AC ako prostriedok pre pomoc blizkym

Zaujímavé nápady a činnosti na vyskúšanie

Moderátor: Moderátori

Používateľov profilový obrázok
jesy
Člen fóra
Člen fóra
Príspevky: 17
Dátum registrácie: Ne Aug 23, 2015 10:15

Re: AC ako prostriedok pre pomoc blizkym

Príspevok od používateľa jesy »

//omylom odoslane predcasne
Naposledy upravil/-a jesy v Ne Feb 07, 2016 20:02, upravené celkom 1 krát.
Používateľov profilový obrázok
jesy
Člen fóra
Člen fóra
Príspevky: 17
Dátum registrácie: Ne Aug 23, 2015 10:15

Re: AC ako prostriedok pre pomoc blizkym

Príspevok od používateľa jesy »

minor51, do SS si mi pisal toto:
minor51 napísal:... koľko teda odporúčaš denne jesť toho Vitamínu C a po akú dlhú dobu?
... A k tomu najlepšie kupiť aj ten Jod ano ? Tam je aké dávkovanie a kde by som ho kúpil ?
Odpisem ti tu, aby aj to ostatni mohli vidiet.

Vitamin C:

Davkovanie treba rozbehnut pomaly, inak sa do tela moze uvolnit privela odumreteho nadoroveho tkaniva a telo z toho moze dostat bolesti a kolaps.

Davkovanie vitaminu C z DM drogerie (1 zarovnana cajova lyzicka = cca 2g C):
Lyzicku do ust a zapit cistou vodou, nicim inym (ver mi, je to menej odporne ako to rozmiesat vo vode a zapit vo vode)

1. den: zacni na 6g/den vzdy aspon po lahkom jedle (2g po prebudeni, 2g cez den a poslednu davku 2g vzdy pred spanim. Je to dost dlha doba na vsimnutie prvych problemov). Moze pocitovat palenie zahy, to moze a nemusi byt dobre. Nebude citit este ziadnu zmenu.
2. den: 8g/den (2g 4x den). Nepociti zmenu.
3. den: 10g/den (2g 5xden). Mozno bude citit naznaky zmeny.

Ak sa tu po tom nebude citit zle, bude to nadejne. Ale kedze je to uz vysoka davka, ktora aktivne vysusuje pokozku, bude treba upravit zlozenie. Pridame sodu bikarbonu = jedla soda. Kupis ju kdekolvek v potravinarstve. Na 1 diel vit. C sa dava 1/4 az 1/3 sody do trochu vody - nechat vysumiet a vypit. So sodou je to chutne a neni to kysle. Soda neutralizuje pH Cecka, takze organizmus to potom nemusi neutralizovat sam a nevysusuje sa.

4. den: 12g/den + soda (2g 6xden). Mala by citit zmeny
5. den: 18g/den + .. Bude sa citit silnejsia, zacne sa jej vracat chut do zivota.
tyzden pojdes na 20g/den a potom skocis na 25, 30, 40, az do 50. U 50g/den zostanete nastalo. To, ci pojdete nad 50g/de sami uvidis, podla ucinkovania. U 50g/den je mozne, ze bude moct vykonavat vela z toho co mohla, ked este bola zdrava.


Su 3 moznosti:
1. vylieci ju to, neni to velmi pravdepodobne
2. vyrazne sa spomali rakovina, znovu ziska statenu silu, pretoze u rakoviny Cecko nakopne imunitu a organizmus sa zacne aktivne cistit od toxinov sposobenych chorobou a po ocisteni znovu ziska energiu a silu. Taketo vysoke davky Cecka upravuju aj prah bolesti, osoba prestane byt tak citliva na bolesti, atd. Najpravdepodobnejsia moznost.
3. dostane alergicku reakciu hned na zaciatku a budes musiet hladat inu alternativu

Jod:

Pouzije sa Lugolov roztok http://www.damianvit.sk/kategoria/vsetk ... -5-100-ml/

Velmi opatrne, niektori ludia na to maju alergicku reakciu a umieraju na to. Alergia sa testuje tak, ze sa kvapne kvapka jodu na zapastie, rozotrie a sledujete, ci sa to zapali.

