JAK VYPADA PROSTOR V ASTRALU ?

Všetky ďalšie témy o astrálnom cestovaní

Moderátor: Moderátori

Používateľov profilový obrázok
majk
Člen fóra
Člen fóra
Dátum registrácie: Po Jan 26, 2004 9:14

JAK VYPADA PROSTOR V ASTRALU ?

Príspevok od používateľa majk »

Chtel jsem se zeptat jak vubec astralni cestovatel chape vizualne prostor v kterem cestuje ? Je to prostredi (skoro)identicke s fyzickym, nebo kdyz vstoupi do astralu tak vstoupi do mlhy a pred nim se vytvori scena a kolem te sceny js porad mlha ? Nebo jak psal Monroe o M-pasmech ( nevim ted jestli jsem to rekl presne ) tak ty M-pasma jsou v nejake vysce od Zeme nebo jsou jinde ? Myslim ze jsem nekde cetl ze se atral neda vyjadrit reci, ze proste na to slova nestaci, ale kdyz se to shrne do te nasi jednoduche mluvy tak jak i kdyz neodborne receno to vlastne v astralu vypada ?
Zrak1
Člen fóra
Člen fóra
Dátum registrácie: Ne Okt 23, 2005 17:37

Príspevok od používateľa Zrak1 »

Cestoval som pár krát, do určitého času som to neovládal (ak nerátam lucídne sny čo sa s AC nedá porovnať), ale jedno obdobie som z tela vychádzal svojvoľne. Ťažko a mi popisuje toto prostredie aj keď som nebol vo vyšších dimenziách, len v tej našej fyzickej. Teda si to myslím. No vnímal som to asi tak. Všetko okolo bolo také ako v skutočnosti, detaily som si nevšímal, bol som zaneprázdnený pocitmi uspokojenia, že sa mi to darilo, rozdiel bol snáď len v tom, ako keby bolo všetko nehmotné, aj keď to tam zreteľne exitovalo. Bolo to asi tým, že som bol sám nehmotný a všetko naokolo bolo asi len astrálnym odtlačkom. Mal som ale aj taký pocit, že je všetko ako keby husté. Ťažko sa mi ten pocit popisuje. Ináč som nevnímal žiaden chlad, teplo no nič, to je ale normálne, a aj logické, keďže nám chýbajú v astrálnom tele receptory. Iný pocit som mal asi pred 9-tymi rokmi, keď som to neovládal a ocitol som sa ako keby v malej skrinke, do ktorej som sa v pohode zmestil. Realita tu nebola vôbec, videl som útržky scén, z ktorých sa mi aj jedna nedávno udiala, no a to prostredie bolo ako keby som visel v malom priestore vákua a niečo ma tam držalo, kým si scénky nepozriem. Po tom som sa vrátil a "fanfárou" v hlave a skril som sa pod perinu.:-). V tej dobe som o OBE a podobných veciach ani len netušil.
Naposledy upravil/-a Zrak1 v So Nov 12, 2005 19:33, upravené celkom 1 krát.
eNKa
Návštevník
Dátum registrácie: Ut Nov 08, 2005 18:47
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa eNKa »

