KOMUNIKUJTE !!!

Moderátor: Moderátori

Používateľov profilový obrázok
dr.Katz
V.I.P.
V.I.P.
Dátum registrácie: Ne Máj 01, 2005 21:32

KOMUNIKUJTE !!!

Príspevok od používateľa dr.Katz »

Pánové a dámy, jestliže chcete něčeho skutečně dosáhnout, tak na to musíte neustále myslet a tyto stránky jsou zde proto, abychom si neustále vyměňovali své poznatky a zkušenosti s LD. Jestliže chcete skutečně proniknout do toho fantastického světa bez hranic, tak se prosím více zapojujte do diskuzí. Je tady mrtvo. Myslím, že když před spaním navštívíte tyhle stránky a prohodíte pár slov s ostatními bdělými spáči, tak se v umění LD posunete zase o kousíček dopředu. Nemyslíte?
ATA
Člen fóra
Člen fóra
Dátum registrácie: St Máj 18, 2005 17:47
Kontaktovať používateľa:

KOMUNIKACE

Príspevok od používateľa ATA »

máš pravdu chtělo by to tu trochu oživyt.Konečne sou prázdniny tak
to tu trochu rozjedem ne.Na netu ted budu každej večer tak do 23.
DR.KATZ - ty ses s těma prispěvkama nějak rozjel skoro to nestiham čist jen tak dál :grin:

musim si to trochu pročist v posledni době trochu nestiham sleduju tak 7 disuzi zaraz
Informací není nikdy dost

http://www.luciddreaming.wz.cz http://www.bookmarky.cz/users/Magic+Word
WhiteWolfSix
Moderátor
Moderátor
Dátum registrácie: Št Júl 01, 2004 18:45
Kontaktovať používateľa:

Re: KOMUNIKUJTE !!!

Príspevok od používateľa WhiteWolfSix »

dr.Katz: :ok:, je dobré zistiť, že sa tu nájdu ľudia, ktorým na týchto stránkach záleží. :grin:
sorer
Admin
Admin
Dátum registrácie: Pi Dec 12, 2003 12:29
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa sorer »

To je fajn že tu budete písať. Len nepíšte prosím od veci, a snažte sa vyjadrovať k téme. Ak vás napadne námet na novú pri písaní odpovedi založte novú tému. Ak budú príspevky od veci tak ich vymažem. V rámci prehľadnosti fóra vám ďakujem a veľa nových skúseností z nových príspevkov. :ok:
dRevnik
Člen fóra
Člen fóra
Dátum registrácie: Št Sep 08, 2005 12:30

Príspevok od používateľa dRevnik »

Dobře, tak teda KOMUNIKUJU!!!! :))
A předkládám návrh: co tahle se podělit o nejzajímavější kousky ze svých snových deníčků? Moho by to být prospěšné i zajímavé pro všechny.
Samba! Samba simba! Sambaaaa! Dneska je tu bejby Samba! Proto nezůstavej sama doma! Proto nezůstávej sama! Je tu Samba Samba Simabaaa!!!
ATA
Člen fóra
Člen fóra
Dátum registrácie: St Máj 18, 2005 17:47
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa ATA »

DENIK
už se na tom pracuje , ale bohužel je na to dost málo času ješte mam přepsat do počálu tak 30 stránek a trochu to poopravovat aby to mnelo hlavu a patu.

zatim mam v počálu tak 15 stránek ale zatim se to nedá publikovat je tam strašnejch chyb a musim to aspon rozdelit na smyslupny věty aby se to dalo číst
Informací není nikdy dost

http://www.luciddreaming.wz.cz http://www.bookmarky.cz/users/Magic+Word
dr.Katz
V.I.P.
V.I.P.

Dobře, takže můj nejzajímavější lucidní sen byl zároveň i mým prvním. Ve snu jsem potkal svou babičku, která je již čtyři roky po smrti a ona mi řekla, že jsem ve snu a že ona se už znovu narodila, že bydlí v jakési obci v horách (řekla mi i název obce a ve kterých horách) a dokonce mi řekla, jak se teď jmenuje. Pak jsem se jí zeptal, jestli bychom nemohli probudit i mého bráchu, ať pokecáme ve třech a ona na to že ne, sáhla na mě a já se probudil. Myslím, že to byl docela zajímavý lucidní sen. Od té doby se mi o babičce dost zdá a když mám LD, tak tam vždycky někde v tom snu je. Buď s ní přímo hovořím, nebo stojí opodál a já ji jenom zahlídnu.
Smrt není zánikem světla. Je zhašením lampy, protože svítá...
dRevnik
Člen fóra
Člen fóra
Dátum registrácie: Št Sep 08, 2005 12:30

Príspevok od používateľa dRevnik »

Huuuh! Tak to je teda pořádně mystický... Zkoušel jsi jí podle těch informací najít? I když, myslím, že jsi už udřív někde psal, že ta obec neexistuje (?). Každopádně zajímavý.
Samba! Samba simba! Sambaaaa! Dneska je tu bejby Samba! Proto nezůstavej sama doma! Proto nezůstávej sama! Je tu Samba Samba Simabaaa!!!
dr.Katz
V.I.P.
V.I.P.

akorát jsem se dostal k tomu, že jsem zkusil najít tu obec, ale ta obec buď není na mapě, nebo není vůbec, anebo jsem to špatně zapsal, každopádně se jí zeptám při další příležitosti ještě jednou.
Smrt není zánikem světla. Je zhašením lampy, protože svítá...
Napísať odpoveď