Viliond na to ti nemam co ine povedat len...SMIECH
Ja som nepovedal ze je to hlupost, ze nic take neexistuje, ze cely psi-ball, psi-energia a secky tieto veci su uplne vymyslene...jedine co som povedal bolo, ze si nemyslim, ze ak clovek pociti jemne strpnutie ruky mal by to hned brat ako nieco paranormalne...ak som sa ta tym dotkol tak prepac...
A otazky tipu ako je mozne a secky tie veci na ktore sa pytas...to akoze chces odo mna odpovedat?...to su otazky na ktore ludstvo este stale nepozna odpoved - na to sa prosim ta pytaj inych...A neohadzuj sa tu tym ze telekineza je dokaz toho ze psi-bally existuju...fajn dobre mozno je to zalozene na tom istom principe ako psi-bally, na tej istej energii ale ved predsa uz aj tu na fore su navody ako pohnut papierikom na ihle pre laikov a ludia ktory to skusaju nepotrebuju vysvetlenie preco "sa toci" a preco nie.
Pleties dve rozdielne veci a takisto*
ked takto hovoris tak si podlamna ziadny poriadny psi ball este neurobil... mozno je to tym ze si sugerujes ze sa to neda alebo bohuzial si nie tak dlho na tom to svete aby si to dokazal...
*je sranda ze zrovna v odstavci ktory si citoval, som napisal nie len ze som ziadny psi ball nespravil ale ze som sa on ani nepokusal. Ak to potrebujes prerozpravat znova, snazil som sa ti povedat ze pri skusani astralu, v miernom tranze tiez mozes sustredit energiu do ruk a inych casti tela a pocitit nieco ako to vase psi-ball.
a este aby som nezabudol...ten tvoj podpis som nepochopil