Načo skúšať rôzne veci v sne?

Činnosti a námety čo a ako robiť v sne

Moderátor: Moderátori

Používateľov profilový obrázok
Zrak1
Člen fóra
Člen fóra
Dátum registrácie: Ne Okt 23, 2005 17:37

Re: Načo skúšať rôzne veci v sne?

Príspevok od používateľa Zrak1 »

SagitaX napísal:zrak1:
podla mna ibbeta nemysli relaxovat ale rozvijat sa trosku, pripadne nieco overovat, objavovat a nie to premrhat lietanim...
ale to je kazdeho vec ako chce prezit svoje LD
Nemyslím si, že lietanie je premrhanie LD. Ak to človeku pomôže k tomu, aby sa cítil vyrovnanejší, alebo oddýchnutý, tak to plní účel na 100 %. Nechcel som ale povedať, že len lietam, aj keď počas LD väčšinou áno, ale napr. počas OBE sa snažím prebádať okolie, snažím sa vydržať mimo tela čo najdlhšie, premiestňovať sa myšlienkou..... LD ale naozaj zväčša používam pre relax. :grin:
Z1
Zrak1
Člen fóra
Člen fóra

ibbeta napísal:neviem ci viete ze reagujete na skoro 2 roky stary post ale som rad ze to SagitaX otvoril, aspon vidno ze na rozdiel od mnohych inych newbies nezacne tym, ze otvori novu temu "poradte mi".
moj postoj k lietaniu a spol: nezavrhujem to, to co sa mi nepaci je, ked clovek robi zo sna akcny film alebo sa sprava nebdelo (napr presviedca snove postavy ze je to sen a zabuda, ze vsetci su sucastou toho sna)
ale dufam ze to nikto neberie tak, ze by som nieco zavrhoval/zakazoval, najdolezitejsia je sloboda, nech si kazdy robi co chce
Určite to tak neberiem, a ďalšou vecou je aj uplynulý čas, ktorý som si naozaj nevšimol, za ktorý sa veľa vecí udeje a človek aj zmýšľa inakšie. (nemyslím nikoho konkrétneho) Tým som chcel povedať to, že napr. ak sa pozriem na niektoré svoje staršie príspevky, aj keď len s odstupom 1. mesiaca, často krát sa pousmejem :grin: . Všetci sa stále učíme a takéto fóra nám to aj viditeľne ukazujú :D .
Z1
WhiteWolfSix
Moderátor
Moderátor
Dátum registrácie: Št Júl 01, 2004 18:45
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa WhiteWolfSix »

ibbeta napísal:neviem ci viete ze reagujete na skoro 2 roky stary post ale som rad ze to SagitaX otvoril, aspon vidno ze na rozdiel od mnohych inych newbies nezacne tym, ze otvori novu temu "poradte mi".
:grin: Stačilo ho raz usmerniť http://www.3oko.sk/viewtopic.php?p=6522#6522 a pochopil to, že tu môže nájsť mnoho užitočných informácií, len sa k nim musí prepracovať. :ok: SagitaX má aj moje uznanie. :appl:
Obrázok
WhiteWolfSix (WW6) | ANNWIN portál
ibbeta
Člen fóra
Člen fóra
Dátum registrácie: Pi Jan 23, 2004 19:42
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa ibbeta »

Zrak1:
to s tym casom je fakt, nedavno som listoval predchodcom tohto fora (lucid metro) a niektore veci boli viac nez usmevne, ale na druhej strane som bol aj casto prekvapeny ze ked som to po sebe po rokoch cital, nenarazil som na nejake rozpory alebo nekonzistentnost. tato tema to presne vystihuje, akurat pred asi tyzdnom (pred znovuotvorenim tejto temy) som o tom pisal celkom podobne http://www.3oko.sk/viewtopic.php?p=6508&highlight=#6508
Zrak1
Člen fóra
Člen fóra

ibbeta napísal:Zrak1:
to s tym casom je fakt, nedavno som listoval predchodcom tohto fora (lucid metro) a niektore veci boli viac nez usmevne, ale na druhej strane som bol aj casto prekvapeny ze ked som to po sebe po rokoch cital, nenarazil som na nejake rozpory alebo nekonzistentnost. tato tema to presne vystihuje, akurat pred asi tyzdnom (pred znovuotvorenim tejto temy) som o tom pisal celkom podobne http://www.3oko.sk/viewtopic.php?p=6508&highlight=#6508
Áno, súhlasím. Ono názor na veci sa nemení len tak, a v podstate väčšinou zostáva rovnaký, len s malými úpravami. Je to ale individuálne. :wink:
Z1
SagitaX
Člen fóra
Člen fóra
Dátum registrácie: So Jan 21, 2006 14:39
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa SagitaX »

