Uf,toľko odpovedí som ani nečakal,tak začnem postupne
TheDreamingDead - Nedávno som zistil,že WW6 robí kurzy AC aj pár stoviek metrov od môjho paneláku (bývam vo Zvolene,časť Zlatý potok) čo ma dosť prekvapilo,ale ide o to,že som musel nechať prácu aby som ostal doma s mamou a pomáhal jej takže nato bohužial nemám momentálne peniaze,tuším že jeden kurz stojí 80eur a tak to budem asi skúšať (aspoň zatiaľ,kým som bez práce) ako samouk.Ale možno ho skontaktujem aspon takto cez toto forum pre nejaké iné informácie
Sorer-vdaka za link,určite si to video pozriem a trocha ho použijem aj pre seba,rozhodol som sa tiež zdravšie žiť plus aj cvičiť tak to môžem využiť aj pre seba,nielen pre ňu.Ale skôr asi len pre seba si ztoho videa niečo zoberiem,lebo moja je trocha tvrdohlavá a neviem či by vydržala len na šťavách a myslím si že pokiaľ si dá aj nejaké to mäso sem tam a ked je ešte ktomu kvalitné (čo dúfam) tak jej to snád zas tak nezaškodí
Psychonaut- Ono už aj bez toho AC mi mama hovorieva že ked jej "masírujem" chrbát atd tak cíti odomňa viac tepla (som hetero

) a ževraj akoby som jej dával energiu , tak niekedy ked ju teda masírujem tak sa snažím vizualizovať energiu v rukách a nejakým spôsobom jej tú energiu dávať a keby tá energia odomňa bola aj liečivá tak to by bolo úplne najlepšie.Čítal som aj o REIKI , JIN SHIN JYUTSU ale napríklad to prvé ma odradilo tým,že tam treba mať povolenia od majstra a to mi už príde také obmedzujúce,napríklad v jednom ezoterickom obchode u nás v meste mi jedna pani povedala že má prvý stupeň Reiki a že by ma mohla zasvätiť aj ked nieje majster a že sa dohodneme na cene a povedala že pán Boh nechce aby boli veci zadarmo , akože beriem to že je to aj jej práca,ale aj tak mi to príde trocha egoistické,ja neviem,myslím si,ako mi povedala sestra,že ked chce niekto liečiť láskou,tak nato nepotrebuje rôzne zasvätenia a podobné veci,tak to teda zbytočne nekomplikujem a pri liečení sa sústredím nato ako ju mám rád a chcem jej pomôcť.
jesy-no následky by to malo zrejme také,že by pravdepodobne na stole pri anestéze odišla,lebo ona už operovaná bola a doktori jej povedali,že im tam na stole narobila poplach lebo skoro zomrela,takže tohoto sme sa obávali/obávame.A po dalšie,po operácii by podla nich musela nasledovať chemo alebo radioterapia čiže aj to bol dôvod prečo sme sa tak rozhodli.Pýtali sme sa ich,že či by sa nedala odstrániť aspoň tá tekutina čo má v bruchu,lebo ho má dosť veľké ako tehotná žena a oni že nie nedalo by sa to.A boli arogantní,mama bola celá vystrašená a oni len odvrkovali ako nevychovaní ludia.Takže takýmto ľudom by sme im našu mamu nenechali.A chodiť po chemoterapiach s vypadanými vlasmi,bolesťami a vtých depresívnych nemocniciach,to teda nie.Nech je radšej doma snami,oddychuje a skúšame to takto.A čo sa týka toho Vitamínu C tak to preštudujem a cez týždeň zbehnem do mesta pokúpiť ztoho čo sa len dá vdaka