Pomoc

Všetky ďalšie témy o astrálnom cestovaní

Moderátor: Moderátori

wxx
Návštevník
Príspevky: 1
Dátum registrácie: Št Máj 15, 2014 22:31

Pomoc

Príspevok od používateľa wxx »

ZDRAVIM !


Mam 16 rokov a asi 1 hodinu do zadu som nasiel zaujimave video, bolo to o astralnom cestovani, vobec som nevedel co tento pojem znamena tak sa mi to video ani nechcelo pozerat ale povedal som si no ok ved to ma len minutu, ked som si to pustil najprv som tomu nechapal ale teraz chapem vsetko co sa to somnou po cely cas dialo ked som zaspal, prislo mi to normalne tak som to ani neak neriesil a teraz ked si o tom zacinam pozerat vidim ze je jedinecne . Nechapal som preco mi otec hovoril ze hovorim ked spim no teraz uz hej, stava sa mi presne to iste co aj na tom videu, ked si to tak uvedomim este v zivote som nemal normalny sen ktory som nemohol neak ovladat, pomozte mi zacina mi to nahanat hrozu ako mi mozu tie sny skoncit???? :cry2: sorry ak neakym veciam nechapete ale som este stoho brutalne vzruseny a teraz sa aj bojim zaspat :(
Aiy
Člen fóra
Člen fóra
Príspevky: 61
Dátum registrácie: Pi Sep 13, 2013 17:40

Re: Pomoc

Príspevok od používateľa Aiy »

Zdravím.
Mohol si napísať odkaz na to video o ktorom je reč. Ak to chápem správne, chceš od nás radu ako sa zbaviť tvojich snov, pretože Ťa niečo desí... To nie je múdre. Môj názor je, že by si mal svoj strach prekonať. Čím skôr to zvládneš, tým lepšie. Ľahšie sa to povie, ako spraví. Uvedom si, že sa nie je čoho báť. Skús trochu presnejšie definovať s čím chceš pomôcť...
Pali
Člen fóra
Člen fóra
Príspevky: 256
Dátum registrácie: Pi Jún 21, 2013 9:18
Bydlisko: Bratislava

Re: Pomoc

Príspevok od používateľa Pali »

Asi nerozumiem viacerým veciam ktoré píšeš, ale mal by si si uvedomiť jedno:
Nie je sa čoho báť, okrem strachu samotného. Strach a z neho vyplývajúci stres v tejto realite obvykle zhoršuje situácie. V nefyzických alebo snových realitách strach však mení alebo vytvára scény, ktoré zhmotňujú daný strach.

Ak sa človek vedome bojí klaunov a myslí na nich, vytvorí si strašidelné prostredie kde ho práve budú ohrozovať klauni.
Ak niekto prežíva nešpecifický strach bez uvedomenia si podliehajúceho strachu, vytvorí sa prostredie ktoré odzrkadľuje daný mix emócií a obvykle poukáže na podliehajúci strach, aby si človek mohol uvedomiť čo ho ovplyvňuje/ovláda a mohol sa s tým vedome nejako vysporiadať.

Nech prežívaš stres, strach alebo akúkoľvek inú negatívnu emóciu, je dobré sa upokojiť cez sústredenie sa na dýchanie alebo iné techniky a dostať sa aspoň čo najviac emóciami do neutrálu. Prípadne môžeš skúsiť spomínať na nejaké príjemné chvíle, alebo si predstavovať/vizualizovať niečo príjemné, čo ťa upokojí.

Následne budeš mať dúfajme čistejšie myslenie a dokážeš si vytvoriť nadhľad nad danou vecou, ktorá v tebe vyvolávala negatívne emócie.

Vždy máš kompletnú kontrolu.
Akurát že ty nie si len tá časť teba, ktorá vie veci analyzovať týmto "pozemským intelektom".
Si oveľa viac, a preto sú niektoré menej príjemné situácie, ktoré prežívaš, špeciálne lekcie. Lekcia je zážitok, ktorý ťa zmení a naučí ťa to, čo sa potrebuješ naučiť - zmení ťa tak, ako sa sám potrebuješ zmeniť.

Ak zažívaš lucidné sny, nejaké špecifické sny alebo mimotelové zážitky, je to evidentne niečo, čo práve potrebuješ. Niečo ti to umožňuje spoznať cez tvoje vlastné prežívanie daných situácií - či už vo fyzickej alebo nefyzickej realite.

Napíš konkrétne otázky a skúsim ti odpovedať.
Odpovede budú však len tak dobré, ako tvoje otázky - takže sa skús upokojiť a viackrát si po sebe prečítaj svoj príspevok, aby si sa uistil že druhí ľudia budú vedieť pochopiť to čo chceš napísať.
Napísať odpoveď