LD po pivku

Zážitky z vašich ciest v ríši vedomých snov

Moderátor: Moderátori

Používateľov profilový obrázok
Hanawa
V.I.P.
V.I.P.
Dátum registrácie: Št Jún 10, 2004 13:06

Príspevok od používateľa Hanawa »

takze som vcera vecer vypil par piv s tym, ze LD prax necham chvilu na pokoji, ale ine sa prihodilo: po tom pive som zaspal uz o 22:00 ako dudok a takze o 04:30 som bol hore a buntosil :-)
nikam som este nemohol ist, tak som sa len prevaloval na posteli a asi o 07:00 som snovu zaspal a hned prvy sen LD jak vysity, ziadna panika ziaden stres, rozhodol som sa vyskusat ake je to pozerat sa na svet ocami psa, nepodarilo sa mi to lebo som sen plne nekontroloval a potom mi 'odisiel' obraz ... nenapadlo ma tocenie ani ine metody a tak som chcel ist inam, ale prebudil som sa na sklbnutie nohy (akokeby som nou chcel v reale naozaj pohnut) ... potom som mal dalsie sny, ale bohuzial ani v jedno sa mi nepodarilo sa 'uvedomit' ... hoci po kazdom som vedel, ze je to sen a hovoril si 'sakra, ved to bolo take jednoznacne' ... ale v sne sa tie bludy zdaju ako keby to tak malo byt, vuobec mi to nepride nezvycajne ... chce to trochu potrenovat :-)
PaloB
Člen fóra
Člen fóra
Dátum registrácie: Ne Jan 25, 2004 23:29
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa PaloB »

Vo sne je to tak, ze logická zložka teba je "odpojená" a niesi schopný nič posúdiť.
Mne normálny sen pripadá tak ako keď nejaké zviera behá v prírode a ani o tom "nevie". :idea:
No a keď máš LD tak viac či menej máš zapojenú ogickú zložku do sna, ale osobne si myslím. že vo sne si uvedomuješ veci tak na 1/3(ako kedy, ale podľa mna ešte menej) ako normálne.Preto často zabudneš čo by si chcel robiť, alebo ťa to ani nenapadne, kopu vecí ti pripadá "normálnych", "rozumieš" slovám, ktoré ani neexistujú. ......
sorer
Admin
Admin
Dátum registrácie: Pi Dec 12, 2003 12:29
Kontaktovať používateľa:

Re: spontanne LD

Príspevok od používateľa sorer »

A preto sa jednoznacne neda jednozne definovat stav vedomia v LD. Niekedy moze mat clovek LD, ale vobec ho nekontrolovat. Inokedy zas moze mat sen vacsiu realitu ako bezny zivot a da sa super kontrolovat, a spomenut si na veci ktore v nom chceme robit. Bohuzial to chce asi vela treningu. Na to krutenie aby som nevypadol zo sna si tiez len obcas spomeniem.
Stretneme sa vo sne ;)
PaloB
Člen fóra
Člen fóra
Dátum registrácie: Ne Jan 25, 2004 23:29
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa PaloB »

Mas pravdu Sorer, vacsinou mato napadne iba náhodou. Ja mám niekedy aj problém vymyslieť, čo by som chcel robiť v LD, rep. neviem si spomenúť. Al. začnem robiť niečo, čo aniby som nechcel aj keď viem, že je to sen, nejako si to neuvedomím.
sorer
Admin
Admin
Dátum registrácie: Pi Dec 12, 2003 12:29
Kontaktovať používateľa:

Re: spontanne LD

Príspevok od používateľa sorer »

Podobne
Stretneme sa vo sne ;)
Napísať odpoveď