Ahojte,
minule sa mi prisnilo, ze lezim vo svojej posteli a pokusam sa o AC. Bola som v tzv. faze "nicoty" no potom to prislo a bola som von z tela. Ako prve som vyskusala ci mozem prechadzat cez steny a ono to fungovalo Chcela som nejak urobit kontrolu reality ci sa mi to vazne podarllo, chcela som vyletiet no v tej chvili niekto vedla mna zakaslal a ja som za zobudila.
Bol to naozaj zaujimavy sen pre mna, este teraz ho kompletne pametam. Malo to nieco s AC alebo to bol len moj vyplod fantazie, ked som tak velmi chcela dosiahnut AC? dakujem
Tak, človeku sa často zvykne snívať o tom, čo by chcel mať, čo by chcel dosiahnuť. Napríklad ja som bol istú dobu fascinovaný Černobyľom. Pozeral som neustále filmy a dokumenty, čítal si zážitky iných ľudí a veľmi som tam chcel ísť. Potom snáď každú noc sa mi snívalo ako som tam bol
Dnes sa mi stalo niečo úplne podobné...
Zostal som prekvapený keď som sem ráno prišiel a zbadal som túto tému..
Čo sa mi stalo:
Večer som si povedal že už musím dosiahnúť AC alebo aspoň LD.
Zaspal som naboku, otočený ku stene. išiel som spať okolo 2:15.
Sníval sa mi taký zvláštny sen - že mi niekto povedal: - Keď spíš a vidíš že sa ti deje čokoľvek príjemné, Zistíš že je to sen.
V tom sa mi snívalo, že ma kŕmilo také nejaké zlaté dievča... Bolo to úplne romanticky príjemné a spomenul som si na tie slová.
TOTO JE SEN!!!
Musím sa zobudiť a bez pohnutia začať metódu vyhodenia sa z tela...
Zobudil som sa (ale neviem či to nebol len Mindfuck) a snažil som sa pohnuť z tela. šlo to hrozne tažko, cítil som nemoc... úplne sa mi nedalo pohnuť. Nakoniec sa mi to pomocou metódy otáčania okolo osy podarilo. ma z ničoho nič vyhodilo z tela. Išiel som do obyvačky, ale úplne ťažko som sa hýbal. Prišiel som do obývačky, pozrel som sa na ruky a boli také rozostrené ako celý obraz.
Zostal som stáť na mieste, zavrel som oči a snažil som sa dostať na privat do BA (kde bývam počas školy).
V tom som si spomenul, že ak nič cez AC nerobíš tak ťa to kopne späť do tela. Stalo sa.
Zrazu sa mi obraz obývačky začal rozplývať a stal sa z neho obraz steny, na ktoru som sa pozeral.
Bol som hore, úplne čulý, a ani neviem ako dlho som mohol pozerať na tu stenu. Cítil som sa akoby som vôbec nespal. žiadne karpiny ani únava.
Ráno sa mi snívalo, že som sa opäť dostal z tela. Hodiny ukazovali 7:00 ... V kupelke som videl v zrkadle svoj odraz ale nemal som oči... len bielka. Zlakol som sa a zaČal som kričať ale bez zvuku... citil som napínanie ale žiaden zvuk ani nič... A v tom som sa zobudil. všimol som si že v toom zrkadle som bol o dosť nižší ako v realite.
Nedokážem povedať na 100% že niečo z toho bol sen alebo nie... len neviem kam to zaradiť...