Opakovanie miesta

Zaujímavé zážitky z vašich snov

Moderátor: Moderátori

Používateľov profilový obrázok
sorer
Admin
Admin
Dátum registrácie: Pi Dec 12, 2003 12:29
Kontaktovať používateľa:

Opakovanie miesta

Príspevok od používateľa sorer »

Cestoval som autobusom s akýmsi zájazdom niekde po anglicku. Išli sme okolo jedného kostola. Ten kostol mi bol veľmi známi a spomenul som si že som tu už voľakedy bol. Nevedel som síce že spím, ale vedel som že som už mal sen v ktorom som v tom kostole bol. Vo sne som si síce myslel že som tam bol reálne ale teraz viem že som mal len taký sen že som tam už bol.

Stalo sa aj vám niekedy že ste zažili viacej snov, ktoré sa odohrávali na rovnakých miestach :?:

Ja si to vysvetlujem možno ako pozostatok z minulých životov, keď sa vraciame na miesta na ktorých sme žili.
Používateľov profilový obrázok
majk
Člen fóra
Člen fóra
Dátum registrácie: Po Jan 26, 2004 9:14

Príspevok od používateľa majk »

Me se to stava hodne casto, sleduju na tech opakovanych mistech i zmeny pocasi, jednou je tam snih, podruhe je noc, potreti je leto apod. Akorat je zvlastni ze se to prostredi podle meho dojmu nejak vyvyji, tzn. jsou tam treba nejake nove stavby, vykacene stromy apod. a nikdy to neni identicky stejne. Docela me to stve, protoze jsem jednou byl zvykly chodit do lesa do knihovny, ktera stala primo v lese a po nekolika opakovanich byla knihovna rozpadla a rozkradena a pak uz tam nebyla vubec. Nebo jsem chodil do sklepa do tejnych dveri ve zdi a znal jsem kod ktery se opakoval nekolikrat po sobe na otevreni tech dveri, ale pak se stalo to, ze ten kod prestal fungovat a uz sem se tam nikdy nedostal ... atd. atd. Jeste co byl uzasny sen jednou, tak ze v lese u nas byla reka s vodopadem a my jsme tam skakali lopiny a blbly a pak najednou tam vyrostla stavba, neco jako cisticka a bylo to v prdeli ... :-(
Napísať odpoveď