mystic8963

Každý užívateľ tu dostane priestor, aby o sebe niečo napísal

Moderátor: Moderátori

mystic8963
Návštevník
Príspevky: 6
Dátum registrácie: Ut Jan 05, 2016 10:56

mystic8963

Príspevok od používateľa mystic8963 »

Ahojte toto forum som našiel dávnejšie ale dnes som sa rozhodol registrovať : ) . Volám sa Peter a už od malička sa zaujímam o Astrálne Cestovanie . Pokúšam sa o to dlhšiu dobu ale zatiaľ žiadny úspech :D . Verím že to raz dokážem tak ako to dokázal https://www.youtube.com/watch?v=VJEtxMJwT-A Tomáš Poutník a další : ). Môj problém je že sa niekedy nedokážem dostatočne uvolniť : ( verím tomu že mi niekto poradíte cez email prípadne skype ako na to . Na forum som sa registroval pretože sú tu zaujímavé témy : )
Používateľov profilový obrázok
Azizi
Člen fóra
Člen fóra
Príspevky: 28
Dátum registrácie: St Sep 06, 2006 1:00

Re: mystic8963

Príspevok od používateľa Azizi »

Ahoj Peter, ďakujem za video, veľmi inšpiratívne a zaujímavé, sympatický prednášajúci. A to aj napriek tomu, že ja sa o AC príliš nezaujímam. Zaujala ma najmä tá časť o spánkovej paralýze, ktorú som relatívne nedávno zažívala dosť často. Osobne mám ale prese ten problém, ktorý Tomáš spomínal, a to že tie vibrácie počas nej sú veľmi výrazné a spôsobujú nepríjemný tlak až "bolesť". Mne vždy pomohlo jedine sa naozaj úplne uvoľniť, až vtedy vibrácie a tlak povolili, no zároveň som pri tom uvoľnení zaspala. Pohnúť sa mi veľmi nedarilo, aj keď nakoniec som prišla aj na metódu ako sa pohnúť, no jednak nefungovala vždy a jednak som sa potom samozrejme zobudila. Na nič iné som neprišla, ale možno nabudúce skúsim tú metódu s vizualizáciou chleba :D alebo niečo podobné. Ale je to ťažké, podľa mňa som sa veľmi pokúšala ten tlak povoliť, ale moc to nešlo bez toho, aby som pri tom uvoľnení neposunula vedomie do úzadia a znova nezaspala.

Tomáš pár krát spomenul nejaké fórum o astrálnom cestovaní. Zaujímalo by ma, či myslel toto fórum :) Ja som podobne stará ako on a som tu registrovaná už 10 rokov, takže časovo by to možno aj celkom vychádzalo :)

Škoda, že sa vyhol bližšiemu priblíženiu toho vedeckého nazerania na astrálnu projekciu a len to tam tak veľmi okrajovo zmienil. Ja osobne si myslím, že veda v tom má jasno a že sa jedná "len" o nejaké sprievodné hypnagogické halucinácie a teda žiadne astrálne telo to fyzické v skutočnosti neopúšťa a bez mozgu by tieto zážitky ani nemohli existovať. Keďže som však zatiaľ nečítala žiadne vedecké publikácie na túto tému, tiež sa radšej zdržím nejakých mojich osobných dohadov. Nech je však ako chce, verím že "astrálne" zážitky musia byť mimoriadne zaujímavé a obohacujúce.

Ešte k záveru prednášky. Nechcem tu písať osobné veci o sebe, o mojom živote ani nič podobné, úplne sa však stotožňujem s tým, že človek dokáže byť naozaj šťastný, pokiaľ kráča po ceste, ktorú si sám zvolil a riadi sa srdcom. Život však semozrejme taký jednoduchý nie je a nie je to vždy možné (osobne som dosť aj proti spomínanému dokumentu The Secret). Ako som povedala, nechcem písať detaily, no pred vyše pol rokom som zažila psychicky asi najťažšie obdobie v mojom živote, silné pocity úzkosti... Netešilo ma absolútne nič, myslela som, že to snáď ani nevydržím a nevidela som absolútne žiadnu nádej. Potom som sa z toho však pomaly dostala. Akoby som sa odrazila od úplného dna. A po istom čase som zažila pocity, ako už dlhé roky nie. Pocity čistého šťastia až eufórie. Napríklad som raz hodiny sedela len tak vonku na lavičke a cítila som sa neskutočne šťastná, všetko bolo tak dokonalé, tak nádherné, predo mnou poletoval motýlik a bolo to niečo tak vzrušujúce... Presne ako ten príklad s vidličkou, všetko som vnímala úplne inak, akoby bolo všetko nové, iné, neopísateľne krajšie, výraznejšie. Samozrejme ako to už v živote býva, po čase sa zase veci skomplikovali, ale som vďačná za tú skúsenosť, a to aj tú negatívnu.
Naposledy upravil/-a Azizi v Št Jan 07, 2016 0:11, upravené celkom 1 krát.
guide
Člen fóra
Člen fóra
Príspevky: 51
Dátum registrácie: Ut Okt 21, 2014 13:38

Re: mystic8963

Príspevok od používateľa guide »

hovoril o fore, ktore spoluzakladali v cechach.. astralni-cestovani.org
Používateľov profilový obrázok
Azizi
Člen fóra
Člen fóra
Príspevky: 28
Dátum registrácie: St Sep 06, 2006 1:00

Re: mystic8963

Príspevok od používateľa Azizi »

guide, ďakujem za info :)
Napísať odpoveď