Vytvorenie stáleho budica
Moderátor: Moderátori
Vytvorenie stáleho budica
Ked som mal svoj asi 15 LD stretol som tam snovu osobu na námestí ,normálne by som si ju nebol vsimol ale ona(bola to nejaka striga alebo co) zacala na mna volat, tak som za nou prisiel a spytal sa ci vie ze je v sne, povedala ze vie tak som sa opytal ze preco ma volala a ona mi povedala ze ma cely cas pozoruje a ze by mi mohla pomôct (dovtedy som mal LD asi raz za tyzden ) tak som sa spytal ze ako ,v tom sme sa presunuli na velku luku pri rieke spytal som sa preco sme sa premiestnili ,povedala ze by nas mohli pocut tí s ktorymi sa nema moc v laske a spytala sa ma ci nespravime dohodu ze ma v normalnom sne pride upozornit ze je to sen, a ja sa potom mozem dostat lahko do LD zacalo sa mi to pacit ale povedal som ze nech ma nebudi kazdy den ale len vtedy ked to pred spankom budem chciet tak suhlasila a spytal som sa co za to a ona chcela aby som ju premenil na peknu zenu a dal jej palac tak som suhlasil a vytvoril jej obrovsky palac a premenil ju na nadhernu zenu tak zadakovala a povedala ze to plati a ze uz by som sa mal zobudit a tak aj bolo. Odteraz vzdy ked pred spankom poprosim tak ma vo sne pride upozornit. Absolutne verim ze ked poprosim tak ma pride zobudit takze asi neexistuje ale robi to mozog
Re: Vytvorenie stáleho budica
Na přesně takovýto požadavek se chystám taky - jen si na to pak ve snu vzpomenout.