Ak nebude reakcia, pojdete rovno na detoxikacnu metodu: http://upramene.cz/forum/viewtopic.php?f=12&t=1734
Detox odstrani pricinu rakoviny a to je alfa a omega k uplnemu vylieceniu, pretoze bez detoxu ma rakovina tendenciu sa vracat. Pamataj, ze Lugol, ktory odtialto kupis je 5%. Na tom fore je davkovanie pre 1 az 2% roztok, cize prepocitat davky.

Jod a Cecko sa NEKOMBINUJU, rusia sa navzajom. Rano nalacno po zobudeni Jod, ranajky polhodinu po jode a hodinu po jode zacat s dennymi davkami C.

P.S. Ja som Cecko dlhe mesiace bral 50g/den bez akychkolvek nasledkov a dodnes beriem kazdodenne bez prerusenia 12g/den (dvojnasobok toho co zdravy clovek potrebuje. Zo zdravotnych dovodov a mal som aj 100g/24h. http://www.upramene.cz/forum/viewtopic. ... 69#p135669)
P.S.2. Cakam echo
----------

WhiteWolfSix napísal:Nauč mamu meditovať s Hemi-Syncom.
Do tohoto by som urcite tiez siel, ak sa da, lenze on pisal, ze ma problemy stat. Ako ju planujete dostat na kurz? Teda, ak by to slo tak, ze ju tam dovezie, usadi a tak, tak mozno. Ale robil to uz niekto v takom stave? Alebo tymto ludom sa pomoc poskytuje inak?
WhiteWolfSix napísal:Mimochodom, perorálne užívanie vitamínu C nie je veľmi efektívne, nakoľko cez brušnú stenu a črevá sa z toho vitamínu C do tela vstrebe len zlomok, ostatné človek vylúči močom.
-.- a mate s tym osobne skusenosti, alebo len preberate tvrdenia lekarov? Ze zlomok? Vstrebe sa toho dost, toho sa neobavajte.

Hacik je v tom, ze nie kazdy clovek je schopny efektivne prijimat anorganicky/synteticky vit. C.
A dokonca male % ludi je na to alergickych.
minor51
Návštevník
Príspevky: 12
Dátum registrácie: Št Aug 13, 2015 20:45

Re: AC ako prostriedok pre pomoc blizkym

Príspevok od používateľa minor51 »

Jesy , zatiaľ "nedakujem" , ale veľmi Ti dakujem za tvoju ochotu , pekne si to rozpísal , darmo , ja to potrebujem polopate :D
Začnem najprv len stým C-čkom a potom sa uvidí čo dalej,určite dám echo.A inak,mama má problémy aj so zápchou,niekedy sa jej aj pár dní nedá ehm ehm , nebude to so zápchou s tým C-čkom horšie ? Neviem ani prečo len tak pre istotu sa pýtam,lebo aj stoho je chudina už nervozna.A posledná vec.Mama berie za 3x/deň graviolu(kapsule),chlorellu(tabletky) a hubu reishi(kapsule)+2x15 podrvených marhulových jadier (B17) , môžem jej s čistým svedomím dávať ten Vitamín C tak ako si mi to popísal ? Nebude to už na ňu príliš ?
Používateľov profilový obrázok
jesy
Člen fóra
Člen fóra
Príspevky: 17
Dátum registrácie: Ne Aug 23, 2015 10:15

Re: AC ako prostriedok pre pomoc blizkym

Príspevok od používateľa jesy »

Ta crevna tolerancia, ktoru som Ti odporucil vyhladat spociva v tom, ze organimzus ukaze, kedy ma dostatok C. Az zacne osoba vyraznejsie prdiet - znamena to, ze sa blizi k hranici, znamena to, ze sa blizi k stropu, co dokaze vyuzit. Je to signal, ze o moc vyssiu davku nebude treba podat. Pokial prekrocis strop, nic zle sa nestane. Stane sa len to, ze sa osoba "posere", doslova a do pismena. Zbytok toho C splachne do criev a to roztopi obsah hrubeho creva. Takze tam som ti ciastocne dal odpoved. Ak sa chce vyprazdnit, nech uzije viac C naraz (ale az po odskusani tolerancie).

