Dnes v noci som mal zvláštny sen,nepamätám si už presne o čo išlo, pamätám si len pocity, viem,že na mňa niekto,alebo niečo psychicky negatívne pôsobilo, cítil som silný tlak myšlienok,energií. Nejakým spôsobom som sa skoncentroval a zvýšil svoju energiu, energia obrovsky narástla a potom,akoby sa premenila na nejaký tón,zvuk a ten všetko negatívne v mojom okolí oslabil a v mojej mysli nastal pokoj...mal som pocit,že som ukončil vládu zla,viem,že je to nemožné,no boli to moje prvé pocity.nebolo to slovko ómm,ale niečo iné čo som ešte nezažil,teraz len rozmýšlam,či nebol zvuk počuť aj v mojom okolí,pretože som bol v polospánku,no zatiaľ sa nik nesťažoval
V minulosti sa mi snívalo,že lietám,nemám krídla, len tak sa vznesiem,inokedy som bol zase veľmi ťažký,ťažko som sa pohyboval, niekedy sa strhnem zo sna na to,že niekam padám.
Mal som aj videnie,bol som v práci,mal som prestávku,na chvíľku som zatvoril oči a uvidel som za dverami sedieť neznámeho chalana, asi o hodinku,keď som tieto dvere otvoril skutočne tam aj bol...