Takže "na vyskúšanie" ponúkam túto vec: autohypnózu. Dnes v noci som sa v NonLD sne pokúšal zhypnotizovať nejakú holku a výsledok bol taký, že to parádne fungovalo - ale na mňa. Proste dosť silné ovplyvnenie vedomia.
Teória okolo je asi taká, že vo sne je človek prakticky v hypnóze, takže stačí dávať sugescie a malo by to fungovať.
Sugescia a Autohypnóza v sne
Moderátor: Moderátori
LD pomocí mobilu
V té knížce od Stehpena LaBerge se píše o tom, že zkoušeli uvést spící subjekty do lucidního snění tím, že jim ve fázi REM pouštěli text: "toto je sen". Zkoušel jsem něco podobného, že jsem si nahrál do mobilu tuhle větu a nastavil jsem si ji jako melodii alarmu a nastavil jsem si alarm v době předpokládané REM fáze (každých 1,5 hodiny od usnutí). Nicméně mě to ani jednou nepřivedlo k LD. Nebo jsem si pak aspoň na žádný nevzpomněl. Buď mě to probudilo nebo jsem to vůbec nezaznemenal... Ale třeba to někomu z vás půjde... 

- SagitaX
- Člen fóra
- Dátum registrácie: So Jan 21, 2006 14:39
- Kontaktovať používateľa:
Re: Sugescia a Autohypnóza v sne
hmmm mozno by to chcelo sugesciu typu pozri sa na ruky...
to ibbeta: a kde to na teba posobilo v tom sne ci v reale??
a zisly ba sa dake typy ako to robit. btw: je velmi mala sanca ze v nonLD sa mi bude snivat o hypnoze takze toto nieje nieco co sa da len tak lahko vyskusat
to ibbeta: a kde to na teba posobilo v tom sne ci v reale??

Môžeš si pomyslieť, že máš len 17 a vo veku tých, čo hovoria, že vedia málo, toho budeš vedieť aspoň o trošičku viac. ©