sorer: nuz neviem ten pocit popisat nejak strucne ci jednoznacne ... viem k tomu dodat tolkoto:
- bol to velmi zivy sen
- velmi pomaly som prestrkoval ruky von cez okno
- nevedel som co sa stane, aj ked som mal tusenie, ze je to sen, ta maximalna zivost toho sna velmi stupnovala vsetky pocity a emocie
- ked som prestrcil cele ruky za okno a zacal prenikat cez okno tvarou pocit napatia sa natolko vystupnoval, ze som sa prebudil
- pravdupovediac absolutne si neviem spomenut na nejaky fyzicky pocit v rukach alebo take nieco
novy LD:
heh muoj cas je sobota rano ... stale mam nejaky LD, hoci 1xtyzdenne to este nie je ziadny uspech, ale na zaciatok sa da

... tu je komentar:
bol som v dome a po schodoch som schadzal do chodby, kde bolo zrkadlo a ako ta idem tak sa pozeram do toho zrkadla a: "Nevim sa v zrkadle, ale mal by som sa. To to je sen." ... a bolo

velmi som sa neskuor potesil, ze som takto triezvo odlisil realitu od sna a uvedomil si ze snivam
rozhodol som sa 'vyletiet' von z okna a stalo sa mi nieco podobne ako ked som prestrkoval ruky von z okna v predchadzajucom LD, ale tento krat to bolo trochu ine:
- ovela rychlejsie som preskocil cez okno
- trochu sa mi akokeby zatemnil zrak, neviem si to vysvetlit inac ako napatim medzi tym co sa stalo a co mysel (alebo jej cast) predpokladala, ze sa stane ... teda z toho, ze som presiel niecim pevnym ako aj to, ze nastala 'porucha' gravitacie a ja som nepadol automaticky dole
- cele mi to vyvolalo velky pocit dezorientacie a straty rovnovahy ... bol to presne ten pocit ako tesne pred prebudenim zo sna, v ktorom padate na zem a tesne pred dopadom sa zobudite
- ja som to nakoniec nejak ustal a pomaly klesol na zem, cele sa to zomlelo dost rychlo
- potom som trochu lietal trochu chodil, celkovo nic zaujimave
zaujinavy bol iba koniec ... ked som citil, ze sa mi sen vytraca (konci) zacal som triet ruky s tym, ze tato technika by mi malo pomuoct udrzat sa v sne, nedarilo sa mi to, tak som vystupnoval rychlost a intenzitu a zrazu som sa ocitol u seba v posteli s pocitom ze som hore a ze pohybujem fyzickymi rukami ... hovorim si, nebud blazon, co stvaras, sen skoncil, tak sup sup hore

... len mi to nejak neslo a ostal som v pomykove, ci som sa uz zobudil alebo je to este stale sen ... akokolvek som sa snazil nevedel som povedat ci je to sen ci som hore akosi som zamrzol ... jedine co mi prislo cudne bolo, ze som videl svoje ruky ako ich mam predsebou zopnute a sucham nimi o 106 ale bol som si na 100% isty, ze 'tie iste' ruky mam uplne niekde inde, nie ze by som mal 4 ruky pocit

ale jednoducho som vedel, ze mam jednu ruku pod hlavou a jednu vedla tela ale zaroven som mal ruky pred sebou ... funny isn't it? ... napadlo ma (neviem sice ako) ze vyskusam sa este tocit okolo vlastnej osi, heh bol to taky dizzy pocit, ze som sa automaticky prebudil ani nie po jednej otacke ... tento raz to bolo prebudenie skutocne, a ruky som mal tam kde mali byt: teda pod hlavou a vedla tela
nejak som sa rozpisal

... takze to je zatial vsjo