Vstoupit do LD "otevrenim oci"
Moderátor: Moderátori
Vstoupit do LD "otevrenim oci"
Zkouseli jste nekdy vstoupit do LD "otevrenim oci" ? Uz se mi parkrat podarilo, pred usnutim pri absolutnim uvolneni, ze jakoby otevru oci pres zavrene vicka a vidim jine prostredi, napr. jiny strop s jinym lustrem.
Re: VSTUP DO LD
Něco podobného se mi náhodou stalo právě dnes v noci při usínání - otevíral jsem a zavíral oči a přitom jsem si uvědomoval, že je mám pořád zavřené, ale LD to nebyl. Nic víc, než jen že mám zavřené oči jsem si bohužel neuvědomoval :-/
Tak s tím taky nemám žádné zkušenosti.
Smrt není zánikem světla. Je zhašením lampy, protože svítá...
- ATA
- Člen fóra
- Dátum registrácie: St Máj 18, 2005 17:47
- Kontaktovať používateľa:
to videni přes vička znam stalo se mi to zrovna dneska,a už sem to zažil i parkrat před tim
zažitek z dneška
12.10.2005 7:00
2LD, vibrace,videni přes vička a asi 3 sny
-LD probýhali na stejnem miste byli tam jen mali zmneny
-sice sem byl v LD ale nemohl sem tam nic mnenit ani použivat ostatni shopnosti nejak to nešlo no možná kdybych se vic snažil
-
-
-doplnim odpoledne pokud si to budu ješte pamatovat ted neni čas-blbá skola
-
-
šel sem po nejake terase nad jezerem ale zabradli se se mnou utrhlo a je stačil chitit oceloveho lana ale to bohužel nebylo k ničemu ukotveny a spadlo taky,dopadl sem do vody byla dost temná povedlo se mi dostat k nejakému plotu snažil sem se po něm vilézt z vody ale šlo to dost špatne a něco ne tahlo dolu nakonec sem se neudtžel a spadl zpjet do vody /byl to docela nepřijemnej pocit a nevjedel sem jak se z toho dostat tak mne napadlo se probudit/ to probuzeni sem si rozmislel ale uz na do bylo dost pozde až sem nemněl obraz ale napadlo mne ze skusim zmnenit misto ale ani do sem nedokončil a skusil sem hybat astrálnim telem napřed se mi zdálo že už hybu fizickym na postely ale pak mi došlo že takový pohyb je dost nereálnej vitočil sem cely telo asi o 90stupnu na levo /citil sem ho v te poloze hlavne nohy/ a pak sem ho pomalu vracel a posouval na pravo až sem se na pravo dostal tak k tem 90stupnum tak začali mohutne vibrace a začalo mne strasne silne a richle bušit srdce toho sem se bohužel lekl a vibrace ustali ,ješte si vspominám že sem si chitl na srdce a citil jak mi buši.Dalši zajimava vjec byla že sem videl přes zavřeny vička napřed sem si mislel že mam otevreny oči /videl sem strop a část pokoje ale bylo to dost tmyvy ale pripadylo mi to mormálni mislel sem si že je noc/ ale pak sem oči skutečne otevřel a zjistil sem že už je den a že v pokoji je už mnohem vic svjetla /bohužel nemam jak zjistit jestli ty vibrace a to videni přes vička probjehlo ješte ve snu nebo už v realite/
předem se omlouvám za chyby bude jich tam asi hodne,no snad to pude přečist
zažitek z dneška
12.10.2005 7:00
2LD, vibrace,videni přes vička a asi 3 sny
-LD probýhali na stejnem miste byli tam jen mali zmneny
-sice sem byl v LD ale nemohl sem tam nic mnenit ani použivat ostatni shopnosti nejak to nešlo no možná kdybych se vic snažil
-
-
-doplnim odpoledne pokud si to budu ješte pamatovat ted neni čas-blbá skola
-
-
šel sem po nejake terase nad jezerem ale zabradli se se mnou utrhlo a je stačil chitit oceloveho lana ale to bohužel nebylo k ničemu ukotveny a spadlo taky,dopadl sem do vody byla dost temná povedlo se mi dostat k nejakému plotu snažil sem se po něm vilézt z vody ale šlo to dost špatne a něco ne tahlo dolu nakonec sem se neudtžel a spadl zpjet do vody /byl to docela nepřijemnej pocit a nevjedel sem jak se z toho dostat tak mne napadlo se probudit/ to probuzeni sem si rozmislel ale uz na do bylo dost pozde až sem nemněl obraz ale napadlo mne ze skusim zmnenit misto ale ani do sem nedokončil a skusil sem hybat astrálnim telem napřed se mi zdálo že už hybu fizickym na postely ale pak mi došlo že takový pohyb je dost nereálnej vitočil sem cely telo asi o 90stupnu na levo /citil sem ho v te poloze hlavne nohy/ a pak sem ho pomalu vracel a posouval na pravo až sem se na pravo dostal tak k tem 90stupnum tak začali mohutne vibrace a začalo mne strasne silne a richle bušit srdce toho sem se bohužel lekl a vibrace ustali ,ješte si vspominám že sem si chitl na srdce a citil jak mi buši.Dalši zajimava vjec byla že sem videl přes zavřeny vička napřed sem si mislel že mam otevreny oči /videl sem strop a část pokoje ale bylo to dost tmyvy ale pripadylo mi to mormálni mislel sem si že je noc/ ale pak sem oči skutečne otevřel a zjistil sem že už je den a že v pokoji je už mnohem vic svjetla /bohužel nemam jak zjistit jestli ty vibrace a to videni přes vička probjehlo ješte ve snu nebo už v realite/
předem se omlouvám za chyby bude jich tam asi hodne,no snad to pude přečist
Informací není nikdy dost
http://www.luciddreaming.wz.cz http://www.bookmarky.cz/users/Magic+Word
http://www.luciddreaming.wz.cz http://www.bookmarky.cz/users/Magic+Word
Jo, chyb je tam jako máku, ale už jsem si zvykli
) Jinak dost dobrý zážitek. Zajímavý. Jak dosahuješ LD? Testy reality, sugescí, nebo něco jiného?

Smrt není zánikem světla. Je zhašením lampy, protože svítá...
Tak to mne sa stalo minule tiez rano som sa tak napoli zobudil a vydel som svoju izbu ale potom asi po 10 sekundach som si zacal uvedomovat ze mam zavrete viecka nechcelo sa mi tomu verit tak som ich vyskusal otvorit a uz som vydel izbu normalne ale ked som ich zavrel potom zase tak uz som nevidel nic.