estovani casem - zajimavy zazitek i kdyz jenom SEN

Zaujímavé zážitky z vašich snov

Moderátor: Moderátori

OBI-VAN
Člen fóra
Člen fóra
Dátum registrácie: Ne Nov 13, 2005 10:19

estovani casem - zajimavy zazitek i kdyz jenom SEN

Príspevok od používateľa OBI-VAN »

nebylo to zadne OBE a asi ani zadne LD, dnes v noci se mi zdal nasledujici sen.

Z nejakeho duvodu jsem se dostal nekde daleko do nejakeho velkeho stareho cinzovniho domu, najednou vidim obrovske masivni dvere do jednoho bytu jsou vyrezavaneme velkymi barokními? pozlacenymi ornamenty, spis jako na nejakem zamku.
Nevim proc, dvere otevru a najednou vstoupim do ulne jine dimenze.
Cas mozna pred 25-30 lety
Misto: Dum ve kterem jsem bydlel.
Vsechno vidim naprosto detailne a jasne (zadna "tma" mimo zorne pole).
Dokonce v tom dome/byte vidim chodit i babicku (ktera uz nezije)
V tom si vsimam ruznych odchylek tykajicich se predevsim vyhledu z okna, sirsi terasy, uplne jineho okoli misto sousednich domu jiny teren louka a les.
Byl to takovy zvlastni povznasejici pocit mit moznost cestovat casem, bohuzel jsem si ZASE vubec neuvedomil ze je to sen a tudiz se nedostal do LD (misto toho mne napadaly blbosti nekomu neco rict co se "stane" a co by mel treba udelat nebo ne). Nakonec jsem neudelal nic a na nic dalsiho se nepamatuju...

Mozna byla sance si uvedomit LD bud pri tom kdyz jsem si vsiml ze cestuju casem a nebo kdyz jsem si vsiml techto odchylek.
Dalo by se to nazvat jako sen o LD nebo sen o OBE?
Nebo je přece jen teoreticky mozne ze jsem se v tom snu dostal do nejake paralelni reality? (asi se neda zodpovedet)

Jak jsem psal veskere detaily byly naprosto jasne a viditelne vse pusobilo tak presvedcive (ani jsem neletal ani se neobjevilo nic jineho obzvlast nestandartniho co by mne navedlo na myslenku ze to je sen). Proste jsem ja blbec vazne svemu povedomi uveril, ze se mi povedlo cestovat do minulosti :mrgreen:

Stalo se nekomu neco podobneho? Evt. komentare?
Napísať odpoveď