Moje zazitky z detstva a neskorsie za posledne dva roky

Zážitky z vašich astrálnych výletov

Moderátor: Moderátori

Martan
Návštevník
Príspevky: 2
Dátum registrácie: St Apr 12, 2017 15:32

Moje zazitky z detstva a neskorsie za posledne dva roky

Príspevok od používateľa Martan »

Ahojte, som tu novy.
Skusim opisat moje zazitky. Hned na uvod chcem povedat, ze neviem co sa mi to dialo, a nevylucujem ze sa jednalo o AC.

Ako malemu dietatu sa mi uplne bezne stavalo, ze som sa akokeby zobudil zo spanku, a videl som som sameho seba spat na posteli vedla rodicov {neviem kolko som mohol mat rokov, mozno }, akokeby som levitoval nad plafonom. Po kratkej dobe som spadol do svojho tela a zobudil sa akokeby druhy krat na intenzivny pocit padania. Mam pocit, ze sa mi toto ako dietatu stalo viacej krat.

Po rokoch (v 15 som sa dostal ku ezoterike / bol rok 1995) a skusania meditacii atd. (bola taka moda aj doba) sa mi samovolne stavalo, ze som dokazal lucidne snivat - teda riadit si sen, co nepovazujem za nic take vynimocne ani specialne.

Lenze stali sa mi tri zazitky akokeby boli ine. Jednej noci som sa precitol do nejakeho cudneho stavu, kedy som si uvedomil, ze mi intenzivne vibruje brucho, takou dost hrubou vibraciou (akokeby som tam mal nejaky motor). uvedomil som si, ze tento stav poznam (uz som to parkrat zazil, nie si v tom stave este prebudeny) a ze skusim teda opustit telo, co sa mi nedarilo nijakym sposobom. Rozhodol som sa teda, ze vstanem a pojdem sa napit vody a zapalit si cigaretu. Ako som sa posadil na postel a vstal, v ten moment som si uvedomil ze som z tela vystupil. Ten stav vsak nebol akokeby pri plnom vedomi, mal som co robit aby som si to uvedomoval a snazil som sa skoncetrovat na nasledujuce zazitky ako sa len dalo, co sa mi aj podarilo. Zaujimave bolo, ze som mal akokeby ochrnutu polovicu tela, co sa mi podarilo rozhybat akokeby myslienkovo. Tak som si chodil po izbe, presiel som cez zatvorene balkonove dvere na ulicu a prechadzal sa tam.

Po ulici chodili nejake postavy, ktore mali neurcite kontury a vyzarovali akokeby energeticky mrak (vyzeralo to ako aura) na vsetky strany oranzovej farby a oranzovo tmavej farby. Tie postavy normalne chodili a nevsimali si ma. Rozhodol som sa teda jednu oslovit, pristupil som k nej a spytal sa jej ako sa vola. Postava sa na mna zacala akokeby so zaujmom pozerat ale nijak nereagovala. Pocas zazitku som sa niekolko krat vratil do tela len silou myslienky a rozhodnutia v priebehu sekundy. Vycestoval som z tela rovnakym sposobom asi 5x po sebe ako sa mi to podarilo predtym. Vzdy som sa pohyboval len po okoli nasho domu. Este chcem dodat, ze priestor bol trosku iny, nebolo vsetko rovnake ako v realite. Tiez som si vsimol, ze mam akokeby znizene vedomie, ako ked ste v stave ze zaspavate. Nie vsetko som si uplne vedel uvedomit. Pocas zazitku sa mi podarila zrazu taka vec, ze som si povedal, ze idem otestovat ako funguju zmysly. Takto som formou akokeby projekcie vyskusal hmat, sluch atd. Kazdy ten zmyslovy zazitok bol v niecom ovela intenzivnejsi ako ked je bezne clovek hore a cistejsi. Neviem naozaj ci sa jednalo o AC alebo len o zaujimavy a dost silny lucidny sen. Mal som pocit, ze to nie je lucidne snivanie.