Zrak1: hehe niekdey sa nazor na vec zmeni uplne od zakladov... ja som napriklad este pred 2 tyzdnamy absolutne neveril na nejaky astral (co ma teda teraz mrzi ale ani sa za to nijako nehanbim pretoze som vtedy bol skor vedecky zalozeny clovek a taketo veci sa len tak chytit a zmerat nedaju) a potom prisiel jeden moj kamos (zmorky) a povedal mi o Tchaj-cchi, zacal som trosku badat a nasiel som LD a ludia musim povedat ze teraz ked sa obzriem do minulosti si len vravim: ja som blbec! :) teraz uz verim vsetkemu co suvisy aspon trosku s duchovnom, a stale o tom daco citam ale inak neviem cim to je ale chcel by som sa nieco aj naucit, to ze viem o LD a mozno ho budem mat sa mi zda neuspokojive, chcel by som sa nieco naucit ale nie nieco ako AC, OBE, LD to je v pohode ale aj nieco ... ja neviem, neveim to napisat, proste ked som si cital knihu 'Strovolovský mag' (super kniha) a cital co daskalos dokaze, tak mam take nutkanie sa tieez nieco naucit ja neveim mozno toto nadsenie a tuzba po poznani casom opadne ale proste chcel by som sa vydat cestou duchovna (a uz mi sibe) ale nie doslovna :) to je jedine co ma napadlo... napriklad ludia tu vravia ze oni medituju- chcel by som vediet, take veci co su na nejaky prospech pre telo a dusu. takou cestou by som chcel ist... hmm aj ked som sa rozpisal a asi vsetci si vravite ze co to taram za blbosti :), no aj tak som nepovedal co by som presne chcel... to sa neda napisat ani povedat... neveim mozno to niekto pozna na sebe a vie co mam na mysli... kazdopadne sa teda ospravedlnujem za tieto nezmysli... btw: asi som trochu odbocil od temy :D
Zrak1
Člen fóra
Člen fóra

SagitaX:

:grin: Vôbec, ale naozaj vôbec netrepeš blbosti. Poznám ten pocit veľmi dobre. Nazval by som ho takým odrazovým mostíkom. Nečakaj ale, (viem že nečakáš :wink: ), že sa ti zrazu začne všetko dariť hneď a spoznáš veľa vecí za krátky čas. Tým podstatným je hlavne spoznávať svoju podstatu a pracovať na sebe a k tomu pomáha aj napr. LD, OBE či astrológia, s ktorou ale žial zatiaľ nemám skúsenosti. Je to len môj názor (názor človeka, ktorý toho vie veľmi málo :wink: ), dôležité je to, čo ti hovorí vnútorný hlas, ktorý ak sa naučíš počúvať, veľmi ti pomôže. Držím ti palce :wink:
Z1
SagitaX
Člen fóra
Člen fóra
Kontaktovať používateľa:

inak ak mam pradu povedat citim sa tu trosku čudne pretože ak niekto povie že toho vie velmi málo ktovie čo si mám mylieť JA= 17 ročný típek, ktorý sa do takýchto vecí nerozumie :D:D:D:D
ale inak peace... stači mi že tu možem byť, a učiť sa od skusených (ktorý chcú či nechcú podla mna vedia všetko) ;)...
Naposledy upravil/-a SagitaX v Št Jan 26, 2006 20:03, upravené celkom 1 krát.
WhiteWolfSix
Moderátor
Moderátor
Kontaktovať používateľa:

Môžeš si pomyslieť, že máš len 17 a vo veku tých, čo hovoria, že vedia málo, toho budeš vedieť aspoň o trošičku viac. :wink:
Obrázok
SagitaX
Člen fóra
Člen fóra
Kontaktovať používateľa:

WhiteWolfSix napísal:Môžeš si pomyslieť, že máš len 17 a vo veku tých, čo hovoria, že vedia málo, toho budeš vedieť aspoň o trošičku viac. :wink:
téééda akože klobúk dole ww6 toto bola dobraaa veta :D... nic v zlom ale toto mi nedalo to je fakt skvele :appl: sa mi to pači, toto si dam ako podpis.. vsetci tu machruju ze maju mudre vety teraz pani cumte na mna ale este to treba sformulovat :oops: :D
SagitaX
Člen fóra
Člen fóra
Kontaktovať používateľa:

och btw: ako si tak čitam prispevky vás všetkých tak začinam písať aj ja ˇ´ a tak lebo sa to po mne blbo číta :)
Môžeš si pomyslieť, že máš len 17 a vo veku tých, čo hovoria, že vedia málo, toho budeš vedieť aspoň o trošičku viac. ©
WhiteWolfSix
Moderátor
Moderátor
Kontaktovať používateľa:

SagitaX napísal::appl: sa mi to pači, toto si dam ako podpis.. vsetci tu machruju ze maju mudre vety teraz pani cumte na mna ale este to treba sformulovat :oops: :D
OK, poskytujem Ti autorské práva na užívanie mojej vety ako podpis :grin:
Obrázok
SagitaX
Člen fóra
Člen fóra
Kontaktovať používateľa:

dakujem :D dufam ze to © je tam spravne :P
Môžeš si pomyslieť, že máš len 17 a vo veku tých, čo hovoria, že vedia málo, toho budeš vedieť aspoň o trošičku viac. ©
WhiteWolfSix
Moderátor
Moderátor
Kontaktovať používateľa:

Za to môžeš, ale nemusíš doplniť ww6 :grin:
Obrázok
Napísať odpoveď