AC, LD or SEN?

Zážitky z vašich astrálnych výletov

Moderátor: Moderátori

joshuasvk
Návštevník
Príspevky: 5
Dátum registrácie: Ne Feb 27, 2011 22:05

AC, LD or SEN?

Príspevok od používateľa joshuasvk »

Čaute, je to už nejaká doba čo viem o ld a ac asi dva, tri roky. Na začiatku som bol do ld (významu a všetko okolo toho) ponorený, skušal som metody, robil RC po necelom týždni som mal prvý LD, potom to pomaly uhaslo... Boli obdobia ked som opä začal robiť RC a venovať sa dosiahnutiu LD písal si denník atd len to nevydržalo. Doposial mam na konte jeden LD ktorý si poriadne pamätam. Teraz som sa všetkému opäť začal venovať. LD zatial nebol je to len par dni cca 3. Dnes poobede sa však stala zvláštnosť. Išiel som si zdriemnuť na hodinku okolo 5. O 6 som vstal s tým, že som ld nemal, vypol budík skúsil vykonávať nejaké cvičenia pre dosiahnutie ld. No keď už som počul okolo seba zvuky a tvorilo sa prostredie zaspal som. Opäť som bol prebudený tentoraz prišiel niekto domov. Ostal som ležať spravil RC a opäť začal s cvičeniami rychlo som sa dostal do akéhosi tranzu brnenia v hlave a vrchnej časti tela, zrazu som si spomenul, že takto nejako by mohlo začínať ac. Podvolil som sa tomu pocitu a zrazu mi stočilo ruky aj telo (spal som na boku) do pozície na chrbat a ruky pokrčené v laktoch, zlakol som sa snažil sa kričať - vykríkol som len zdalo sa mi akokeby som to nepočul a dôležitá vec cítil som akokeby sa niečo zo mna chcelo dostať vonku. zrazu to pominulo ja akokeby som sa prebudil zhodil som sa na zem, chvílu som bol dezorientovaný a začal si uvedomovať čo sa deje nemohol som poriadne ovládať zrak presnejšie jedno oko - akokeby utekalo. V hlave som mal zvláštny neopisatelný pocit. Bál som sa. A zrazu som sa prebudil. WTF? Premýšľam, či som pri tom ako som posledný krat vedome zaspaval a prichádzal ten pocit, zaspal naozaj a všetko čo sa stalo bol len sen alebo na začiatku toho celého som sa do ac aj dostaval len som potom zaspal? Neviem či to je zrozumitelne napísané tak malý suhrn. Hodinový spanok do 6. Prvé realne prebudenie. Spánok 15 minut a druhé realne prebudenie - a potom odohrávka všetkých tých udalostí čo nasledovali. Thanks. Pekný deň
thaarm
Návštevník
Príspevky: 4
Dátum registrácie: Ne Okt 28, 2012 13:15

Re: AC, LD or SEN?

Príspevok od používateľa thaarm »

Ťažko to nejak upresňovať, mohlo to byť čokoľvek. Ide o to, aký máš z toho pocit ty. Nikto z toho nebude múdrejší, lebo to neprežil.

Ja som mal podobný zážitok http://www.3oko.sk/viewtopic.php?f=26&t=2202 ale kontroloval som svoje pocity, preto som sa nezľakol, skúmal a užíval si to.

Pokračuj, držím palce :ok:
Napísať odpoveď