sammy napísal:Imp napísal:1. Necestoval som, ale nebal by som sa, modlim sa casto, tak mi tam hore hadam niekto pomoze; Co sa ti zda na snure blbost? Ta snura existuje, poznam ludi, ktori ju vidia, a okrem toho, ako inak by sa prenasali informacie a elektromagneticke toky medzi telami? Alebo si myslis, ze sa nemoze pretrhnut? Kazda snura sa moze pretrhnut...
Elektromagneticke vlnenie sa nemusi prenasat iba spojenim akousi snurou. Prenasa sa aj vzduchom. Snura je iba pomocka pre lepsie predstavivost. Kazdy tomu moze hovorit inak. Telepatia a empatia funguje tiez na podobnom principe vysielania a prijimania elmag. vln. Tiez si mozme predstavit snuru medzi druhym clovekom, ktora smeruje bud na srdce alebo na na hlavu, prip. do oci. Je to vsak iba vizualizacia, ktora nam pomaha zjednodusit veci. Taktiez to nemusi byt iba snura, ale cokolvek, aj had, svetlo, para, voda, prach, draha, cesta, atd...
Pretrhnutie snury symbolizuje sok, pri ktorom moze nastata zastava srdca, prip. telo bude tak vycerpane, ze nebude moct dalej fungovat. Mne sa to uz stalo, ze som uz odchadzal, resp. bol som uz niekde inde, ci uz v sne alebo inej dimenzii a potom ma zacal zhanat kolega a silou mocou ma potreboval a vyrusil ma hlasnym zvonenim telefonu. Uff.. to teda bol iny "sok" Rychlo som spadol, velmi rychlou rychlostou, ledva som sa prebudil, resp. nevedel som, kde som, co som.. pomaly ani ako sa volam, maximalne ma bolela hlava, bol som dezorentovany, vycerpany tak maximalne, ze som sa ledva pohol, vsetko ma bolelo a spamataval som sa z toho nie kratku dobu a vratil som sa teraz naspat k AC od tohto incidentu po 4och mesiacoch. Odporucam, davat si viac pozor, aby vas nikto nasilim nerusil a nepokusal zobudit. Mlademu a silnemu organizmu by nemalo hrozit nic, ale je to dost neprijemne. Podobne a ovela horsie ako prebudzanie sa z tranzu. To je tiez brutus, ked sa mi neda ponut, ani slovka neviem vydat a strasi ma nejaky horor a chcem sa z toho prebudit.