Ludia, ktori rozpravaju o "drahom moci" nevedia co hovoria. Neplati, ze studia hovoria, ze ..... Jedna studia to vyvracia, druha potvrdzuje. Studia sa daju zaplatit. To je dufam jasne kazdemu, kto rozumie moci penazi.

Tie 3 veci, ktore si mi popisal nepoznam. Ale C sa da uzivat skoro so vsetkym, dokonca sucasne s antibiotikami a vyrazne posilni ich ucinky. Inak ucinky C sa daju zosilnit MSM (sira) http://4fitness.cz/vyhodna-baleni-napln ... 7-kc-p-51/ - davkovat podla obalu.
Jod je vynimka.

Ale dufam, ze ti je uplne jasne, ze to vsetko robite na vlastnu zodpovednost, nie na moju. Ja ti len hovorim, co mozes urobit. V prvom rade treba studovat a studovat. Vyskusaj davky na sebe. Zdravy clovek je schopny za den prijat max. 5g C. Vyskusaj 5g (idealne 1g 5x den, nie 5g 1x). Potom vyskusaj vacsiu davku naraz, aby si vedel o akej crevnej tolerancii hovorim. A potom (na treti den) to daj mame.

//edit: Zabudol som doplnit: na uzivanie vysokych davok Cecka TREBA MAT V PORIADKU PECEN a OBLICKY.
minor51
Návštevník
Príspevky: 12
Dátum registrácie: Št Aug 13, 2015 20:45

Re: AC ako prostriedok pre pomoc blizkym

Príspevok od používateľa minor51 »

Neboj sa,niesom ztých,ktorí v prípade neúspechu zvaľujú vinu hned na iných,teda aspoň sa o to väčšinou snažím-čiže začať od seba ;)

A pokiaľ viem,tak ešte nemala problémy s obličkami ani pečeňou,ani sestra si nič také nepamätá ked som sa jej pýtal.A kedže čas hrá proti nám,tak sme jej už od dneska začali podávať ten Vitamín C tak ako si mi napísal,verím tomu,že ked sa začne postupne tak sa to dá zvládnuť.

Mimochodom,pozerám že sa do toho vcelku vyznáš,učíš sa za doktora alebo to berieš ako "koníček" alebo ako to je? Ked si tvrdil že si tento Vitamín C testoval na rakovinu.Pýtam sa len tak zo zvedavosti ak to nevadí :)
Používateľov profilový obrázok
jesy
Člen fóra
Člen fóra
Príspevky: 17
Dátum registrácie: Ne Aug 23, 2015 10:15

Re: AC ako prostriedok pre pomoc blizkym

Príspevok od používateľa jesy »

:). Drzim palce.

Dlhorocne s tym experimentujem a uz to vyskusala to moja rodina i priatelia.
Chodim na kontrolu a vysledky su v poriadku, ziadne oblickove kamene, na co moji lekari nechapavo krutia hlavou. Podla ich farmaceutickeho vzdelania som z oblickovych kamenov uz roky mal skrabat steny od bolesti. Hlavou kruti kazdy, kto este nepochopil skutocne zaujmy farmaceutickeho priemyslu.

Podaval som to dokonca aj 17 rocnej macke, ktora vdaka tomu prezila masivne krvacanie u ktoreho veterinar daval 0% sance na prezitie, lebo oblicky pumpovali naprazdno. Ze keby si aj vytvorila krv, ze zkrystalizovane cesticky v oblickach sa s najv.pravdepodobnostou zablokuju. Lenze ani on netusil, co vsetko organizmus dokaze s konskymi davkami C.

