AC ako prostriedok pre pomoc blizkym

Zaujímavé nápady a činnosti na vyskúšanie

Moderátor: Moderátori

minor51
Návštevník
Príspevky: 12
Dátum registrácie: Št Aug 13, 2015 20:45

AC ako prostriedok pre pomoc blizkym

Príspevok od používateľa minor51 »

Zdravim vas , uz je tomu par mesiacov čo som sa prestal venovať AC , jednak som bol pracovne často zaťaženy a mal som ztoho stale strach , no niekedy koncom oktobra mi život dal poriadnu facku , teda lepsie povedane mojej mamine.Dostala totižto rakovinu vaječnikov a ktomu ako bonus neprijemny ascites (tekutina v bruchu vacsich rozmerov).Operaciu a chemoterapiu odmietla, lebo ak by nezomrela na operacke tak by ju zabila naša vychyrena zachrankyna zivotov , chemoterapia.Rozhodli sme sa vyskusat alternativnu cestu v ktorej ju ''dopujeme'' kazdy den roznymi vitaminmy alebo akoby som to nazval , ako napr. chlorella , graviola , reishi a vitamin b17 vo forme marhulovych jadierok a do tohoto vsetkeho povysadzala maso (ale niekedy jej kupime tzv bio maso , aspon pre chut) , kravske mlieko atd a atd aby mala v tele to zasadite prostredie v ktorom rakovina nevie ''zit'' . Ale prejdem k hlavnej otazke , chcel by som sa uz konecne vrhnut do toho AC (vcera som znova zacal pocuvat hemisync) lebo verim tomu , ze by som sa v astrale mohol dozvediet alebo stretnut niekoho alebo nieco kto by mi dal nejake rady co by som mal dalej robit a ci to co robim je spravne , lebo uz mi dochadzaju napady co dalej aby som jej pomohol lebo velmi chcem aby sa vyliecila :( Co vy nato , je to realne , nieje to nonsens ? Dakujem za odpoved a ospravedlnujem sa za to vyliatie si mojho srdca ale chcel som len troska priblizit situaciu :) PS : pisem z mobilu takze snad bude vacsina ztoho davat zmysel :D
Používateľov profilový obrázok
TheDreamingDead
Člen fóra
Člen fóra
Príspevky: 201
Dátum registrácie: Ut Apr 21, 2009 15:41
Bydlisko: Bratislava

Re: AC ako prostriedok pre pomoc blizkym

Príspevok od používateľa TheDreamingDead »

Môžeš, je to reálne. Aj v "prostých" meditáciach Ti môžu prísť odpovede a prostriedky tak pre ňu, ako aj pre seba.
AC je ľahšie dosiahnúť, než sa môže zdať.. ťažké je uvedomiť si to a prijať to.

Prípadne tu môžeš osloviť WW6, ktorý sa venuje liečeniu..
Používateľov profilový obrázok
sorer
Admin
Admin
Príspevky: 859
Dátum registrácie: Pi Dec 12, 2003 12:29
Bydlisko: Bratislava
Kontaktovať používateľa:

Re: AC ako prostriedok pre pomoc blizkym

Príspevok od používateľa sorer »

Ahoj, z astralom ti nepomozem, ale ako si pisal o tych dietach tak ma napadlo ze som svojho casu pozeral dokument

Osobne som vydrzal cca 10 dni na stavach + nejake ovocie, ale nemam dost vole aby som zil len na surovej strave. Aj ked od vtedy co som s tym zacal si sem tam dam stavovy post na 3-4 dni. Mozno niekedy ked bude velka zahrada a vypestujem si to sam, teda budem vediet co jem sa s tanem aj rawistom :)
Používateľov profilový obrázok
jesy
Člen fóra
Člen fóra
Príspevky: 17
Dátum registrácie: Ne Aug 23, 2015 10:15

Re: AC ako prostriedok pre pomoc blizkym

Príspevok od používateľa jesy »

Uhm. Mozno mas stastie, ze to citam. To zavisi od toho, co z toho pouzijes :D. Dobre, napisem co viem a zbytok necham na vas.

