Stretnutie s Demonmi

Moderátori: RedHawk, Moderátori

ZacharY
Návštevník
Príspevky: 13
Dátum registrácie: So Feb 12, 2011 18:12
Bydlisko: UK

Stretnutie s Demonmi

Príspevok od používateľa ZacharY »

Chcem sa s vami podelit o skusenost ktora sa mi prihodila na zaciatku roku 2013. Zaradil som to medzi samanizmus pretoze sa v sucasnej dobe venujem kniham autora Carlos Castaneda.

Cela udalost sa odohrala v dvoch miestnostiach:
Obyvacka, kde som pocuval hudbu a tancoval. V obyvacke jedne z 3och dveri vedu do vstupnej haly, rozmerovo rovnakej ako obyvacka ale bez nabytku.
Vstupna hala, kde sa cely incident odohral. Vo vstupnej hale su 2 dvere, jedne vhodove dvere domu, a druhe ktore vedu do obyvacky, umiestnene oproti sebe. Vedla dveri je velke sklenene okno rozmer 1,5x1,5 metra, naozaj velike. Vchodove dvere maju klasicku klucku, a dvere veduce do obyvacky maju otocnu gulu (jak v americkych filmoch). V rohu stal vianocny stromcek a vedla neho v strede umiestneny elektronicky krb.

Moja priatelka sla na navstevu k znamim a nechala ma doma sameho. Nemal som na praci nic lepsieho ako pocuvanie hudby. Po chvili ma prepadla nuda, tak som sa ju snazil zahnat drinkom.
Drink - podomacky vypaleny alkohol, znacne odlezany, vysoko koncentrovany (75-85%), rozriedeny s Pepsi.
Vypil som jeden, hudba znovu ozila, vypil som druhy, bolo veselo, no po chvili ma to omrzelo znovu a znovu som sa zacal nudit. Nalial som si treti drink a zacal som tancovat.
Tancovat - stotoznoval som sa s hudbou, pricom som sa snazil dostat do tranzu.
Tranz - naozaj som sa snazil zahubyt ego vomne, stat sa hudbou, odputat sa, stotoznit sa so vsetkym.
Snazil - mozem povedat ze som pouzil nezlomny zamer ktory je spominany v Castanedovych knihach.

- ODSEKNUTY FILM - od momentu tancovania je len tma, zmysli a vnimanie naberam v nasledujucej situacii:

Citim neskutocny strach. Najvetsi strach v mojom zivote. Zistujem ze sa snazim otvorit vchodove dvere. Klucka je zlamana tak ze sa krudi dookola. Je tma. Bojim sa niecoho co je schovane za krbom. Vidim ako nejaka temna bytost, cela cierna ako tien, ale temnejsia jak tma, prebieha spoza krbu za vianocny stromcek. Od strachu sa snazim kricat, ale zistujem ze kricim cely cas. Citim ze tie bytosti chcu ublizit. Bezim ku dveram do obyvacky. Citim ze je ich tam viac, a chcu mi ublizit. Snazim sa otvorit dvere do obyvacky, ale gulova klucka je odlomena. Uveznili ma tu! Chcu ma zabit! Cely cas kricim v panickom strachu. Snazim sa zapalit svetlo, ale vypinac nefunguje. Znovu bezim k vchodovim dveram, znovu k dveram do obyvacky, znovu skusam svetlo, nic. Vidim tiene akosa kumne priblizuju, no ked pridu na dosach snazim sa ich kopnut. Bezim k oknu pricom sa stale snazim branit kricanim a strasenim ich. Strhavam zaves a zaclonu. Snazim sa vytlacit okno a ujst. Skusam ho rozbyt lavou pestou, z celej sily, ide mi o zivot. Nemam kam ujst. Technika uniku nezabrala, nasleduje utok. Snazim sa ich vyhnat spoza stromceka, rozbijam a trham ho na cimpr campr. Uz sa nemaju kde skryt. Uz ich nevidim. Uz ich necitim.

- ODSEKNUTY FILM - pametam si len pohlad na moju priatelku vo dverach, potom nic, potom obrovsky hnev, potom nic a ku zmyslom prichadzam v nasledujucej situacii:

Sedim na kresle a snazim sa vysvetlit priatelke a znamim co sa stalo, z coho mali samozrejme srandu. Ked som skoncil vysvetlovanie, bolo mi povedane, ze som udrel dievca do tvare a priatelku som zacal skrtit. Potom sme sli spat. Na druhy den som sa bal vkrocit do haly. Lavu ruku som mal opuchnutu do velkosti tenisovej lopty. Svetlo fungovalo normalne, klucky boli zlamane.

