Moje sny

Zaujímavé zážitky z vašich snov

Moderátor: Moderátori

Linkman
Návštevník
Dátum registrácie: Ut Jan 03, 2006 19:14

Moje sny

Príspevok od používateľa Linkman »

Ked som bol maly tak 10 - 14 rocny sa mi casto snival jeden sen a to, ze som sa videl ako maleho sedeho ufona z velkymi ocami ako ma kamsi vlecu ludia v plynovych maskach, myslim ze to bolo na nejaku lod ktora prisla na zem a potom ma nejakym paprskom vrazili to tela mojej mamy ktora ma potom porodila :o Môže my niekto teoreticky vysvetliť o čo mohlo ísť ?

A ked som mal tak 8-9 rokov sme byvali v Juhoške kde som sa narodil. Byvali sme v rodinnom dome v Skopje - Macedonia. Mama spravila nejake sochy s kartonoveho papiera a su sucastou nasich dveri dodnes - prilepene na dvere alebo ako by som to mohol vysvetlit (to by trebalo vidiet) no a snivala sa mi nocna mora o tych sochach ze ozili a robili mi zle ale to bolo zvlastne bo ten pribeh ako by mal v dalsich snoch pokračovanie (niečo ako Elm Street) až na to, že som nemal modriny z toho sna ... potom ale jedna socha neskôr sa pridala na moju stranu a pomahala mi...
Tiež by som poprosil o analyzu sna.

A pred asi rokom sa mi snivalo ze som sa zobudil na velke svetlo v izbe - pozrel som sa von oknom a rutil sa na nas dom velky americky truck tak som sa zlakol ze som sa vo sne z toho sna zobudil, pozrel som sa z okna a ten truck zas sa rutil na nas dom a potom som sa uz zobudil naozaj.
:confused:

momentalne mam 23 rokov a to boli take sny ktore som si zapamatal
Používateľov profilový obrázok
sorer
Admin
Admin
Dátum registrácie: Pi Dec 12, 2003 12:29
Kontaktovať používateľa:

Re: Moje sny

Príspevok od používateľa sorer »

Podla mna deti su omnoho citlivejsie na vnimanie astralneho sveta pocas spanku. Su aj omnoho zranitelnejsie ako dospely ludia.
Preto sa rozne astralne bytosti pokusuja napadnut tohoto cloviecika kym dospeje.
Ja som tiez v mladosti maval casto sny so strigami :strasiak: . Najprv ma strasili a mal som niekedy s nimi dost strasidelny sny. Ale po case som si na ne zvykol a robili sme spolu aj party.
Stretneme sa vo sne ;)
Linkman
Návštevník
Dátum registrácie: Ut Jan 03, 2006 19:14

Príspevok od používateľa Linkman »

a jake astralne bytosti skodia detom ? :?: :shock:
Používateľov profilový obrázok
Tesla
V.I.P.
V.I.P.
Dátum registrácie: Pi Dec 09, 2005 22:26
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Tesla »

Astralne bytosti v tejto sfere mozu byt aj duse ludi, ktory spia, alebo ich neviem ako by som to nazval - ciastocne prenikanie do tejto sfery :confused: ...
To je vtedy ked nekomunikuju, alebo su ako opity
A stabilbe astralne bystosti som este nevidel /nestretol/
Ale ak tam pride nejaky psychac, co rad vsetko nici tak ak si uvedomi svoju moc v LD tak sa tes!
Hlavne ak nemas LD, a nevies sa branit
Napísať odpoveď