Som blízko?

Zážitky z vašich astrálnych výletov

Moderátor: Moderátori

Nertox
Návštevník
Príspevky: 2
Dátum registrácie: Po Okt 21, 2013 15:17

Som blízko?

Príspevok od používateľa Nertox »

Takže AC skúšam len krátko, niečo vyše týždňa a ešte mi to asi moc nejde. Túto noc sa mi to asi už skoro podarilo. Ležala som v posteli, cítila som sa veľmi uvoľnene. Potom sa mi zdalo že už zaspávam a začli sa mi v hlave formovať sny. No v jednom z tých snov som si uvedomila že začínam spať a odrazu som zacítila nejaký silný impulz. Prestala som počuť všetky zvuky v miestnosti a v hlave sa mi ozýval nejaký čudný zvuk, nejaké slovo. Oči mi začli strašne rýchlo behať, nemohla som to zastaviť. Ústa sa mi samovolne otvorili a začla som nimi dýchať bez toho aby som to chcela. V prstoch na rukách som začla cítiť niečo ako elektriku, potom to prechádzalo ďalej a ďalej až do predlaktia, to isté s nohami, elektrika začla v končekoch prstov a prešla do celých nôh. Potom som cítila akoby sa mi dvíhali nohy. Celý čas som sa cítila že sa zväčšujem akoby som bola už veľká ako hora. Stale som premýšlala na d tým či toto je ono, či už naozaj začínam cestovať. To bola asi chyba. Začla som sa strašne báť, celý čas mi strašne búšilo srdce a hrozné bolo to že som nemohla nič zastaviť. Bála som sa tak hrozne že sa mi nakoniec podarilo otvoriť oči a všetko v okamihu prestalo. Potom som asi hodinu nemohla zaspať, ešte teraz keď zavriem oči tak sa mi trasú. Myslíte že som už bola blízko ale všetko to pokazil môj strach?
Aiy
Člen fóra
Člen fóra
Príspevky: 61
Dátum registrácie: Pi Sep 13, 2013 17:40

Re: Som blízko?

Príspevok od používateľa Aiy »

Neschopnosť ovládať telo, vlny elektriny prechádzajúce telom, pocit vznášania sa a pádu som pociťoval keď som začínal s LD a rozpadol sa mi sen. Nič nebezpečné, i keď fascinujúce. Každopádne si dosiahla veľký úspech, nakoľko sa tomu venuješ tak krátko. Gratulujem. Mnohým z nás trvá celé mesiace len naučiť sa poriadne uvoľniť. A ako si na tom s lucidnými snami?
Nertox
Návštevník
Príspevky: 2
Dátum registrácie: Po Okt 21, 2013 15:17

Re: Som blízko?

Príspevok od používateľa Nertox »

SOm veľmi šťastná že mám nejaký úspech :) Asi sa viem tak uvolniť pretože som už dávno predtým meditovala a asi vtedy som sa to naučila. No, už sa mi párkrát podarilo vyvolať LD, no vždy vydržím len pár minút a potom sa od toho vzrušenia preberiem. Naučila som sa používať tie znaky či som v realite alebo v sne (pozrieť sa na nejaký text a keď sa naň pozriem znova tak je iný atď.) a na tieto veci si spomeniem v sne, no a už mám LD.
Aiy
Člen fóra
Člen fóra
Príspevky: 61
Dátum registrácie: Pi Sep 13, 2013 17:40

Re: Som blízko?

Príspevok od používateľa Aiy »

Odkedy sa zaoberáš LD?
Napísať odpoveď