S tym pH organizmu mate pravdu. Bezmasita a surova veganska strava je super. Treba este odstranit pricinu prekyslenosti = detox. Idealny je jod, informacie najdes na upramene.cz, navyse jod priamo zabija rakovinu. To su alfa a omega k liecbe raka.

A tretia vec: Kyselina L-askorbova alias vitamin C. Nie tabletkova, ale cisty prasok z DM drogerie (p.a. forma od chemika je este ucinnejsia). Predstavte si imunitu ako granatomet a vitamin C ako rakety. Tak aj funguje (skusenosti uzivatelov na upramene.cz, overene aj mnou, dalsie informacie najdes aj na wikipedii - najdi si tam Linusa Carla Paulinga - jedneho z najlepsich biochemikov sveta, skumal vitamin C).

Radim to preto, lebo som to proti rakovine skusal a skutocne to organizmus velmi vyrazne posilni, velmi to spomali rakovinu (ak nevylieci) a vyrazne to predlzi zivot. Zaroven odstrani negativne ucinky chemoterapii. S kombinaciou suroveho ovocia/zeleniny, jodu a C ma tvoja mama obrovske sance na uzdravenie. Treba len citat, upramene.cz je dobry zdroj, dalsim zdrojom je kniha: Vitamin C megaskorbicka liecba, najdes ju na uloz.to
Používateľov profilový obrázok
jesy
Člen fóra
Člen fóra
Príspevky: 17
Dátum registrácie: Ne Aug 23, 2015 10:15

Re: AC ako prostriedok pre pomoc blizkym

Príspevok od používateľa jesy »

Este mozete skusit Vilcacoru (macaci pazur), pretoze sa asu nevylucuje s metodami vyssie a udajne sama o sebe dokaze vyliecit rakovinu, ale nemam to vyskusane.

Vitamin C davky od 50-100gramov denne (miligramy su strasne neucinne mnozstvo) - uvidis na matkinej tolerancii. Vygoogli si "vitamin C crevna tolerancia"
Používateľov profilový obrázok
psychonaut
Člen fóra
Člen fóra
Príspevky: 136
Dátum registrácie: Št Jún 25, 2015 11:52
Kontaktovať používateľa:

Re: AC ako prostriedok pre pomoc blizkym

Príspevok od používateľa psychonaut »

Ja by som tú operáciu neodmietol - bez operácie to bude problém :( .
A s pomocou AC by si samozrejme aj lepšie nadobudol liečiteľské schopnosti - to určite.
Inak celkovo chemoterapie sú rôzne: na menej časté druhy rakoviny existuje aj veľmi šetrná a účinná chemoterapia. Neviem aký druh chemoterapie je indikovaný na rakovinu vaječníkov.

Muchotrávka zelená
V čom spočíva jej jedovatosť?
Toxické účinné látky v muchotrávke zelenej sú silné inhibítory RNA polymerázy, teda takmer úplne zastavia syntézu/tvorbu bielkovín. To spôsobí bunkovú smrť a zlyhanie celých orgánov. Týka sa to hlavne vnútorností a obličiek. Človek ktorý prežije otravu, musí mať vymenené (transplantované) všetky vnútornosti.
Inak len tak mi napadlo, že zrejme nízke dávky niektorých účinných látok muchotrávky zelenej by zrejme dokázali zastaviť rakovinové bujnenie, teda potlačiť príznaky rakoviny, čo by bol stále lepší liek, ako ten kontroverzný najčastejšie používaný druh chemoterapie po ktorej podľa oficiálnych štatistík 50% ľudí umiera.

(mimochodom to či je daný liek liekom alebo jedom záleží od dávky. Aj na eutanáziu sa používajú celkom bežné lieky ale v megadávkach. Aj muchotrávka zelená môže liečiť v nízkych dávkach)
Naposledy upravil/-a psychonaut v Pi Feb 05, 2016 23:47, upravené celkom 1 krát.
Blogy meditačných technikách a šamanizme si môžete pozrieť tu old/blog.php?u=1604
Používateľov profilový obrázok
jesy
Člen fóra
Člen fóra
Príspevky: 17
Dátum registrácie: Ne Aug 23, 2015 10:15

Re: AC ako prostriedok pre pomoc blizkym

Príspevok od používateľa jesy »