Zrak1 napísal:Cestoval som pár krát, do určitého času som to neovládal (ak nerátam lucídne sny čo sa s AC nedá porovnať), ale jedno obdobie som z tela vychádzal svojvoľne. Ťažko a mi popisuje toto prostredie aj keď som nebol vo vyšších dimenziách, len v tej našej fyzickej. Teda si to myslím. No vnímal som to asi tak. Všetko okolo bolo také ako v skutočnosti, detaily som si nevšímal, bol som zaneprázdnený pocitmi uspokojenia, že sa mi to darilo, rozdiel bol snáď len v tom, ako keby bolo všetko nehmotné, aj keď to tam zreteľne exitovalo. Bolo to asi tým, že som bol sám nehmotný a všetko naokolo bolo asi len astrálnym odtlačkom. Mal som ale aj taký pocit, že je všetko ako keby husté. Ťažko sa mi ten pocit popisuje. Ináč som nevnímal žiaden chlad, teplo no nič, to je ale normálne, a aj logické, keďže nám chýbajú v astrálnom tele receptory. Iný pocit som mal asi pred 9-tymi rokmi, keď som to neovládal a ocitol som sa ako keby v malej skrinke, do ktorej som sa v pohode zmestil. Realita tu nebola vôbec, videl som útržky scén, z ktorých sa mi aj jedna nedávno udiala, no a to prostredie bolo ako keby som visel v malom priestore vákua a niečo ma tam držalo, kým si scénky nepozriem. Po tom som sa vrátil a "fanfárou" v hlave a skril som sa pod perinu.:-). V tej dobe som o OBE a podobných veciach ani len netušil.
Ja som zažila niečo podobné. Teda nie tú skriňu, ale zatial som cetovala len raz. No a vtedy som bola tiez len v tej nasej fyzickej sfere. Je podobna skutocnosti aj ked spoznas, ze to skutocnost nie je, lebo je predsa trochu ina. Neviem to inak opisat.
sorer
Admin
Admin
Dátum registrácie: Pi Dec 12, 2003 12:29
Kontaktovať používateľa:

Re: JAK VYPADA PROSTOR V ASTRALU ?

Príspevok od používateľa sorer »

Zrak velmi zaujimavo si to opisal. Dik za opis. A aku metodu pouzivas na vycestovanie?
Stretneme sa vo sne ;)
Zrak1
Člen fóra
Člen fóra
Dátum registrácie: Ne Okt 23, 2005 17:37

Príspevok od používateľa Zrak1 »

sorer napísal:Zrak velmi zaujimavo si to opisal. Dik za opis. A aku metodu pouzivas na vycestovanie?
Je samozrejmé, že začnem uvoľnovaním celého tela. Po tom, keď som už "zmrznutý" tak sa snažím zaspať s tým, že sa snažím uvedomovať si to, ako začína moje vedomie prechádzať do druhého stavu. Pár krát sa miknem, teda sa preberiem do bdelého stavu, ale nakoniec sa dostanem do stavu medzi spánkom a bdením (alfa hladina?). Po tom sa snažím myslieť na vibrácie. Tie sa za chvíľku dostavia, snažím sa nerobiť si z nich hlavu, aby sa nestratili, no a po tom sa snažím proste z tela vystúpiť čistým chcením. Niekedy to ide ľahšie, a niekedy ťažko. Raz som doslova vypadol. V súčasnosti sa mi ale moc nedarí, pretože som chcel AC zneužiť (vtedy som si myslel, že je to o.k.), ale už sa do toho zasa začínam dostávať. Ináč teraz zavádzam takú metódu, teda to skúšam, ale zatiaľ sa mi to takto podarilo len raz z asi 5 pokusov. Je to: Po tom, čo "zmrznem" odpočítavam od 50 smerom dolu pričom pri každej číslici si predstavujem, že sa prepadávam hlbšie do postele. Ak sa človek pomýli, začiatočník nech začne znovu od 50, ináč sa dá napojiť tam, kde človek prestal. Po tom by mala následovať zmena vedomia a ďalej je to rovnaké, myslenie na vybrácie... Držím palce:-)
WhiteWolfSix
Moderátor
Moderátor
Dátum registrácie: Št Júl 01, 2004 18:45
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa WhiteWolfSix »

:ok:
Obrázok
WhiteWolfSix (WW6) | ANNWIN portál
OBI-VAN
Člen fóra
Člen fóra
Dátum registrácie: Ne Nov 13, 2005 10:19

zneuziti AC?

Príspevok od používateľa OBI-VAN »

Zrak1:
V súčasnosti sa mi ale moc nedarí, pretože som chcel AC zneužiť (vtedy som si myslel, že je to o.k.), ale už sa do toho zasa začínam dostávať.

To je velmi zajimave, pokud ti to neni neprijemne muzes alespon naznacit jake oblasti se to tykalo a co jsi "udelal spatne" jednalo se o zneuziti nejake informace pro osobni prospech?
Jak podle tebe ten mechanismus "kontroly" funguje ?
Jen mne to zajima teoreticky, mozna to byla nejaka zkouska nebo test M ?
Napísať odpoveď