Konšpirácia

Potrebujete radu o LD, neviete ako začať? Toto je to správne fórum na položenie vašej otázky.

Moderátor: Moderátori

Používateľov profilový obrázok
Apple
Člen fóra
Člen fóra
Príspevky: 18
Dátum registrácie: Ut Jún 30, 2015 21:14

Konšpirácia

Príspevok od používateľa Apple »

Takže, po mojom pozorovaní a experimentu, kde som zistil že myšlienky vyplyvajú na realitu, ma napadla jedna vec.
Experiment- Dáme si dve zavaranírové poháre, do obydvoch dáme rovnako množstvo vody, a pridáme rovnaké množstvo nevarenej ryže. uzatvoríme nádobu a na jednu napíšem - ľúbim ťa, a na druhú neznášam ťa. vytvoríme im rovnaké podmienky. a dáme ich niekolko cm vedla seba. (asi 10cm)
a každý deň, minútu(môžte aj viac) pozorujeme jednu nádobu, kde je napísané "ľúbim ťa" (pozitivne slovičko) nasmerujeme pozitivne myšlienky do nádoby č.1. (môžte si tam ale napísat čo chcete, len musí byt rozdiel vo vibráciach-jedno pozitívne a jedno negatívne) a cítime sa dobre.

a naopak, každý deň, minútu denne nasmerujeme do nádoby č.2 negativné myšlienky.(neznášam ta)- nemusí to byt presne. Ide o to, aby ste si spomenuli na niečo negatívne, na nejakú negativnu udalost, a aby ste ju nasmerovali do nádoby. Toto môžme robit kolko chceme. Už po týždni je vidiet výsledok.
Pozitívna nádoba- jej vôna je po kvasinkách, zkvasí, a dokonca aj pení (pena).
Negatívna nádoba- hnilý zápach,hnije,nekvasí,nepení. je vidiet aj rozdiel vo farbách.

Tak a teraz to hlavné. Napadlo ma, že sa to dá trochu využit. Ked myšlienky vplývajú na realitu, a tvoria ju, sme schopný velkým veciam.
Kedže dokážeme nasmerovat myšlienky do nádoby, môžeme to urobit aj niekam inam, nie?
mám namysli posilnenie človeka, či seba samého, oslabit niekoho, prekliat ho, liečit ho atď. Nie je to tak? Možno to je všetko o nasmerovanie správnych myšlienok na správny bod.. tak sa vás pýtam, čo keď žiadne pomôcky , napr. na prekliatie nie sú potrebné, ale len zvyšuje vaše presvedčenie že to bude fungovať?.. či nie? možno to je všetko o myšlienkách :roll: :wink:
Používateľov profilový obrázok
psychonaut
Člen fóra
Člen fóra
Príspevky: 134
Dátum registrácie: Št Jún 25, 2015 11:52
Kontaktovať používateľa:

Re: Konšpirácia

Príspevok od používateľa psychonaut »

Veľmi sa mi páči, že si taký experimentátor :) Takže ti to fungovalo s tými fľašami. Super :D

Ako hovorí Petr Chobot blog.php?u=1604&b=77 každý človek je aj čiernym mágom a s tým sa ja stotožňujem. Stačí keď sa ľudia poriadne nenávidia a dokážu si ublížiť. (aje keď najviac si ublíži ten ktorý sám nenávidí).

Medzi Slovákmi a Čechmi je veľký rozdiel. Slovenská národná vlastnosť je pesimizmus, negativizmus, nadávanie na politiku a závistlivosť úspešným ľuďom, všetko kritizujeme (napr. práve nedávno som na FB Slobodného vysielača čítal veľa nepekných, závistlivych a neprajných komentárov na adresu úspešného podnikateľa Borisa Kollára).
Česi sú naopak národ humoristov (ešte môj pradedo hovoril, že Česi sú komediánti a je to pravda), pozitivistov aj prajní. A kolektívne vedomie ľudí tvorí realitu. A Česi sú po všetkých stránkach významne viac úspešný národ ako Slováci, o dosť úspešnejší sú aj po ekonomickej stránke.

Keď nadávanie na politiku je vyložene škodlivé a zlé (lebo negatívne myšlienky sa zhmotnia), naopak keď sa človek na miesto nadávania na politiku plní pozitívnymi myšlienkami, láskou, prajnosťou prispieva na zlepšenie tejto reality, na realitu s menej utrpením.

V šamanizme má verí, že každá myšlienka má veľkú silu. Preto aj Petr Chobot na svojej stránke pozýva ľudí na spoločné meditácie na pomoc Európe, ľudia vizualizujú niečo pozitívne. Spoločne majú ľudia väčšiu silu.
Aiy
Člen fóra
Člen fóra
Príspevky: 61
Dátum registrácie: Pi Sep 13, 2013 17:40

Re: Konšpirácia

Príspevok od používateľa Aiy »

Zaujímalo by ma akú opakovateľnosť má ten experiment s fľašami. Zdá sa mi nevedecké merať silu myšlienky len jedným pokusom. Tak 5 - 10 pokusov by bolo presvedčivejších. A pri podobných experimentoch sa obvykle robí kontrolná vzorka - daj tam tretiu fľašu a nechaj ju v rovnakých podmienkach.
Používateľov profilový obrázok
Apple
Člen fóra
Člen fóra
Príspevky: 18
Dátum registrácie: Ut Jún 30, 2015 21:14

