Ak by ste mi vedeli pomôcť kde začať, čo si prečítať, čoby som mal vedieť, poprípade mi rovno hodiť odkaz na nejakú tému na fóre kde by som sa dozvedel o tom viac.
Čítal som už o nejakých metódach. Osobne mi metóda kedy telo zaspí skôr ako myseľ nevyhovuje pretože vždy pri takýchto pokusoch jednoducho zaspím a nič sa nestane (skúšal som pár krát meditáciu a asi po 20 minútach som vždy zaspal a bolo po pokuse

Zatiaľ o tom príliš veľa neviem, no dnes idem vyskúšať sugesciu a uvidím čo to urobí a či to bude fungovať hneď na prvý krát, o čom dosť pochybujem.
EDIT//: Chcel by som sa ešte opýtať akým spôsobom uskutočňujete sugesciu. Stačí si tie slova len opakovať alebo k je k tomu potrebný aj nejaký "rituál". Čítal som na jednej stránke, že si mám predstaviť, že stojím na schodoch a pomaly kráčam dolu, čím sa dostávam hlbšie do povedomia. Keď sa dostanem už na "prízemie" a vtedy začať sugesciu, po ukončení sa mám zas vrátiť po schodoch hore a prebudiť sa, resp. otvoriť oči
A ešte keby ste mi mohli poslať stránku na WILD metódu preloženú v slovenčine alebo češtine.