Astralne shopnosti

Zaujímavé nápady a činnosti na vyskúšanie

Moderátor: Moderátori

bezmenak
Člen fóra
Člen fóra
Príspevky: 40
Dátum registrácie: So Jan 26, 2013 17:19

Astralne shopnosti

Príspevok od používateľa bezmenak »

Dobry den prajem :D tak zaujimalo by ma či v astrale dokažem napriklat vyhladavat .. Dám priklad vášnivý zberatel mincí hladá do svojej zbierky niektore exzemplare , vstupi do astrálu pomyslí na niaku keltsku mincu alebo ja nwm a dokaže sa kunej dostat zistí si kto ju vlastny kontaktuje danu osobu a skusí to vyjednat alebo ešte lepšie by bolo zistit miesto kde sa nachadzaju neobjavene niekde zapadnute zahrabane mince..
Dalej by ma zaujimalo či by sa dala vytvorit niaka nová dimenzia a vnej presne okopirovat celu zemegulu do nej by ste mohli vstupit a a opitat alebo spravit niekomu hoci čo čo len chcete a zistite ako by na danu udalost,otazku reagoval alebo odpovedal..
to sa mi zdá dost nerealisticke ale len tak ma to napadlo ale to prvé by ma dost zaujimalo.. Dalej som sa chcel vás opytat na vaše skusenosti s cestovaním napr. prišli ste do susedovho domu kde ste nikdy neboli a potom v realnom svete znova a vyzeralo to tam rovnako?? Alebo je to novy svet proste? svet astralnych bytosti alebo matrix niaky alebo je to presne rovnake ibaa že vas ludia nevidia? Diki za odpoved a srry za gramatiku
Napísať odpoveď