Ahoj Adi

opäť sa ti ozývam.
Nebuď zúfalý ani smutný, že si nič nepamätáš, alebo si len útržky vybavíš zo snov. Každý kto sa začal viac zaujímať o sny, takto začínal, dokonca aj ja

po čase som mala živšie sny .. ale naozaj, naozaj dobrá metóda je si zapisovať tie sny. Aspoň zo začiatku. Viem, že je to únavné a keď vstaneš ospalý a povieš si ó bože, a teraz zapisovať, o čom sa mi to vlastne zdalo..nestrácaj nádej, keď sa ti sny zo dňa na deň nevybavujú, chce to čas. Výsledky neprídu len tak zo dňa na deň

.. ja som si sny zo začiatku zapisovala i keď si bolo ťažké spomenúť, ale čím viac som písala, tým viac sa mi toho v mysli začalo zobrazovať. Už si ich nezapisujem a odvtedy si ich pamätám. Rekord bol, keď som si spomenula na 7 snov z noci

.teraz to mám tak, že niekedy si ich vybavím, niekedy nie.
Tak ale späť k tebe. Ešte pomáha sugescia, veď vlastne na tom princípe fungujeme skoro všetci. Sugescia je vlastne viera v niečo ktorú dáš do slov. Môžeš použiť napríklad takéto niečo : Neskôr, keď sa zobudím, spomeniem si na svoj sen. Alebo vždy si spomeniem na svoje sny ... najlepšie je sugesciu hovoriť v prítomnom čase, pretože VRAJ podvedomie nerozoznáva slovko BUDEM - BUDEM si pamätať svoj sen. Ja však mám za potrebu povedať, že je to klamná informácia, aspoň u mňa. Pre mňa slovíčko BUDEM ako nefunkčné neplatí. U mňa to funguje

len ja už sugescie a ani žiadne metódy už istý čas neskúšam, nechám to voľne plynúť..
Ak máš otázky kľudne sa ich opýtaj hocikoľko, koľko sa ti len zažiada. Odpoviem ti na ne z môjho pohľadu-môj pohľad nemusí byť nejako vyhovujúci tvojmu, čiže keď tu niečo napíšem, stoj si za svojím názorom ale keď sa ti niečo pozdáva, kľudne si vezmi niečo aj z mojich myšlienok, takto sa veľká väčšina učíme- sme učitelia jeden pre druhého