Duchovný sprievodca

Vaše dobré/zlé skúsenosti s mágiou

Moderátori: RedHawk, Moderátori

Amethy
Návštevník
Príspevky: 5
Dátum registrácie: Ut Sep 25, 2012 18:43

Duchovný sprievodca

Príspevok od používateľa Amethy »

Ahojte,

chcela by som sa vás opýtať na váš názor.
Našla som na internete tento článok: http://staciespielman.wordpress.com/201 ... ur-health/

Myslíte, že môže byť pravdivý? Chcela by som kontaktovať svojho sprievodcu, môže to byť skutočne takto nepezpečné? A môžu takto negatívne bytosti ovplyvniť zdravie?

Ďakujem za názory.
Pali
Člen fóra
Člen fóra
Príspevky: 256
Dátum registrácie: Pi Jún 21, 2013 9:18
Bydlisko: Bratislava

Re: Duchovný sprievodca

Príspevok od používateľa Pali »

Ahoj Amethy,

Úprimne - neviem či je to možné. Čisto z pravdepodobnostného hľadiska je všetko možné. Akurát potom záleží na pravdepodobnosti. Podobne ako je to s jedovatými látkami - sú pre nás nebezpečné až od istého množstva, lebo potom zvyšujú razantne pravdepodobnosť poškodenia tela.
Vedec by ti povedal že je možné vidieť lietajúce prasa, avšak doplnil by to pravdepodobnostným vyjadrením možno 1:10 x20 (s 20 nulami).

Keďže hovoríš po anglicky, veľmi by som ti odporučil toto video. Pán ktorý tam hovorí je Tom Campbell. Je to vyštudovaný nukleárny fyzik s veľmi slušným resumé, ktorý stojí za vznikom hemi-sync technológie a Monroovho inštitútu. Napísal knihu "Moja veľká teória všetkého" (My Big TOE), v ktorej logicky odvodzuje vznik a fungovanie všetkého vo fyzických aj nefyzických realitách. Ten prívlastok "Moja" nie je na vyjadrenie sily jeho ega, ale práve na ujasnenie že je to osobná cesta každého z nás. Tá teória je každým z nás overiteľná a až potom sa stane našou. Viera je veľmi povrchný prístup a kde je možnosť poznania, mala by byť viera eliminovaná. Svoje tvrdenie vo videách na youtube podkladá veľmi peknými racionálnymi príkladmi alebo aj mnohými faktami z našej vedy, ktoré sú žiaľ obvykle úmyselne ignorované (nepublikovateľné), alebo zle interpretované.

http://www.youtube.com/watch?v=t_q5CDE2Nko

Na záver ešte taká úvaha:
V telke vidíme všelijaké, obvykle nepekné veci, ktoré sa dejú bežným ľuďom keď chodia po vonku. Môžeme si klásť otázku, či sa môžu stať aj nám. Ak by sme sa ich prehnane báli, nešli by sme nikdy von. Avšak aj doma sa dejú všelijaké nepekné veci. Takže kde je bezpečne a čo je bezpečné?
Podľa Campbella je väčšia realita veľmi rozmanitá. Šanca že sa stane niečo nepekné tam je, ale je asi podobná alebo nižšia ako šanca, že nás niekto prepadne v parku a okradne. Teda na slovensku je to vo väčšine miest dosť nepravdepodobné - dúfam že to vidíš aj ty tak.

Vo svojej knihe píše že odporúča postupovať v otváraní "dvier" do väčšej reality postupne. Je to ako keď sa bábo učí pohybovať najskôr po štvornožky alebo plaziac sa, potom opatrne chodí a na záver zvládne aj beh. Väčšina z nás by chcela rovno behať, pretože aj nedobrý/nepekný beh je rýchlejší ako chôdza. Problém je že ten, kto sa snaží priskoro behať padne takmer s istotou na nos a ublíži si. Potom ho to obvykle tak demotivuje že si povie, že to behanie nie je možné a všetci čo tvrdia opak sú klamári alebo blázni.
Ak si zoberieme teraz reálne nejaké bábo, to vidí že všetci okolo neho chodia a behajú. Nemá pochybnosti že to ide a bude postupne skúšať "dorásť" do behania.
Avšak ak sa späť v mojej metafore vrátim k "behaniu" vo väčšej realite, asi nemôžeme tvrdiť že okolo seba vidíme prebytok, alebo dostatok pozitívnych príkladov, ktoré by vytesnili seba-limitujúce myšlienky a obavy, prípadne pomohli prekonať nejaký ten pád na nos a revidovať našu teóriu s nepekným behaním.

Takže čokoľvek máš na pláne, hlavne pekne postupne. Uvedom si že ak je sen istá forma reality, podobne ako lucidný sen. Tak potom sú také zasnívania sa počas dňa (day dreams) rovnaká vec. A čo odlišuje zasnívanie sa od, čo i len, prchkej myšlienky? Všetko je to istá forma energie/informácie, ktorá je zaznamenávaná. V súvislosti s tým je dobré pripomenúť si že myšlienka predchádza akejkoľvek akcii aj v našej realite. Preto je dobré vyberať si čím si zamestnávame vedomie. Ak pozeráme večer horor, je vysoká pravdepodobnosť že sa to nejako odzrkadlí v snovej realite. Ak sa prílišne zaoberáme negatívnymi bytosťami a výskumom čo sa komu mohlo stať, privolávame si možno nejaké také zážitky. Majster si dáva pozor na to čo cíti, myslí, hovorí a robí - lebo tým/taký je on a jeho subjektívna realita.

Podľa Campbella v jeho najnovšom interview existujú negatívne bytosti aj paraziti, ale väčšinou sú vraj vlastným strachom samo-vyvolané zážitky nesprávne diagnostikované ako niečo zlé, voči čomu sa treba brániť.
A to posilňuje ten pôvodný strach, ktorý nás takto ďalej učí potrebnú lekciu. :)
Používateľov profilový obrázok
WhiteWolfSix
Moderátor
Moderátor
Príspevky: 1871
Dátum registrácie: Št Júl 01, 2004 18:45
Bydlisko: Fončorda, Banská Bystrica
Kontaktovať používateľa:

Re: Duchovný sprievodca

Príspevok od používateľa WhiteWolfSix »

Amethy, daný článok, na ktorý odkazuješ, napísal človek so silným kresťanským pozadím. Pre veriacich (rozumej kresťanov) je akékoľvek spájanie sa s bytosťami duchovného či astrálneho sveta považované za okultizmus a ten je ako taký (bez výnimiek) odsudzovaný. Viac k tomu nemám čo povedať, záver si môžeš spraviť sám/sama. :wink:
Obrázok
WhiteWolfSix (WW6) | ANNWIN portál
Napísať odpoveď