Ake by to malo nasledky, keby si to nechala vybrat? S mensim (vyrezanym) nadorom sa ovela lahsie bojuje a mate este vacsiu sancu to vyhrat aj bez chemo. Ale akokolvek sa rozhodnete, drzim palce.

http://uloz.to/xjmaWah/vitamin-c-megask ... liecba-pdf

http://www.upramene.cz/forum/viewtopic. ... 89be686561

http://upramene.cz/forum/viewtopic.php?f=12&t=1734

http://www.upramene.cz/forum/viewtopic.php?f=12&t=3270
minor51
Návštevník
Príspevky: 12
Dátum registrácie: Št Aug 13, 2015 20:45

Re: AC ako prostriedok pre pomoc blizkym

Príspevok od používateľa minor51 »

Uf,toľko odpovedí som ani nečakal,tak začnem postupne

TheDreamingDead - Nedávno som zistil,že WW6 robí kurzy AC aj pár stoviek metrov od môjho paneláku (bývam vo Zvolene,časť Zlatý potok) čo ma dosť prekvapilo,ale ide o to,že som musel nechať prácu aby som ostal doma s mamou a pomáhal jej takže nato bohužial nemám momentálne peniaze,tuším že jeden kurz stojí 80eur a tak to budem asi skúšať (aspoň zatiaľ,kým som bez práce) ako samouk.Ale možno ho skontaktujem aspon takto cez toto forum pre nejaké iné informácie
Sorer-vdaka za link,určite si to video pozriem a trocha ho použijem aj pre seba,rozhodol som sa tiež zdravšie žiť plus aj cvičiť tak to môžem využiť aj pre seba,nielen pre ňu.Ale skôr asi len pre seba si ztoho videa niečo zoberiem,lebo moja je trocha tvrdohlavá a neviem či by vydržala len na šťavách a myslím si že pokiaľ si dá aj nejaké to mäso sem tam a ked je ešte ktomu kvalitné (čo dúfam) tak jej to snád zas tak nezaškodí
Psychonaut- Ono už aj bez toho AC mi mama hovorieva že ked jej "masírujem" chrbát atd tak cíti odomňa viac tepla (som hetero :D ) a ževraj akoby som jej dával energiu , tak niekedy ked ju teda masírujem tak sa snažím vizualizovať energiu v rukách a nejakým spôsobom jej tú energiu dávať a keby tá energia odomňa bola aj liečivá tak to by bolo úplne najlepšie.Čítal som aj o REIKI , JIN SHIN JYUTSU ale napríklad to prvé ma odradilo tým,že tam treba mať povolenia od majstra a to mi už príde také obmedzujúce,napríklad v jednom ezoterickom obchode u nás v meste mi jedna pani povedala že má prvý stupeň Reiki a že by ma mohla zasvätiť aj ked nieje majster a že sa dohodneme na cene a povedala že pán Boh nechce aby boli veci zadarmo , akože beriem to že je to aj jej práca,ale aj tak mi to príde trocha egoistické,ja neviem,myslím si,ako mi povedala sestra,že ked chce niekto liečiť láskou,tak nato nepotrebuje rôzne zasvätenia a podobné veci,tak to teda zbytočne nekomplikujem a pri liečení sa sústredím nato ako ju mám rád a chcem jej pomôcť.
jesy-no následky by to malo zrejme také,že by pravdepodobne na stole pri anestéze odišla,lebo ona už operovaná bola a doktori jej povedali,že im tam na stole narobila poplach lebo skoro zomrela,takže tohoto sme sa obávali/obávame.A po dalšie,po operácii by podla nich musela nasledovať chemo alebo radioterapia čiže aj to bol dôvod prečo sme sa tak rozhodli.Pýtali sme sa ich,že či by sa nedala odstrániť aspoň tá tekutina čo má v bruchu,lebo ho má dosť veľké ako tehotná žena a oni že nie nedalo by sa to.A boli arogantní,mama bola celá vystrašená a oni len odvrkovali ako nevychovaní ludia.Takže takýmto ľudom by sme im našu mamu nenechali.A chodiť po chemoterapiach s vypadanými vlasmi,bolesťami a vtých depresívnych nemocniciach,to teda nie.Nech je radšej doma snami,oddychuje a skúšame to takto.A čo sa týka toho Vitamínu C tak to preštudujem a cez týždeň zbehnem do mesta pokúpiť ztoho čo sa len dá vdaka :)
Používateľov profilový obrázok
sorer
Admin
Admin
Príspevky: 859
Dátum registrácie: Pi Dec 12, 2003 12:29
Bydlisko: Bratislava
Kontaktovať používateľa:

