Kerky

Každý užívateľ tu dostane priestor, aby o sebe niečo napísal

Moderátor: Moderátori

kerky
Návštevník
Dátum registrácie: Po Apr 28, 2014 0:08

Kerky

Príspevok od používateľa kerky »

Kde by som začal :D, som nesmierne rád, že som našiel toto fórum a že vyzerá aktívne.

Volám sa Martin, no volajte ma KERKY(nic spolocne s tetovanim), študent 5.ročńíka VŠ v Žiline, zdržiavam sa v mestách ako Žilina/Prešov/Brno/Snina.

Záľuby v skratke: športy TRICKING a STREET WORKOUT, hud.nástroj UKULELE, prax AP+LD+MEDITATION a nová záľuba SINGING, no ešte sa to nedá veľmi počúvať :D no a pracujem ako webkóder (dactylgroup.sk), čo ma celkom baví taktiež.

Môj príbeh:
Téma ezoteriky/mystiky je mi blízka od strednej školy, v 2009-2010 som zistil, že mávam LUCIDNÉ SNY, začal som sa o nich zaujímať. V 2010 som zažil niekoľko WILD(z bdenia indukovaný LD) ale najviac určite WB2B (if u know what i mean). Ani neviem ako a začal som zisťovať veci o AP (astral projection). Aj keď som sa snažil trénovať AP postupy( ala Robert Bruce), málokedy to bolo ich zásluhou že sa mi podarilo z tela vyjsť. Vačšinou WB2B nasledované APčkom, ale aj pri poobednajsich planovanich AP pokusoch mi to semtam vychádzalo, jedna projekcia za 10 dní bola slušná štatistika napriek tomu že nie všetky projekcie boli dlhé, niektoré obsahovali len východ z tela do RTZ(RealTimeZone) , pár ciest po byte a vcucnutie späť. Dokonca sa mi podarilo raz overiť AP RTZ hodenými kockami na stole :D , to som vykrikoval potom jak malé decko keď postavilo domček z karát. Vtedy som aj začal meditovávať povečeroch, čo prinášalo taktiež menšie tranzíky.

To všetko vačšinou v 2010, za ďalšie 4 roky som mal aj menej času aj VŠ začala a to narušilo štatistiku tak, že keď som mal jedno AP/LD raz za 2 mesiace bol som rád. Od 2013 sa venujem viac meditáciam aj keď nie každý deň a cielené APčka mávam pomenej, no keby som WB2B-AP robil každý deň, isto sa mi podarí viackrát do týždňa.

Počas celého obdobia hľadania pravdy (mysticizmu :D), som stretol 0 cestovateľov, povačšine meditátorov a preto som trocha strácal motiváciu to trénovať rozsahlejšie, to sa hádam po zaregistrovaní na tomto fóre ZMENÍ :D

Verím, že mimotelové zážitky sa odteraz exponenciálne rozrastú a sila vyššieho pochopenia sa prejaví ako blažený pocit šťastia za aj tých najmenej priaznivých okolností :ok: ,

zatím, vidíme sa v astrále :lol:
Používateľov profilový obrázok
WhiteWolfSix
Moderátor
Moderátor
Dátum registrácie: Št Júl 01, 2004 18:45
Kontaktovať používateľa:

Re: Kerky

Príspevok od používateľa WhiteWolfSix »

Kerky, vitaj na fore.
Obrázok
WhiteWolfSix (WW6) | ANNWIN portál