát.
bonhomme
Člen fóra
Člen fóra
Príspevky: 26
Dátum registrácie: Po Mar 12, 2012 5:15

Re: 3x LD za sebou

Príspevok od používateľa bonhomme »

Haha, to ti celkom dobre vyšlo. S otváraním dverí - skúšal si cez ne jednoducho prejsť? Alebo ich otváraš, aby si tak vstúpil do iného prostredia? Tiež mám niekedy problém s brzdením. Chytám sa konárov alebo hocičoho okolo mňa na brzdenie, ale nie vždy to vyjde. napriek tomu lietam rada.
Pjotrik
Člen fóra
Člen fóra
Príspevky: 117
Dátum registrácie: So Sep 10, 2011 17:30

Re: 3x LD za sebou

Príspevok od používateľa Pjotrik »

Tak mne sa stáva, že keď vyskočím z okna a idem lietať, často ma to ťahá hore, aj keď ja by som sa chcel držať pri zemi. Ak pri výskoku chvíľu voľne padám a chcem vzlietnuť až tesne nad zemou, vždy dopadnem na klapačku :grin:
bonhomme
Člen fóra
Člen fóra
Príspevky: 26
Dátum registrácie: Po Mar 12, 2012 5:15

Re: 3x LD za sebou

Príspevok od používateľa bonhomme »

Pjotrik napísal:Tak mne sa stáva, že keď vyskočím z okna a idem lietať, často ma to ťahá hore, aj keď ja by som sa chcel držať pri zemi. Ak pri výskoku chvíľu voľne padám a chcem vzlietnuť až tesne nad zemou, vždy dopadnem na klapačku :grin:
Cítiš to keď padneš? Ja som zatiaľ padala asi 3 krát, z toho raz náročky, keď som sa hodila z vysokej budovy (rada lietam). Vtedy som sa od radosti zobudila. Pri ostatných padaniach, vždy akosi tesne nad zemou zabočím a letím paralelne s ulicou.
Pjotrik
Člen fóra
Člen fóra
Príspevky: 117
Dátum registrácie: So Sep 10, 2011 17:30

Re: 3x LD za sebou

Príspevok od používateľa Pjotrik »

bonhomme napísal:Cítiš to keď padneš? Ja som zatiaľ padala asi 3 krát, z toho raz náročky, keď som sa hodila z vysokej budovy (rada lietam). Vtedy som sa od radosti zobudila. Pri ostatných padaniach, vždy akosi tesne nad zemou zabočím a letím paralelne s ulicou.
Ja sa zaborím do zeme :grin:
Napísať odpoveď