LD v sne

Zážitky z vašich ciest v ríši vedomých snov

Moderátor: Moderátori

PaloB
Člen fóra
Člen fóra
Dátum registrácie: Ne Jan 25, 2004 23:29
Kontaktovať používateľa:

LD v sne

Príspevok od používateľa PaloB »

Dnes v noci som mal LD vyvolany zaujimavym sposobom: Snivalo sa mi ze som u babky a isiel som tam do postele spat, napadlo ma (v tom sne) ze by som chcel mat LD :idea: , tak jak som zavrel oci a povedal si to, chvilu tma a potom asi tak o 2 sekundy normalne som mal sen vo sne a este ako bonus aj LD, skoda ze som sa pobavil len chvilku, lebo som mal pocit, ze musim vstat. Tak som sa zobudil, co mi vobec nijako nevadilo, opat u babky :) . Co si som tam behal, zrazu mi doslo, ze je to tam nejake divne a uz som sa obudil normalne.
Používateľov profilový obrázok
Hanawa
V.I.P.
V.I.P.
Dátum registrácie: Št Jún 10, 2004 13:06

Príspevok od používateľa Hanawa »

stala sa mi čudná vec ... mal som sen, v ktorom som mal sen, ktorý bol 'vedomý' ... normálne som si v tom sne uvedomil, že som mal 'vedomý' sen, ale sen samotný sa už vedomým nestal, resp. ani ten sen, ktorý akože mal byť vedomý až taký vedomý nebol ...

ako sa dá vôbec vysvetliť takéto viachladinové snenie a falošné prebudenie?
nezriedka sa mi stáva, že snívam a vedomie reality sa akoby presunie do tohto sna a potom v tom sne mormálne idem spať a dokonca sa mi aj sníva :-)
Používateľov profilový obrázok
Hanawa
V.I.P.
V.I.P.
Dátum registrácie: Št Jún 10, 2004 13:06

Príspevok od používateľa Hanawa »

Znovu som mal sen, v ktorom som si šiel ľahnúť spať a snívalo sa mi. Sen v sne. A aby toho nebolo dosť, v tom sne druhej úrovne som si uvedomil, že snívam. Jasne som vedel že je to sen a ani som okom nemihol, žiande emócie, prišlo mi to také nudné, také všedné. Tak som sa prebudil do sna prvej úrovne, kde som si povedal, aha mal som LD, ale iba také suché. Sen potom pokračoval normálne, ale len málo si z neho pamatám.

V poslednej dobe sa mi stáva, že aj keď mám LD, teda, že si uvedomím, že snívam, tak si poviem, že hmm dobré a necham to "plávať" ... Predtým keď som mal LD, tak som div nevyskočil z kože :)
PaloB
Člen fóra
Člen fóra
Dátum registrácie: Ne Jan 25, 2004 23:29
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa PaloB »

Zvlastne ze musim suhlasit. Ze uz ma LD az tak neprekvapi a potom na to zabudnem.
LD vo sne sna som uz tiez mal.
A podobne som si neuvedomil ze som sa prebudil do sna.
Napísať odpoveď