Re: Konšpirácia

Príspevok od používateľa Apple »

Ide to vždy, ak tomu veríš :)
A ide to aj s ružu! http://www.pozitivnemysliet.sk/clanky/p ... ruzou.html
Ide o to, že každučkú vec vo svojom živote si tvoríš myšlienkami. či sú to osoby,zvieratá,"náhodné stretnutia".. takže je jednoduché trochu zmeniť realitu podla svojich predstáv. A takto je aj s tým pokusom.. myšlienky ovplyvňujú aj štruktúru vody, či ružu ;)
Používateľov profilový obrázok
psychonaut
Člen fóra
Člen fóra
Príspevky: 134
Dátum registrácie: Št Jún 25, 2015 11:52
Kontaktovať používateľa:

Re: Konšpirácia

Príspevok od používateľa psychonaut »

Apple: No výborne - to veru poznám psychológa pána Čuhu z "pozitívneho myslenia" na tom linku. Poznám ho z rohlasových relácii

Čo sa týka sily myšlienok dosť o tom píšem aj v tomto článku:
Náboženský kresťanský Boh z pohľadu šamanizmu
Sila mysle/myšlienok ľudí je obrovská. Ak sa veľký počet ľudí začne veriť v nejakú predstavu, stane sa to skutočným. Kresťanský Boh je vnímaný so šamanského ako určitá pseudobytosť, ktorá bola "stvorená" samotnými ľuďmi. Nemusí to byť celkom presné vyjadrenie, ale náboženský Boh je v podstate egregor/(myšlienkové pole, ktorému človek zväčša otročí). https://www.youtube.com/watch?v=7g_nmGqUkUQ
https://www.youtube.com/watch?v=rCflpk-O1MA
http://uloz.to/xQF9quu4/ergegory-anatolij-nekrasov-pdf
Človek ktorý je veľmi skúsený v astrálnom cestovaní sa dokáže na kresťanského Boha - túto pseudobytosť aj určitým spôsobom naladiť alebo ju nejako vidieť, vnímať.

Pseudobytosť kresťanského Boha si pýta jesť. Potrebuje neustále energiu (aj z dôvodu, aby si udržal svoju existenciu). Náboženský človek svojou vierou v Boha je silne okrádaný o energiu. Túto energiu si potom odčerpávajú démonické bytosti supai a tie sa tiež ňou kŕmia. Ja ako bývalý fanatický kresťan musím túto vec jednoznačne potvrdiť z vlastnej skúsenosti, že keď som bol kresťan, cítil som značnú stratu životodarnej sily - cítil som ako náboženstvo so mňa odčerpáva energiu.

Tiež je zaujímavé, že Petr Chobot hovorí,že sa pri astrálnom cestovaní stretol aj s ďalšími pseudobytosťami, ktorí si sami ľudia/kresťania vytvorili svojou vierou - ide o primitívnu rozprávkovou predstavu anjelov s krídelkami. Ako sa sám Petr Chobot vyjadril, je rád ak sa vzdiali od astrálu úzko spätým s planétou Zem a nemusí počas astrálneho cestovania pozorovať tieto pseudobytosti.

So samotného slova Boh cíti človek prirodzene akýsi odpor, akoby niečo disharmonické, akoby niečo negatívne. Nie je to náhoda. Toto slovo v sebe nesie veľa negatívnej energie a veľa zla. V mene tohoto slova sa vraždilo, krvavo a násilne pokresťančovalo, upaľovalo a dodnes je toto slovo zneužívané náboženstvami. Ja namiesto slova "Boh", používam slovo "Absolútno", keď chcem označiť princíp najvyššieho bytia.

Zázraky v kresťanstve
Kresťania argumentujú tým, že to ich náboženstvo musí byť predsa len to "pravé" a "pravdivé" nakoľko sa v ich náboženstve sem tam dejú nejaké zázraky resp. nadprirodzené veci. Šamani túto vec nepopierajú. Tým že ľudia vykrmujú a živia energiou svojou vierou pseudobytosť "Boha" (resp. Alláha v prípade moslimov), tak pseudobytosť "Boh" (Alláh) má aj svoju určitú reálnu silu/moc. "Zázraky" sú veľmi vzácne udalosti a je to raritou ale predsa sa sem tam môžu stať.
V kresťanského "Boha" sa ale veriť určité neoplatí, človek musí mnohonásobne viac energie stratiť, aby nejaké energiu aj dostal, resp. omnoho viac energie stratí ako dostane.

Človek je pri vstupe do cirkvi nechutne oklamaný. V cirkvi je mu sľubované, že ho náboženstvo privedie k "Bohu". V skutočnosti cirkev človeka nielenže neprivedie k reálnemu Bohu ale k niečomu vyložené zlému, zotročujúcemu, tomu čo z človeka vycuciava energiu. Kresťanský Boh je len ergogor - nič viac a nič menej.

Náboženského človeka netreba zavrhovať - treba ho vnímať ako chudáka - ako obeť - treba ho vnímať ako psychiatrického pacienta, ktorý za svoju chorobu nemôže. Mimochodom to, že náboženský človek verí na absolútne absurdné hlúposti, teda dosť pripomína bludnú duševnú poruchu (teda keď pacient verí na nejaké hlúposti, napr. je úplne pevne presvedšený o sebe že je Napoleon)
Napísať odpoveď