bolo to OBE ?

Všetky ďalšie témy o astrálnom cestovaní

Moderátor: Moderátori

WeeD SmokeR
Návštevník
Príspevky: 1
Dátum registrácie: Št Jún 27, 2013 19:24

bolo to OBE ?

Príspevok od používateľa WeeD SmokeR »

asi pred tyzdnom sa mi stala taka vec isiel som skusit AC bolo asi 00:30 este som si dal špeka a zvaril jedno vodné :D a sfajceny som isiel na to lahol som si na chrbat ruky vedla tela a zachvilu som zaspal ako drevo :D potom som sa zobudil a zistil som ze sa nemozem pohnut neviem ci to bol tranz alebo co ale iba som sa obzeral okolo seba a mal som pocit ze niesom v izbe sam tak som udrel do steny aby som upozornil kamarata ktory spal vo vedlajsej izbe lenze viem na 100 % ze som do tej steny udrel ale ruka mi asi presla cez stenu alebo co a potom som zaspal... rano ked som si na to vspomenul tak som nevedel ci sa mi podarilo OBE alebo to robila ta ganja :D
Filozofia inšpirácia relax jamaica
Pali
Člen fóra
Člen fóra
Príspevky: 256
Dátum registrácie: Pi Jún 21, 2013 9:18
Bydlisko: Bratislava

Re: bolo to OBE ?

Príspevok od používateľa Pali »

Nemožnosť pohnúť sa je s veľkou pravdepodobnosťou spánková paralýza a tá sa zdá byť fyziologickým reflexom, ktorý v minulosti bol životne dôležitý - predstav si opicu na strome vo výške 20 metrov ktorej sa sníva že uteká pred predátorom a následne padne z konára.

Zo spánkovej paralýzy sa vraj dá ľahko dostať vedomým zrýchlením dýchania. Podobne ako očné viečka, ovládame vedome aj dýchanie. Keď niekto zažíva v tomto stave hrôzu, obvykle vyletí aj tep/dych a paralýza povolí.

Spánková paralýza je však vraj veľmi účinná metóda ako zažiť OBE alebo LD. Sú techniky kde si ľudia majú privodiť vedome spánkovú paralýzu a potom sa majú vykotúľať z tela, alebo vzniesť .. alebo rovno teleportovať do akéhokoľvek iného prostredia. To že tam niekto bol mohla byť len ilúzia, ale mohla tam byť naozaj aj nejaká entita - možno si to bol aj ty sám :).
Hlavne sa netreba báť - treba ku všetkému pristupovať s detskou zvedavosťou a nevinnosťou, pričom ako automatickú odpoveď na čokoľvek negatívne by som odporúčal vysielanie svetla/lásky .... akokoľvek si to predstavíš, tak to bude ... podstatné je aktivovať metaforou/symbolickou akciou úmysel/intenciu.

Veľmi odporúčam pozrieť sa na knihu zdarma a informácie v českom jazyku o "fáze" a všetko čo s tým súvisí. Sú tam aj veľmi jednoduché a účinné praktiky.
http://www.czech.obe4u.com/

OBE nie je nič výnimočné, zriedkavé je však vedomie, že sa také niečo udialo. Na tvojom mieste by som si to príliš nespájal s marihuanou, aj keď je možné že tomu dopomohla. Systematické dosahovanie OBE alebo LD je niečo spojené s osobným rastom, rozvojom a systematickým snažením sa/pracovaním na čomkoľvek, o čom sme presvedčený že bude mať viac OBE alebo LD za následok.
Teda aktivity ako meditácia a podobne majú jeden priamy pomocný efekt osobného rastu a druhý je systematické aplikovanie, ktoré čisto ako metafora posilňuje pravdepodobnosť zažiť OBE alebo LD a pamätať si ich.
Napísať odpoveď