Ahojte

Tak dneska mám konečne za sebou prvý úspech

a sa mi podaril celkom fajn LD

.. mala som aj super prechod doň

takže .. začalo sa to celé takto:
Sen začal u mojej starej mamy. Celé to bolo niečo ako falošné prebudenie. Ležali sme s ňou v posteli. Ona si niečo čítala,a mne náhle telo oťaželo. Počula som divné zvuky, teda nejaké príšery a kadečo možné

.. proste klasická paralýza.. Onedlho na to som začala pociťovať točenie (niečo ako točenie do špirály). Vydesilo ma to,ale potom som si pomyslela,že veď v takomto stave sa vchádza do LD

a mala som pravdu ...
Začal sa mi premietať jeden sen. Stála som na nejakom neznámom mieste. Slnko krásne svietilo,ako pri mori, cítila som to príjemné teplo. Zrazu tak ako pozerám pred seba, som si pomyslela, veď toto je len sen

(ani neviem ako ma to napadlo,veď obraz bol tak reálny,temer nerozoznatelný od skutočnosti

)tú myšlienku som zopakovala niekoľkokrát,dosť ma to potešilo

Testy reality som ani nerobila, nakoľko som hneď vedela, že snívam

Počula som ako nejakí skateboardisti tam skateboardovali.. išla som sa pozrieť na miesto,skadiaľ by mali údajne prichádzať. Ocitol sa tam môj bývalý spolužiak,ktorý skateboarduje

tak trocha som sledovala dej .. Potom ma napadlo,že by som z LD mohla skúsiť AC ( to som asi trochu prehnala,ved som len začiatočníčka v LD a ja už chcem experimentovať)
Začala som bežať. Postupne dolu kopcom, ale tak rýchlo, že som snáď podala lepší výkon ako nejakí maratónci

.. Sama už neviem kam som tak letela,ale zrejme som chcela do niečoho vojsť čo by ma hodilo do AC .. ale to sa mi nepodarilo,a onedlho LD skončilo.. Znova som mala falošné prebudenie u starej mamy, a povedala som jej , že už idem ( do ďalšieho LD) nastala paralýza a pocit točenia sa. To som sa už zobudila. Prvé,na čo som myslela, bolo "váu"

.. dneska som vďaka tomu snu mala celkom super deň .. Už teraz sa teším na ďalšie LD

Ak ste došli až sem,tak vám veľmi pekne ďakujem