Zabit organizmus zavisly na C, ktory ma k nemu pravidelny prisun a bohate zasoby Cecka v sebe, je extremne obtiazne, lebo bojuje zo vsetkych sil az do uplne posledneho okamziku.

Pribeh vedca, ktory v minulom storoci skumal C:
"Outside of Rapid City, South Dakota, we had a very serious automobile accident when a drunk driving on the wrong side of the road drove her car at 80 miles an hour into a head-on collision with ours. Both my wife and I were seriously injured and the only reason we survived was the fact that we had been regularly taking daily megadoses of ascorbate for decades. We never went into the deep shock that kills most accident victims and I was able to experimentally verify ascorbate's great healing power and survival value by taking about fifty to sixty grams a day of ascorbate during our hospitalization. My wife recovered quickly and acted as my "nurse." I went through five serious operations without any surgical shock and my multiple bone injuries healed so fast that we were able to leave the hospital in less than three months, take a 2,000 mile train trip home, and I was back at work running my lab in two months more. I left the hospital under my own steam, on crutches, walking on legs that the doctors originally predicted I would not be able to stand on for at least a year. My larynx was damaged by part of the steering wheel inflicting a deep throat wound, and the doctors despaired that I would ever talk again. With the help of megascorbics, this problem slowly resolved and I was able to assume the public speaking duties of the president of a scientific society with a voice of a slightly different timbre." (9)
http://www.doctoryourself.com/stone.html
Keby lekari neboli curaci a nechceli od Schumacherovej familie prachy, tak mu uz davno podaju C a on by sa uz davno uplne prebral z komy. Niekto z nich o C musi vediet. Mozno by bol poskodeny, ale prebral by sa. A keby C mal od sameho zaciatku nehody, tak poskodeny by pravdepodobne nebol, mozno by utrpel amneziu, ale to je asi tak vsetko.

Pribeh Alana Smitha v SK:
https://goo.gl/jBiQTj
Pali
Člen fóra
Člen fóra
Príspevky: 257
Dátum registrácie: Pi Jún 21, 2013 9:18
Bydlisko: Bratislava

Re: AC ako prostriedok pre pomoc blizkym

Príspevok od používateľa Pali »

Ako všetko skutočne hodnotné v živote, vyžaduje aj táto téma istý čas na zoznámenie sa a na vytvorenie vlastného názoru, ak sa rozhodnete zaoberať touto témou, skôr ako pristúpite k pokusom na sebe.

Ja kupujem farmaceuticky čistý, práškový vitamín C už niekoľko rokov tuto. Môj subjektívny dojem je, že bežne dostupná tabletková forma Cčka mala slabší efekt. Cčko z DM sa mi tiež zdá ako nie dosť čerstvé - oxidované. Ale to je len môj subjektívny dojem a neviem ako to potvrdiť. Predpokladám že mohol byť vitamín znehodnotený úpravou - ale to je len môj dohad.

http://www.centralchem.sk/?IDe=225308
- V sekcii kontakty na stránke je presná adresa (v Bratislave pri Apollo Business centre - Plynárenská 2), otváracie hodiny
Mapa: http://www.centralchem.sk/?IDe=41212

Tuto najlepší zdroj info v SK jazyku aj s vedeckými referenciami - všetko pekne podložené. Má to veľa strán, ale dá sa pekne orientovať v témach pomocou záložiek v dokumente:
http://rizikaockovania.sk/dok/Vitamin_C-liecba.pdf

Tuto audio zaznamenanej relácie o vitamíne C:
Zabudnutý poklad - Vitamín C - časť 1
http://archive.slobodnyvysielac.sk/2013 ... y-vitc.mp3

Zabudnutý poklad - Vitamín C - časť 2 -
http://archive.slobodnyvysielac.sk/2013 ... -vitc2.mp3

