Bola som blízko ? :(

Zážitky z vašich astrálnych výletov

Moderátor: Moderátori

Domciik307
Návštevník
Príspevky: 1
Dátum registrácie: Ut Jan 06, 2015 14:40

Bola som blízko ? :(

Príspevok od používateľa Domciik307 »

Ahoj ľudia potrebujem od vás poradiť... už pár dní sa pokúšam o AD... dnes som to skúšala začala som o 13:10 no vtedy som si ľahla tak som sa pokúšala oklamať telo že spím podarilo sa mi to teda aspoň mne sa zdá asi po pol hodine som začala mať pred očami rôzne obrazy vravela som si že je to v pohode čo sa má stať nech sa stane bola som zmierená zo všetkým ..po tomto som sa pokúšala rôznymi spôsobmi dostať z tela... po chvíli som cítila tlak v celom tele začalo mi strašne byť srdce a snažila som sa o to aby som sa vznášala... cítila som ako keby sa moja duša chcela dostať z tela von a ako keby sa šla už pomaly vznášať a proste že šla už von bol to ako keby neviem to opísať len proste nešlo to tak som sa zase uvoľnila a zase som sa o to pokúsila zase som cítila tlak v celom tele ako keby som sa chcela dostať von ale nešlo..tak a asi som spravila tú chybu že som sa zase ako keby uvolnila Že som sa prestala vznášať a tak ma napadlo že sa skúsim takto dvihnúť... prudko som sa zdvihla a otočila som sa kde som leŽala či sa mi to náhodou podarilo a nič ale strašne som sa potom triasla asi 5 minút ... a asi o 14:02 som skončila... vie mi niekto poradiť či som bola blízko týmto ? ... PS : vždy keď mám ruky ako dlane smerom dolu cítim ako keby som ich tak nemala ale mala som ich opačne.. PORADTE PLS :( :grin:
Pali
Člen fóra
Člen fóra
Príspevky: 256
Dátum registrácie: Pi Jún 21, 2013 9:18
Bydlisko: Bratislava

Re: Bola som blízko ? :(

Príspevok od používateľa Pali »

Ahoj,

Všimol som si že máš veľa otázok z ktorých cítim jednu podliehajúcu potrebu: ISTOTU

Pýtaš sa druhých či má tvoj zážitok nejaké kvality?
Nuž, len ty si ho zažila a nikto so svojim názorom ti nepovie 100% pravdu - a teda ti nikto nemôže dať 100% istotu.

Odporúčam aby si sa spoľahla na seba samú. Všetky odpovede si vieš sama zodpovedať. Skús si dôverovať. Pohraj sa s tým čo zažívaš a pozoruj. Nesnaž sa hneď všetko zaškatuľkovať. Dopraj si uvoľnenosť v prístupe ako aj v očakávaniach. Akceptuj že možno strácaš čas ak budeš robiť nejaký 1-2 mesiace pokusy BEZ ISTOTY. Ak zistíš že to nie je ono, môžeš spraviť nejakú zmenu v prístupe alebo v technikách a znova skúšať nejaký ten mesiac pred tým, ako začneš hodnotiť.

Ja mám plnú dôveru v tvoju schopnosť nájsť svoje vlastné hodnotné odpovede. Nepotrebuješ si vytvoriť pripútanie vierou na názory druhých ľudí - nech sú akokoľvek nadaní a pokročilí.

Prajem ti príjemnú uvoľnenú zábavu s mnohými vlastnými uvedomeniami. Uvidíš že nachádzanie vlastných odpovedí prináša toľko radosti z takéhoto hrania sa. ;)
Napísať odpoveď