Anorganické bytosti podľa Carlosa Castanedu

Potrebujete radu o LD, neviete ako začať? Toto je to správne fórum na položenie vašej otázky.

Moderátor: Moderátori

lucidhawk
Návštevník
Príspevky: 14
Dátum registrácie: Št Dec 10, 2020 22:31

Anorganické bytosti podľa Carlosa Castanedu

Príspevok od používateľa lucidhawk »

Ahoje,

táto otázka je mierená asi iba na ľudí, ktorí čítali knihu od Carlosa Castanedu: "Umění snít". Veľmi ma tam zaujali zážitky s anorganickými bytosťami resp. poslami či "zvedmi" ktorí niesú výplodom podvedomia ale bytosti odniekiaľ "zvonku". Pokiaľ si dobre pamätám, bolo o nich povedané že sa väčšinou maskujú za nejaký neštandartný predmet, keď Carlos na takýto predmet zameral svoju snovú pozornosť, ten začal niekam unikať, on ho nespustil z očí, zatiaľ čo sa menil na všetko možné. Nakoniec skončil vo svojej skutočnej podobe ako nejaký "zhluk prskajúcej energie". Keď ho Carlos vyzval, aby ho zobral do svojho sveta, musel ho poslúchnuť.

Keď som sa pred rokmi venoval lucidným snom, veľmi som túžil vystopovať a osloviť túto bytosť. Raz sa mi podarilo že som vystopoval predmet, ktorý sa choval dosť neprirodzene. Avšak nemal som dosť disciplíny na to, aby som ho sledoval až kým sa nezmení na “zhluk prskajúcej energie”. Zakričal som teda dosť predčasne "Zober ma do svojho sveta!", niečo veľmi desivo zaburácalo a ja som sa prebudil.

O týchto veciach by som sa rozhodne chcel dozvedieť viac. Má niekto takú skúsenosť? Dostal sa tam nieko? Máte nejaké zdroje z internetu kde je o tom písané? Ja som nič nenašiel keď som hľadal.
Napísať odpoveď