Re: AC ako prostriedok pre pomoc blizkym

Príspevok od používateľa sorer »

Inak neviem ci pomoze ten vitamin davkovat len oralne. Preukazatelne vysledky mala len liecba kde ho davkovali priamo do zili.
Danu liecbu spominaju v dokumente Food matters. Je tam aj toho kopec dalsieho o rakovine a inych chorobach a ich liecbe vitaminami a zdravym jedlom.
Nenasiel som ho nikde na nete, ale ak nenajdes ani ty a mas zaujem, posli mi SS.
minor51
Návštevník
Príspevky: 12
Dátum registrácie: Št Aug 13, 2015 20:45

Re: AC ako prostriedok pre pomoc blizkym

Príspevok od používateľa minor51 »

sorer napísal:Inak neviem ci pomoze ten vitamin davkovat len oralne. Preukazatelne vysledky mala len liecba kde ho davkovali priamo do zili.
Danu liecbu spominaju v dokumente Food matters. Je tam aj toho kopec dalsieho o rakovine a inych chorobach a ich liecbe vitaminami a zdravym jedlom.
Nenasiel som ho nikde na nete, ale ak nenajdes ani ty a mas zaujem, posli mi SS.
Našiel som ho na cztrackery,tak stade to skúsim stiahnuť :) A čo sa týka toho vitamínu tak áno hovorí sa o liečbe do žili,ale aj to by som bral len ako nahrabanie si zákazníkov pre toho pána doktora tuším že sa volá Eben,čím ho samozrejme nechcem nijak očierňovať,len mi to tak príde že to môže byť tak.Lebo som čítal aj inde po internete , aj videá na YT boli o sušených horkých marhulových jadierkach a vyliečili sa nimi , len tam treba za deň zjesť 30-50 kusov tých jadierok a mojej mame dávam momentálne 2x15 denne čiže spolu tých 30 tak že ich rozdrvím tlčikom aby sa jej to lepšie jedlo.Postupne skúsim tie dávky zvyšovať ale samozrejme tak aby ich na jeden krát nebolo príliš veľa,tých 15 si myslím že je akurát,viem to podľa toho že už to takto berie dlhšiu dobu a nemá žiadne známky otrávenia sa kyanidom :D Teda zdá sa mi že poslednú dobu viac kašle a vychádzajú jej hlieny von,ale to by som tomu nepripisoval
Používateľov profilový obrázok
jesy
Člen fóra
Člen fóra
Príspevky: 17
Dátum registrácie: Ne Aug 23, 2015 10:15

Re: AC ako prostriedok pre pomoc blizkym

Príspevok od používateľa jesy »

minor51 napísal:že by pravdepodobne na stole pri anestéze odišla
Bez C to mozne je. S C je to velmi obtiazne. Organizmus "zavisly" na pravidelnom prisune C (nemusi byt vnutrozilne, netreba uplne verit oficialnym studiam, pretoze kazda tvrdi nieco ine, treba to mat vyskusane. Neni to teoria, ale nemusis mi to verit ak nechces) bojuje az do sameho konca. Ako som vyssie ukazoval na tom priklade s gulometom, po/pocas operacie je organizmus velmi zatazeny a mina svoje zasoby (naboje) a ked ich minie, polozi sa. Keby jej pocas toho vnutrozilne davali C, tak nenastane ziadny kolaps, bola by sa po operacii prebudila a mala tolko sily, ze by chcela pomaly aj skakat. Cely vtip spociva v tom, ze len malokto vie dolezitost C v organizme. Vsetci maju skusenosti s C - s malymi davkami. S velkymi nema skusenosti skoro nikto - ja ti poviem, ze vonkajsie podavanie vysokych davok C potlaca deficit 50% ostatnych vitaminov, dalsich 25% je rozdelenych medzi MSM (organicka sira) a jod, +/- myslim. A zvysnych 25% su tie ostatne vitaminy, pretoze tie ostatne si clovek vyrobi sam pripadne prijme v potrave, ale tych prvych 3 ma celosvetova populacia akutny nedostatok.

