Moderátori: RedHawk, Moderátori
no asi to mysli tym ze ked clovek miesa farby napr temperove tak ked zmiesate vsetky tak vznikne cierna. teda miesate odcitavacou metodou.Tesla napísal:Skus mi to trochu vysvetlit.Anubis napísal:Obávam sa, že naopak. V bilej nieje žiadna farba, v čiernej sú všetky. (zabudni na spektrometer).Tesla napísal:No v ciernej nieje ani jedna farba. Skor v bielej...
Neviem čo za kliatbu si robila ja osobne som už aj na svoju obranu vyslal človekovy negatívnu energiu alebo pri duely s kamošom a nič sa mi nestalo žiadna smola žiadne nočné mory a jasne že som mal štít ak ty wotan si nemala štít tak vždy keď robíš energetický úkod a nie si až tak trénovaná tak je to ako striekacia pištol ktora vystrekne na ciel ale s časti strekne aj na teba voda a niekoho vedla teba keď liečiš tak si nič nevšimneš lebo to lieči aj teba lenže keď robíš kliatbuLili napísal:Musím ťa prebrať z tvojich ilúzií-zákon trojnosti neznamená,že sa ti vráti tirktát-to znamená,že nemôžeš ani dúfať v to,že ked niečo dobre urobíš ,,na opravu´´ tak sa ti to nevráti. Je zopar spôsobov ako to obísť(o ktorých tu radšej nenapíšem) ale vždy sa ti to vráti či to obídeš alebo nie aj tak sa ti to vráti. A o tom,že zákon trojnosti funguje sa kľudne ujisti,ja sm prvý a posledný raz zoslala(hoci len malú)kliatbu a celý týždeň som sa z toho nemohla spamätať. Takže najlepšia je liečba šokom-držím palceWotan napísal:este sa spytam, ze ako to funguje, kedze by vznikal depozit energie vo vesmire, potom by to cele krachlo, ake mate dokazy o tom ze sa nieco musi trikrat vracat? kto ma s tym prakticke skusenosti a moze to dosvedcit, tak nech prosim napise...
mozno je to ako bumerang ktory cloveku vleti rovno do slabin, ale je to stale bumerang, ktory leti rovnakou rychlostou a treskne do nas spatnym uderom... (s bumerangom je to priklad, samozrejme ze nemoze letiet rovnakou rychlostou)
nikto nema toto velmi prepracovane, avsak vsetci sa obrania ze konat nieco skodlive ostatnym je ake nespravne, no obmedznenie slobody je nespravne, skodit je hlupe, ale selma ktora zozerie svoju korist predsa nebude trpiet, mozno akurat traviacimi tazkostami![]()
ale selma kona pudovo a hlupak sa pomstuje...
teda som chcel povedat, ze ak sa nieco vrati, tak to bude rovnake mnozstvo energie, mozno ked budem oslabeni, tak mi to bude pripadat ako velky trest, ale aj tak je dost zvlastne, preco by sa energia mala stupnovat...
skuste mi to prosim objasnit...