Nieco podobne sa mi stalo za kratku dobu, kedy ma z tela akokeby vymrstil nejaky vir, az vtedy som sa "uvedomil" zo spanku. Chodil som teda po ulici, kde uz kracalo viacej postav. K jednej som pristupil, vyzerala ako Elf z rozpravky oblecena v dlhom akokeby habite. Pytal som sa jej kam mam cestovat a ona mi ukazala na slnko (ktore bolo akokeby v zatmeni, nebolo take spalujuce a oranzove) a potom som sa jej pytal s kym sa tam mam rozpravat naco mi odpovedala, ze s tymi starsimi. Znovu som sa asi vratil do tela a vycestoval znovu, tento krat som sa rozhodol, ze sa idem s kontaktovat s mojimi "duchovnymi sprievodcami". Bol som v priestore kde bola len tma a po odoslani ziadosti o kontakt smerom hore zostupili z hora dve postavy oblecene v oblekoch, jedna vyssia druha mensia. Isiel z nich velmi prijemny pocit z oblasti hrudnika a hlav. Pytal som sa jednej ako bude prebiehat komunikacia naco mi ta postava dala priamo odpoved do mojho vnutra akokeby v podobe myslienky, ze takto.

Este chcem dodat, ze pred tym som napriklad pozeral na nas dom, vznasal som sa pred hlavnych vchodom. Mal opadanu omietku (co nie je pravda) a akokeby som prepinal ten obraz domu z prepadanej omietky na druhy (ako ked prepinate program na TV).

Nechapem celkom co toto vsetko znamenalo, jedine vysvetlenie je zivy lucidny sen alebo islo o skutocne AC. Stalo sa to spontanne.
Co si o tom myslite vy? Mate podobne zazitky? Vsetko to vsak bolo akokeby snove, uroven vedomia bola podobna ako v lucidnom snivanie, nie ste teda uplne pri vedomi. Na druhej strane mam pocit, ze je to otazka toho, ako sa clovek dokaze dobre koncentrovat a ozivit sa akokeby. Co si o tom myslite?
Používateľov profilový obrázok
WhiteWolfSix
Moderátor
Moderátor
Príspevky: 1871
Dátum registrácie: Št Júl 01, 2004 18:45
Bydlisko: Fončorda, Banská Bystrica
Kontaktovať používateľa:

Moje zazitky z detstva a neskorsie za posledne dva roky

Príspevok od používateľa WhiteWolfSix »

Ahoj Martan, mal si jednoznačne AC. :) Niekedy AC býva viac vedomé, inokedy menej. Realita AC a LD je spoločná, len stav bdelosti je iná, preto to vie ľudí zmiasť, že nevedia rozoznať AC a LD.
Obrázok
WhiteWolfSix (WW6) | ANNWIN portál
Používateľov profilový obrázok
psychonaut
Člen fóra
Člen fóra
Príspevky: 134
Dátum registrácie: Št Jún 25, 2015 11:52
Kontaktovať používateľa:

Moje zazitky z detstva a neskorsie za posledne dva roky

Príspevok od používateľa psychonaut »

Čavko Martan,
tak to som teda veľmi rád, že si sa podelil o svoje zážitky.
Na niektorých kopcoch v prírode, silových energetických miestach, na rôznych miestach kde sa robili v minulosti mocné šamanské rituály si môžeš rozvinúť viac svoje schopnosti a budeš môcť vedome opúšťať telo :D

Píšem niečo o tom tu, je to až dole v článku old/blog.php?u=1604&b=79

A keď si si dal tú prezývku marťan, mal si aj nejaké "mimozemské" zážitky? Nehanbi sa napísať, budem mať pre to pochopenie.
Máš dojem, že si vtelená duša z inej planéty?
********************
Este chcem dodat, ze pred tym som napriklad pozeral na nas dom, vznasal som sa pred hlavnych vchodom. Mal opadanu omietku (co nie je pravda) a akokeby som prepinal ten obraz domu z prepadanej omietky na druhy (ako ked prepinate program na TV
To bolo akiste frekvenčné vylaďovanie medzi paralelnými dimenziami
Blogy meditačných technikách a šamanizme si môžete pozrieť tu old/blog.php?u=1604
Martan
Návštevník
Príspevky: 2
Dátum registrácie: St Apr 12, 2017 15:32

Moje zazitky z detstva a neskorsie za posledne dva roky

Príspevok od používateľa Martan »

Vďaka za odpovede, určite si to prečítam preštudujem. Tá prezývka je čistá náhoda, je to to prvé čo ma napadlo keď som sa registroval.
Napísať odpoveď