Odseknuty film - Vypadky pamete neboli sposobene opicou po alkohole. Vypadky sa diali v trealnom case, to znamena ze po tancovani a naslednom ocitnuti sa v hale som uz nemal pristup k udalostiam medzi tym.
Temna bytost - je velmi tazke vysvetlit jej vzhlat, pretoze mam pocit ze som ju nevidel ocami. Samotny fakt ze som ju videl ako tien, a pritom bola tma... Vysvetlim to takto... Jej vzhlad sa javil ako tien vytvoreny pocitom alebo vycitenim pritomnosti cudzej bytosti... Videl som ju citenim. Ako ked sedite niekde medzi ludmi, bez priciny sa otocite a vidite ze na vas iny clovek ziza. Proste to citite.

Sorry ze to je take dlhe, ale takyto zazitok musim vysvetlit podrobne.
Ake su vase nazory na to? Mate nejake otazky? Co si otom myslite?
Naposledy upravil/-a WhiteWolfSix v So Mar 02, 2013 18:32, upravené celkom 1 krát.
Dôvod: Pre lepšiu čitateľnosť textu bola veľkosť písma zväčšená na pôvodnú veľkosť.
"Nikdy nezabúdaj na to byť v pohode, bolo už aj horšie a možno lepšie nebude."
ZacharY
Používateľov profilový obrázok
WhiteWolfSix
Moderátor
Moderátor
Príspevky: 1871
Dátum registrácie: Št Júl 01, 2004 18:45
Bydlisko: Fončorda, Banská Bystrica
Kontaktovať používateľa:

Re: Stretnutie s Demonmi

Príspevok od používateľa WhiteWolfSix »

S najväčšou pravdepodobnosťou sa jednalo o vplyv alkoholu v kombinácii s tranzovými stavmi navodenými tancom a hudbou. Odporučil by som nekombinovať alkohol s vedome navodzovanými tranzovými stavmi, pretože by si si mohol rozbehnúť psychotickú epizódu. K samotnému priebehu deja a postavám v ňom sa nejdem vyjadrovať.
Obrázok
WhiteWolfSix (WW6) | ANNWIN portál
LEVITATE
Člen fóra
Člen fóra
Príspevky: 25
Dátum registrácie: Pi Mar 25, 2011 19:42

Re: Stretnutie s Demonmi

Príspevok od používateľa LEVITATE »

Prečítal som si všetko čo si napísal. Keďže mám prečítané všetky knihy od Carlosa Castanedu a som sa aktívne držal jeho naúk ktoré udáva, že sú podľa skutočnosti a pritom si to všetko vymyslel, ale majú niečo do seba a aj naozaj fungujú, zašiel som ďaleko... Ale alkohol a iné drogy by sa nemali používať, pretože ak nemáš úplnu sebakontrolu v stave blúznenia pri posune bodu spojenia tvojho vnímania, alebo premiestnení a nezvládaš 1 nepriateľa a ním je STRACH, tak sa môžeš dostať do problémov. Nezabudni si prečítať knihu: Amy-Wallaceová---Čarodejova-učednice---Muj-život-s-Carlosem--Castanedou-(-Carlos-Castaneda-), zistíš aký bol hajzel a podvodník, zvrhlík ... :)
vlčok
Člen fóra
Člen fóra
Príspevky: 74
Dátum registrácie: So Jún 22, 2013 14:55

Re: Stretnutie s Demonmi

Príspevok od používateľa vlčok »

Keď si užil alkohol je možné že ťa dostal do určitého typu tranzu kde sa veľmi bojíš a to môže pritiahnuť bytosti alebo si sa dostal do hlbšieho tranzu kedy dovtedy u vás doma prítomné bytosti si začal vidieť.
Stromy su vetšie ako my,zvieratá silnejšie ako my , živly múdrejšie ako my , a my si stále myslíme že sme prvý.
Ak by ste sa chceli naučiť nejaké techniky alebo si len pozrieť iný pohľad na magiu môžte navštíviť http://magiaenergie.wbl.sk/
Executor
Návštevník
Príspevky: 7
Dátum registrácie: Št Nov 18, 2010 11:08

Re: Stretnutie s Demonmi

Príspevok od používateľa Executor »

Predpokladam, ze vsetok nabytok bol v poriadku, takze cele to rozbijanie sa dialo "vo vnutri vizie"?
executor.blog.cz
eternal.executor@centrum.sk
Napísať odpoveď