Je tu jedna vec. Po brani vysokych davok dlhsie ako 1 tyzden je organizmus na nom uz zavisly a pred vysadenim treba postupne znizovat, inak zblbne. Ale fakt sa toho netreba bat. Tyzden ale nestaci na to, aby operacia bola bezpecna. Na to treba minimalne 4 tyzdne vkuse, uplne minimalne 10 gramov denne rozdelenych do mensich a castejsich davok. Tym, ze ma rakovinu, na toto je 10g (oralne, samozrejme) velmi malo..

Vsetko najdes v tom PDF na uloz.to. Pripadne si zaplat tarotovu konzultaciu, aby si zistil pricinu rakoviny. Lebo to je to najdolezitejsie. Ak dusa chce pomaly odist, tak podla mojho presvedcenia sa cely vesmir moze aj "pos*at", ale nepomoze to, maximalne si moze o chvilku predlzit zivot. Ale ak chce iba zazit skusenost z tazkej choroby, tak sa po case moze uzdravit. A to tarot dokaze zistit. Treba mat na pamati to, ze vestba neni vzdy konecna.

//opravene
Používateľov profilový obrázok
WhiteWolfSix
Moderátor
Moderátor
Príspevky: 1872
Dátum registrácie: Št Júl 01, 2004 18:45
Bydlisko: Fončorda, Banská Bystrica
Kontaktovať používateľa:

Re: AC ako prostriedok pre pomoc blizkym

Príspevok od používateľa WhiteWolfSix »

Nuž, vyjadrím sa k téme samotnej. AC môže byť použité ako prostriedok pre pomoc blízkym, no ako také Ti mamu vyliečiť nepomôže. Zabudni na to, že sa Ti raz či dvakrát podarí dostať do astrálu a Ty hneď budeš vedieť čo máš robiť, aby si liečil. To je všeobecné (nielen Tvoje) preceňovanie možností astrálu. Ako Ti napísala TheDreamingDead, odpovede môžeš získať aj počas normálnej meditácie, nemusíš sa orientovať len na astrálne cestovanie. Bohužiaľ, liečba rakoviny nie je zrovna najľahšia a aj preto by som Ti neodporúčal, aby si sa o to pokúšal sám. Za akékoľvek Tvoje zlyhanie voči blízkej osobe budeš platiť niekoľkonásobne, pretože si to budeš vyčítať. Skôr by som Ti odporúčal zamerať svoju pozornosť na hľadanie iných alternatív pre poskytnutie liečby Tvojej mami.

Mimochodom, perorálne užívanie vitamínu C nie je veľmi efektívne, nakoľko cez brušnú stenu a črevá sa z toho vitamínu C do tela vstrebe len zlomok, ostatné človek vylúči močom.
Obrázok
WhiteWolfSix (WW6) | ANNWIN portál
minor51
Návštevník
Príspevky: 12
Dátum registrácie: Št Aug 13, 2015 20:45

Re: AC ako prostriedok pre pomoc blizkym

Príspevok od používateľa minor51 »

