mikroLD a "zvlastni pocity"

Zážitky z vašich ciest v ríši vedomých snov

Moderátor: Moderátori

OBI-VAN
Člen fóra
Člen fóra
Dátum registrácie: Ne Nov 13, 2005 10:19

mikroLD a "zvlastni pocity"

Príspevok od používateľa OBI-VAN »

no kdyz existuje mikrospanek tak proc by nemohl byt mikroLD ? :mrgreen:

Dneska jsem mel v noci trochu problem i kdyz na noc moc nepiju pomalu kazde 2 hodiny jsem musel :moon: :oops:

Kolem 4 hodiny jsem nejak nemohl usnout v hlave se silenou rychlosti honily myslenky souvisejici s praci a ruznymi aktivitami a nedaly se zastavit.
Az v dobe kdyz uz bych mel stavat (jako vetsinou) jsem si zdriml a mel snad jen par sekundovy mikroLD.
Nic specielniho jsem nezazil avsak presto jsem si uvedomil velmi zvlastni pocit behem zlomku sekundy "uvedomovani LD"

Myslim ze jsem sedel nebo stal v nejake mistnosti a najednou jsem si uvedomil ze je to jen sen. Dostavil se takovy velmi zvlastni pocit, krome pocitu uspokojeni "no konecne se to zase povedlo" :appl: jakoby takova vnitrni vlna stoupajici nahoru a zpusobujici ze jsem mel najednou pocit jako kdybych zacal vazit snad od 95% min.

Hned jsem premyslel co dal, vzpomel jsem si ze nemam fixovat moc jedno misto spis se porozhlednout pomalu okolo a prozkoumat to v nejblizsim okoli, ale ze je dobry se podivat na vlastni dlane.
Je pravdou ze jsem si vsiml ze jen mista v mistnosti nebo na stene primo v zornem poli jsou jasnejsi a svetlejsi, zase jako bych mel na hlave nejakou baterku a svitil si jenom tam kam se divam primo nebo kam se otocim.....
Tak zvednu ruce, a vidim ze prsty jsou normalni ovsem cekam ze ruce zacnou mizet.. a heleme se, najednou zacinaji mezery mezi prsty splyvat s prsty do takove polopruhledne blany a ruce zacinaji pomalu pruhlednet. Spokojene dam ruce dolu a porboukavam si " ano v poradku je to vazne LD" tak si rikam, no tak ted bych mohl trochu nekam popoletet asi, pricemz jelikoz mistnost je mala tak se pouze lehce vznesu asi pul nebo metr do vysky.

Bohuzel mne nenapadlo ze chci do OBE (mel jsem za to ze je to LD a tak rpedpokladam ze to asi LD byl a zadny OBE) pote popojdu k oknu. podivam se ven dolu na zahradu (jak mistnost, tak zahrada vsechno bylo zcela nezname) a premyslim jak nejlip letet.. no a v tom okamziku se probouzim.. (asi nejakym hlukem/zvukem ci chrapanim moji polovicky :shutup: ).

I kdyz to vypada ze to byl dlouhy zazitek, subjektivne a myslim ze objektivni cas byl jeste kratsi, trval tak maximalne 5-10 sekund.
Pri probouzeni jsem byl trochu nastvany protoze jsem chtel pokracovat ale nedalo se nic delat.....

Dotazy:

1. Miva nekdo pri uvedomeni LD podobne lehke pocity najednou jako by byl naplneny heliem apod. ? Skoro jako by clovek v tom okamziku uvedomeni citil ze "previbroval uplne do jine frekvence ci dimenze"....

2. Mysli si zkusenejsi LD/OBISTI ze to byl skutecne jenom LD tak jako jsem to vnimal behem LD ja sam ?

3. Mym cilem je vlastne OBE, netusi nekdo proc jsem si neuvedomil ze se chci vlastne dostat do OBE a zustal v LD ? (pokud to tak bylo)

4. Jak se "naucit" aby clovek mel LD/OBE driv nez az k ranu po 7hod kdy uz by mel vlastne stavat a ne dal chrapat ?

5. Mel jsem si pustit do sluchatek treba neco z HS kdyz jsem nemohl usnout a co ?

6. Co jsem mel evt. vubec udelat jinak ? Co byste v podobne situaci udelali vy ?
Používateľov profilový obrázok
majk
Člen fóra
Člen fóra
Dátum registrácie: Po Jan 26, 2004 9:14

Príspevok od používateľa majk »

1. muzes mit pocit jaky chces, ja mivam pocit jakoby mnou projizdela elektrika
2. podle me je LD a OBE nebo jako sen a bdelost, sice je to hodne blizko ale zaroven i hodne daleko, LD znamena ze si plne vedomy se snu a tim jsi docilil "sve vlastni skutecne virtualni reality", OBE je procitnuti v LD do realneho sveta
3. myslenky pred spanim na konkretni cil, te vetsinou hodi do LD
4. jit spat v 18.00 prodelat 2 - 3 cykly spanku a pak budes mit LD i ve 2 rano
5. ano ale neni podminkou
6. nechat to volne plynout a spis zkontrolovat napeti ve svalech jestoi je vsechno uvolnene
Napísať odpoveď