cafte uz asi tak 2 mesiace sa pokusam o LD .. vediem si aj dennik jeden ld aj ked asi 10 sekundovy som uz mal ..nieje toho moc ale sny si pamatam velmy dobre! tuto noc som skusil WILD! este pred sapanimsom sa uvolnil dal sugeciu " ovladam svoje sny" a po hodine spanku a sne ze kolegyna hovorila ze zober si tasku a ideme nato som sa ocitol v mojej posteli v mojej izbe presne taka aka je v skutocnosti a vybroval som strosne intenzivne + rozne zvuky ktomu a citil som ako som sa ako energia nejaka trosicku hybal nad postelou a cele telo akoby sa rozpustalo a natahovalo do steny a do stole ..usta sa mi maximalne natahovali a bola tma ... dost blby pocit! bol to LD alebo len nejaky tranz alebo co...moc som neni este zbehly v tomto tak rad sa necham poucit! diki ...
No neviem ci by som nazval tu metodu co si vyskusal WILD, ale WILD to rozhodne nie je.
To co si zazil LD rozhodne nebolo, ale skor akysi maly astralny vylet, resp. pokus o neho. Vibracie a cudne stavy su velmi caste pri odputavani sa astralneho tela od fyzickeho.
mas pravdu..to wild som len ako myslel na nastavenie budika o 90 minut skorej ako vstavam do prace! ale isiel som spat o 21_15 asi do 22_00 som len relaxoval a uvolnoval svali pomaly dychanim! medzitym som si daval sugesciu... a asi potom ma prebudilo prichod rodicov ktory isli spat cez moju izbu tak som sa len pretocil a skusil spat a o 23_10 som sa prebudil prelaknuty ztoho javu co som zazil! nedokazal som sa fakt vobec sam hybat ..same to hybalo somnou! AC som nikdy neskusal ani nechcel zatial a zeby to same len tak prislo?? v izbe bola tma inak s nadychom modrej farby
Ja som mal drvivú väčšinu OBE samovoľných, a poviem vám, že keď sa mi to stalo 1. krát a po tom ďalšie dve noci za sebou, tak som sa naozaj bál a myslel som si že nie som úplne v poriadku. Vtedy som ani len netušil o tom, že okrem fyzického svete existuje aj jemnohmotný. Bol som zarytý ateista, až po tom sa vo mne niečo zlomilo a teraz .... no .... to by bolo na dlhú debatu
WhiteWolfSix napísal:Však nemusíš hneď teraz. My si trpezlivo počkáme.
Veď vieš, že som prístupnejší na tvojej pôde, tu mi trocha chýba rodinná atmosféra, ktorá je predpokladom toho, aby sa človek otvoril a popísal aj to, čo by inak nepopísal No a tam u teba je výnimočná