To som si ani nemyslel,že by to mohlo byť také jednoduché,ale stačilo by keby časom prišiel aspoň nejaký náznak,alebo keby mi tam aspoň niekto povedal že čo robí mama zle,síce to vidím aj sám,že už je mama ztoho na dne a je nervozna,ničomu už neverí ,plače,ale ani sa nečudujem,lebo ju všetko bolí,hlavne tá chrbtica ztoho ascitesu ktorý ju ťaží,aj nohy jej už puchnú čo sa nepohybuje,už poriadne nevládze na nohách stáť,kašle proste je unavená po tých mesiacoch trápenia,nám zdravím sa to ľahko hovorí nech je silná lenže aj tak jej to stále hovorím že musí bojovať ked jej ide o život a nepoddávať sa a ona aj hovorí že sa nepoddáva,ale aj tak na nej vidím že je vtom strese a to samozrejme nieje dobre pre to aby ten organizmus poriadne fungoval a bojoval stou rakovinou.Aj ked ktovie,navonok tak môže vyzerať,ale vnútri môže byť vyrovnaná a ked už prešlo toľko mesiacov a čo som čítal tak o takomto čase už mal byť jej koniec kedže tá doba je tam okolo tých 3 mesiacov a ona síce bola u doktora koncom oktobra,lenže tá rakovina už je tam dlhšie takže už by som povedal že tomu bude tých 4-4,5 mesiaca.A príčina môže byť aj to že išla do menopauzy,ale podla nej to mohlo byť aj ztoho,že raz cez leto ked bola na dakej oslave aj s priateľmi,tak jeden jej známy si vypil trocha viac ako mal,chytil mamu na ruky,jemu sa šmyklo a spadla mu na zem a dosť si udrela bok ktorý ju aj dlho bolel a vlastne krátko nato sa začala zavodňovať do brucha tak sa tam zrejme vytvoril aj nejaký zápal,nedoliečila si to,niečo sa jej tam zablokovalo a už bolo.Ale to je len taká teoria že aj to tam mohlo zohrať nejakú rolu.A inak,to že ako sme sa rozhodli,nebolo moje rozhodnutie,ale rozhodla sa tak ona sama,samozrejme aj my so sestrou sme jej viac navrhovali liečiť sa doma,ale nijak sme na ňu netlačili,ale dohodli sme sa ako traja ľudia čo držia a vždy držali pokope,čím sa nechcem nijak vzdávať zodpovednosti,len som to chcel trocha objasniť.Čo sa týka toho vitamínu C , nechám si to prejsť hlavou , vieš , už som ztoho aj ja zúfalý a hľadám všetky možné riešenia , ale každopádne dakujem Ti za tvoj názor :)
Používateľov profilový obrázok
WhiteWolfSix
Moderátor
Moderátor
Príspevky: 1872
Dátum registrácie: Št Júl 01, 2004 18:45
Bydlisko: Fončorda, Banská Bystrica
Kontaktovať používateľa:

Re: AC ako prostriedok pre pomoc blizkym

Príspevok od používateľa WhiteWolfSix »

Nauč mamu meditovať s Hemi-Syncom. Potrebuje sa naučiť uvoľňovať svoje telo a myseľ. Hemi-Sync je k tomu ideálny pomocník. Ak by bola schopná účasti, 23. 2. 2016 otváram nový cyklus Meditačné utorky vo Zvolene - Osobný rozvoj I. Ľudia sa tam naučia postupne meditovať, zvládať strach, energeticky sa dobíjať a podobné. Je potrebné, aby k svojmu liečeniu pristupovala aktívne, nielen ako pasívny príjemca pomoci.

Viac informácií nájdeš na ANNWIN fóre alebo na Facebooku.
Obrázok
WhiteWolfSix (WW6) | ANNWIN portál
Používateľov profilový obrázok
psychonaut
Člen fóra
Člen fóra
Príspevky: 136
Dátum registrácie: Št Jún 25, 2015 11:52
Kontaktovať používateľa:

Re: AC ako prostriedok pre pomoc blizkym

Príspevok od používateľa psychonaut »

Určite by si nemal nechať mamu sa trápiť v bolestiach, nakoľko sa mnoho zaoberám účinkami liekov, najviac odporúčaný liek proti bolesti s voľnopredajných je DXM Stopex. Je najviac šetrný, dennú dávka by nemala byť pod 150 mg - dávku môžeš upraviť podľa toho v akej sile to bude účinkovať.
Dobré riešenie je si predpísať u neurológa tiež nejaké kvalitné analgetikum, hlavne tie s indikáciou na analgézu a epilepsiu sú výborné.
Stopex‎, DXM, dextrometorfan, nie je návykový
blog.php?u=1604&b=59&sid=c8b95fca068ccf ... 7237aa7a40

Kadejaké brubény a peraleny, to za veľa nestojí
Napísať odpoveď