Zrak1: hehe niekdey sa nazor na vec zmeni uplne od zakladov... ja som napriklad este pred 2 tyzdnamy absolutne neveril na nejaky astral (co ma teda teraz mrzi ale ani sa za to nijako nehanbim pretoze som vtedy bol skor vedecky zalozeny clovek a taketo veci sa len tak chytit a zmerat nedaju) a potom prisiel jeden moj kamos (zmorky) a povedal mi o Tchaj-cchi, zacal som trosku badat a nasiel som LD a ludia musim povedat ze teraz ked sa obzriem do minulosti si len vravim: ja som blbec!

teraz uz verim vsetkemu co suvisy aspon trosku s duchovnom, a stale o tom daco citam ale inak neviem cim to je ale chcel by som sa nieco aj naucit, to ze viem o LD a mozno ho budem mat sa mi zda neuspokojive, chcel by som sa nieco naucit ale nie nieco ako AC, OBE, LD to je v pohode ale aj nieco ... ja neviem, neveim to napisat, proste ked som si cital knihu 'Strovolovský mag' (super kniha) a cital co daskalos dokaze, tak mam take nutkanie sa tieez nieco naucit ja neveim mozno toto nadsenie a tuzba po poznani casom opadne ale proste chcel by som sa vydat cestou duchovna (a uz mi sibe) ale nie doslovna

to je jedine co ma napadlo... napriklad ludia tu vravia ze oni medituju- chcel by som vediet, take veci co su na nejaky prospech pre telo a dusu. takou cestou by som chcel ist... hmm aj ked som sa rozpisal a asi vsetci si vravite ze co to taram za blbosti

, no aj tak som nepovedal co by som presne chcel... to sa neda napisat ani povedat... neveim mozno to niekto pozna na sebe a vie co mam na mysli... kazdopadne sa teda ospravedlnujem za tieto nezmysli... btw: asi som trochu odbocil od temy