Zabudnutý poklad - Vitamín C - časť 3
http://archive.slobodnyvysielac.sk/2013 ... -vitc3.mp3

Zdroje Informácií po anglicky
Nejaké linky o mýte s obličkovými kameňmi. Kto hľadá, nájde viac. V knihe aj v interview sa o tej téme pojednáva tiež.
http://www.health.harvard.edu/blog/high ... 1302055854

http://www.sott.net/article/258192-What ... C-does-not

http://www.acu-cell.com/vitc.html
- Tu odporúčam hlavne sekciu: "The effect of high doses of Vitamin C on Copper, Zinc, Manganese, and Calcium"

Vynikajúce prednášky od popredných súčasných odborníkov a výskumníkov v tejto oblasti:


Lecture on vitamin C by brilliant Suzanne Humphries
- toto je asi najnovšia z prednášok, v ktorej sú fakty prezentované veľmi peknou a zrozumiteľnou formou aj pre laikov


Vitamin C: The Miracle Swine Flu Cure (60 Minutes) "Living Proof"



Optimization of Vitamin C and Antioxidant Therapy



Dr Thomas Levy: Vitamin C & The Great Supression



Rethinking Inflammation as Repair Deficits with Dr. Russell M. Jaffe, MD, PhD, CCN



The Links between Vitamin C and Heavy Metal Detoxification

Používateľov profilový obrázok
jesy
Člen fóra
Člen fóra
Príspevky: 17
Dátum registrácie: Ne Aug 23, 2015 10:15

Re: AC ako prostriedok pre pomoc blizkym

Príspevok od používateľa jesy »

Pali napísal:Ja kupujem farmaceuticky čistý, práškový vitamín C už niekoľko rokov tuto.
http://www.centralchem.sk/?IDe=225308

Tuto najlepší zdroj info v SK jazyku aj s vedeckými referenciami - všetko pekne podložené.
http://rizikaockovania.sk/dok/Vitamin_C-liecba.pdf

Vitamin C: The Miracle Swine Flu Cure (60 Minutes) "Living Proof"
Ano, C stade je fakt lepsie, ja tiez preferujem nakup od chemika, specialne p.a. formu (laboratorna cistota) - ma ju v Bratislave tento typek: http://www.aft.szm.com/index.html ja mu napisem mail a objednam p.a. formu kyseliny L-askorbovej, kilogram. A stoji to cca 15-20e.
p.a. forma je velmi jemny prasok, ktory sa pri fuknuti rozleti.

A ta kniha je presne to, co som odkazal na uloz.to. Je to naozaj velmi dobra kniha a vsetko je tam podlozene tymi vedeckymi studiami. Tymi druhymi, ktorymi farmaka verejnost velmi neradi informuju, ak vobec. Aj tie informacie tykajuce sa rakoviny sa zhoduju s mojimi skusenostami.

A jo, toto je ten pripad Alana Smitha, na ktory som poslal slovensky text (na FB).


Som rad, ze je tu niekto, kto si rovno netuka na celo, ked pisem o takych davkach..
jetsiu
Člen fóra
Člen fóra
Príspevky: 27
Dátum registrácie: Po Aug 22, 2011 20:35

Re: AC ako prostriedok pre pomoc blizkym

Príspevok od používateľa jetsiu »

