Prvé pokusy o AC

Zážitky z vašich astrálnych výletov

Moderátor: Moderátori

Amadeus7
Návštevník
Príspevky: 1
Dátum registrácie: Ne Mar 08, 2015 18:07

Prvé pokusy o AC

Príspevok od používateľa Amadeus7 »

Dobrý večer,
Len tak nejakou náhodou som sa dostal k tematike AS asi tak včera a dnes som sa rozhodol ( po naštudovaní nejakých materiálov ) že by som mohol prvý krát Astrálne vycestovať :)
Zatiaľ som to skúšal 2x.
Prvý krát som sa uvoľnil a keď som si povedal že som pripravený tak som sa sústredil na svoje telo ale nejako som nič nepociťoval, žiadne náznaky oddeľovania sa môjho astrálneho tela od svojho fyzického tela, tak ma napadlo že by som mohol poprosiť svojho Anjela a nejaké Astrálne Bytosti aby mi s tým dopomohli. A zrazu som začal cítiť vibrácie po mojom celom tele začalo to malými vybraciámy od nôh a postupne sa to dostalo až na chrbát a stupňovalo sa to. A ako keby som sa snažil "vytisnúť sa cez čelo" von ale nič sa nedialo. Po chvíli som to vzdal a šiel som to prehodnotiť.
Druhý krát som zopakoval rovnaký pokus ale keď som požiadal svojho Anjela a Bytosti z Astrálneho Sveta tak som žiadne vybrácie nepociťoval. Ale keď som si vravel aby sa mi aspon môj Anjel ukázal, tak pred očami sa mi začala ukazovať ako keby tvár ktorá sa z väčšieho obrazu zmenšovala a stále sa potom objavila znovu ale to bude asi zrejme len výplod mojej fantázie. Tak som sa rozhodol koncentrovať viac a viac. Nakoniec moje telo bolo úplne ťažké a ani som si nedal tu námahu zdvihnúť si svoje ruky pretože som bol ako keby zaborený do postele a tak som sa zase snažil "vytisknúť z čela" ale stále to nešlo, na internete som čítal ako sa dostať do Astrálneho sveta pomocou predlžovania ruky resp naťahovania sa tak som sa skúšal naťahovať so svojou Astrálnou rukou ale ta stále zostala stále vo fyzickom tele. Po niekoľkých minútach som to vzdal.
A teraz by som sa Vás zároveň chcel opýtať aký je Váš návod na AC, ako na to idete Vy, a ako viete dosiahnuť ten pocit "vybrovania" Vášho tela? Bol by som veľmi ale veľmi vďačný ak by ste zodpovedali aspoň časť alebo všetky moje otázky. A ešte taká malička otázka počas celého procesu mám mať zatvorené oči? Alebo kedy by som ich mohol otvoriť? Samozrejme ja som všetko robil so zatvorenými očami.
Dnes ešte minimálne raz pôjdem skúsiť Astrálne cestovať :)
Vopred Ďakujem za Vaše odpovede, prajem veľa úspechov v AC každému :)
Používateľov profilový obrázok
Forte6
Člen fóra
Člen fóra
Príspevky: 28
Dátum registrácie: Ut Mar 24, 2015 22:46

Re: Prvé pokusy o AC

Príspevok od používateľa Forte6 »

Ahoj :) akurát si kladiem otázku, prečo ti ešte tu nik nereagoval. Ja si svoje AS nepamätám, pripúšťam, že som už také čosi mohla mať. Ale jednu vec viem , že metódy , ktoré na dosiahnutie vyžaduješ tu od nás , nezaručujem že by mohli fungovať. Vlastne chcem tým povedať každé telo reaguje na rozličné metódy a preto tie ktoré by ti tu odporučili, by na tebe fungovať nemuseli ale aj môžu :) ja ti poradím knižku "cesty mimo telo - Michael Raduga" tam máš spústu metód a dá sa knižku nájsť na nete aaj stiahnuť v PDF súbore :) tak z mojej strany toľko.
Napísať odpoveď