Ahoj minor51,

pamatuje si a vybavuje Tvoje mamka aspoň trochu sny? Teď nechci aby to znělo jako klišé :) , ale sny může použít jako most, komunikační kanál mezi svým vědomím a svou vnitřní podstatou - intuicí, aby se dozvěděla jakým způsobem se přesně vyléčit. Základem je, že musí sama sebe požádat o pomoc a důvěřovat si. Např. pokaždé před spaním si v duchu několikrát řekne: "Ukaž mi prosím cestu, jak se vyléčit". Sny na to zareagují hned první noc. Je pak otázka, jestli si je dokáže vybavit. Někdy je problém jednoduše jen v netrénovanosti nebo přístupu ke snění (nebereme je dostatečně vážně). Jindy může být situace komplikovanější (např. nevhodné rušivé prvky ve vnějším prostředí, strava...nebo tam mohou být nějaké vnitřní bloky, nezpracované zážitky z dávné minulosti, co brání průchodu energie). Např. si řeknu něco jako: "Ruším všechny minulé afirmace. Zbavuji se strachu a rozpouštím emoce, které brání proudění energie. Pamatuji si a vybavuji své sny." Vnitřní vědomí vždy naslouchá a pokaždé zareaguje a ne jenom ve snech. Abychom ale spolu mohli vzájemně komunikovat a obdržet důležité cenné informace určené jenom pro nás, musíme nejprve vůbec "zprovoznit" onu vzájemnou komunikaci. Většina lidí ji používá jen nevědomě nebo vůbec, vlastní o tom někteří ani netuší (za celý svůj život, je to smutné :? ). Aspoň ze začátku je dobré si sny zapisovat. Později se nám může zdát tolik snů a v takové délce, že si je nebudeme stačit ani kapacitně pamatovat. Ale ty pro nás nejpodstatnější sny se pořád opakují defacto každou noc. Pokud se vnitřně programujeme před spaním a po probuzení ujistíme, že sen se už poměrně dlouho dnů opakuje, je to ta informace kterou hledáme. Pak se můžeme zaměřit přímo na ten sen a informace si více přiblížit a upřesnit. Např. sen nám ukazuje nějaký problém a jak jej nejlépe vyřešit nebo nám zobrazuje chyby, které neustále znovu a znovu opakujeme. A v případě dosažení vědomí ve snu jsme dokonce schopni se postupně (jsou případy, že i jednorázově) vyléčit (nebo naše blízké) z různých nemocí včetně rakoviny bez použití jakýchkoliv vnějších prostředků byť jen na přírodní bázi. Ale tohle už bývá na delší cestu.
Především musíme věřit v sami sebe, že máme tu moc se sami uzdravit i z těch nejtěžších nemocí. Nesmíme to nikdy vzdát, psychika je zde mnohem důležitější než si můžeme myslet. Ochromující a blokující strach a ztráta víry v sebe a své schopnosti jsou tou rozdílovou pomyslnou hranicí mezi úspěchem a neúspěchem.
Přijde doba, kdy lidé už nebudou potřebovat lékaře. Protože nejenom, že budou schopni se uzdravovat sami (dokonce i v takových odvětvích lékařství jako je stomatologie či chirurgie - ano, bude v jejich schopnostech - potenciál na to měli a mají vždy - fyzicky zregenerovat tkáň, nervy, orgán, kosti nebo zub), ale budou přesně vědět jak stavům nemoci, nerovnováhy a zdravotním problémům předcházet nebo co je způsobuje (vč. stavů mysli). Mohou se pak také rozhodnout, zda budou chtít žít "jen" 100 let nebo také klidně 300 :)
minor51
Návštevník
Príspevky: 12
Dátum registrácie: Št Aug 13, 2015 20:45

Re: AC ako prostriedok pre pomoc blizkym

Príspevok od používateľa minor51 »

Ahoj , jetsiu

Bohužial,maminke sa už nikdy nepodarí vyskúšať tvoj plán,kedže v stredu večer nám v nemocnici náhle skonala :´(
Bojovala ako sa len dalo,má zato môj najväčší obdiv a verím tomu a viem to,že je jej už dobre a bud je tu niekde snami,alebo je v nebi so starkou a ostatnými blízkymi ktorých tak milovala a aj oni ju.
A verím tomu,že si to potvrdím tým ked sa mi podarí astrálne cestovať a stretnem ju v astrále,to si momentálne najviac želám,mať 200% istotu že jej duša má pokoj.
Týmto chcem aj podakovať ľudom z tohoto fora za rady aj podporu a určite po smrti matky na toto všetko nezanevriem,práve naopak.

Odpočívaj v pokoji maminka,ľúbime ťa.
1963-2016 ♥
Používateľov profilový obrázok
WhiteWolfSix
Moderátor
Moderátor
Príspevky: 1872
Dátum registrácie: Št Júl 01, 2004 18:45
Bydlisko: Fončorda, Banská Bystrica
Kontaktovať používateľa:

Re: AC ako prostriedok pre pomoc blizkym

Príspevok od používateľa WhiteWolfSix »

Ahoj minor51, prijmi moju úprimnú sústrasť k strate Tvojej mamky. Držím Ti palce, aby sa Ti Tvoje sny a želania naplnili.
Obrázok
WhiteWolfSix (WW6) | ANNWIN portál
minor51
Návštevník
Príspevky: 12
Dátum registrácie: Št Aug 13, 2015 20:45

Re: AC ako prostriedok pre pomoc blizkym

Príspevok od používateľa minor51 »

Ďakujem a zatiaľ sa mi sníva s mamou každú noc , ale nič také čo by stálo za zmienku , sú to len také obyčajné sny , ale verím že sa mi sňou nejak podarí spojiť len sa musím dať poriadne dokopy , načerpať energiu a pustiť sa do meditácií.

Inak ale sestre sa stala deň pred maminou smrťou zvláštna vec - videla v noci pri posteli stáť päť tmavých bytostí so žiarami nad hlavami a pozerali sa na nás , ale nič nehovorili ,iba sa na nás pozerali a že nebol znich cítiť strach , skôr mala sestra pocit akoby nám prišli dať anjeli vedieť že mama zomrie a dajú na ňu pozor , alebo akoby som to povedal.

Mimochodom bývajú vo Zvolene často meditácie ? (okrem toho čo má byť od 11-ho , nato bohužial asi nebudem mať toľko času a asi ani financií).Stačilo by niečo také čo trvá dáke dve-tri hodky , ešte som na niečom takom nebol a chcel by som si to vyskúšať, spoznať nových ľudí a tak :)
guide
Člen fóra
Člen fóra
Príspevky: 52
Dátum registrácie: Ut Okt 21, 2014 13:38

Re: AC ako prostriedok pre pomoc blizkym

Príspevok od používateľa guide »

Ahoj, necital som si cele forum, teda neviem, co presne od mamy chces, ale ak sa s nou chces spojit v snoch, tak sa pred spanim naplno sustred na to co pozadujes. Poziadaj uprimne a plne sustredene svoje JA aby ti pomohlo sa s mamou spojit, prip. ti dalo tu odpoved aku hladas. Klad doraz hlavne na vnutorny pocit tej prosby, viac ako na nejake slova, ci myslienky. Ak vytrvas, tak zarucene dosiahnes, co potrebujes.
Neviem nakolko si zbehly v lucidoch, ale ak dokazes nadobudnut luciditu, tak to mas o to jednoduchsie a sustred sa na to, aby si sa v lucidite rozpomenul na to co potrebujes a potom v sne poziadaj.. Sen je v podstate ziva "entita" riadena z velkej casti (uz kolko prenechas) tvojim vyssim JA, takze kludne do priestoru a budes vyslisany.
Drzim palce..
jetsiu
Člen fóra
Člen fóra
Príspevky: 27
Dátum registrácie: Po Aug 22, 2011 20:35

Re: AC ako prostriedok pre pomoc blizkym

Príspevok od používateľa jetsiu »

Ahoj minor51, nějakou dobu jsem tu nebyl. Velmi mě to mrzí, že rady jak pomoct Tvojí mamce přišly pozdě. Upřímnou soustrast. Takhle by lidé umírat neměli. Před několika lety mi podobně zemřela teta a byl jsem bezmocný, nedokázal jsem jí pomoct.
Přeji všem pevné a trvalé zdraví a i když je někdy v životě hůře, nevzdávat to a věřit především v sebe.
Napísať odpoveď