PROSIM PORADTE MI.

Zážitky z vašich ciest v ríši vedomých snov

Moderátor: Moderátori

d35
Člen fóra
Člen fóra
Dátum registrácie: Po Nov 21, 2005 14:06

PROSIM PORADTE MI.

Príspevok od používateľa d35 »

Vecer som si ako abvykle opakoval test reality ze ked zapim mám sa pozriet na svoje ruky bolo to akolo 10večer.Zaspal som po nejakom čase sa mi začal snívať sen.V tom sne som stál pred dverami svojho bytu (bývam v paneláku) a zrazu som si v sne spomenul že sa mám pozrieť na svoje ruky.Pozrel som sa a zistil som že je to sen.Akonáhle som zisti že je to sen hned ma napadlo že vyskúšam že či viem lietať pomylel som si a už som sa vznášal.Potom som si vzpomenul že najlepšie je ak sa nejaký čas nehýbem len pozorujem priestor okolo, to sam aj spravil.Potom ma napadlo že už som obzaral priestor už dlho a že ešte chcem lietať.Stále som sa totiž nachádzal pred svojim bytom (pred dverami :) ).Zachcelo sa mi lietat ako píšem hore povedal som si že vyndem cez okno žo máme v činžiaku doletel som ku oknu a rozbyl som ho -Vtedy namňa niekto zakryčal že budem mať z toho zle (že som rozbyl okno).NEVIEM PREMŇA DOSŤ ČUDNÉ ŽE V LD POTEBE NIKTO HÚKA.To nebolo všetko, vyletel som hore na činžiak no namiesto strechy tam bol vchod.TO JE TIEŽ DOSŤ čUDNÉ.Sadol zastal som na schodoch a nevedel som že ešte čo vyskúšať tak som si zmyslel že kcem mať na prste prsťeň ale namiesto toho sa tam zjavil prsťeň ale nie ten čo som chcel. To som si až tak nevšímal. Keď som už fakt nevedel že čo si priať tak som sa spýtal mami-neviem ako sa tam dostala ale bola tam. Potom si už nepätám.Zrazu som bol pri monitore.A napadlo ma źe sa pozriem na svoje ruky pozrel som sa ale zdalo sa mi to ako skutočnosť, ako keby som sa prebudil.-NO TO BOL STALE SEN...Prebudil som sa o pol 5 v noci........Z LD už mám aké také skúsenosti ale ešte sa mi nepodarilo byť v LD tak dlho. A mám ešte jeden dotaz ak sa pozriem na svoje ruky vidím ich normálne ako v skutočnosti. vôbec sa nerozplývajú a uchvátila ma detailnosť mojich rúk rihy, mozole a tak. PROSÍM O RADU SKUSENÝCH LD CESTOVATEĽOV dakujem :)
Používateľov profilový obrázok
ATA
Člen fóra
Člen fóra
Dátum registrácie: St Máj 18, 2005 17:47
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa ATA »

mně se taky ruce v LD nerozplývaji a ty detaji mne taky dost uchvátily.
Já používám jako test reality kombinaci několika věcí jedna z nich ten sen většinou odhalý.Jinak gratuluju k dlouhýmu LD .Dobry je si hned potom co se dostaneš do LD opakovat že je to sen že seš v LD a divat se na ruce dodáti to dost energie a LD to prodlouží.Když už ld konči a citíš že se ztráciš tak zkus použít toceni nebo treni rukou.
Informací není nikdy dost

http://www.luciddreaming.wz.cz http://www.bookmarky.cz/users/Magic+Word
sorer
Admin
Admin
Dátum registrácie: Pi Dec 12, 2003 12:29
Kontaktovať používateľa:

Re: PROSIM PORADTE MI.

Príspevok od používateľa sorer »

Ruky sa mi nerozplyvaju a mam ich tiez dost detailne, a tym cudnym veciam v LD sa necuduj, je to bezne. ;)
Stretneme sa vo sne ;)
Tesla
V.I.P.
V.I.P.
Dátum registrácie: Pi Dec 09, 2005 22:26
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Tesla »

Hmm tak ma napadlo, ze som mal prve 2 LD tak ze som si spomenul na test reality a dosz haluz ze sa objavil test z tejto stranky.
Stlacil som TEST a nic... hovorim si ze snivam. A mal som pravdu.
Lenze moje sny su dost zvlastne - priestor tam nieje taky ako je tu.
Napriklad z nicoho nic som videl test reality pred celym zornym polom, ale ako keby som nemal telo - teda ani hlavu ani oci teda ani zorne pole.
Je to akoby ten test bol cely priestor a ja v nom.
Niekedy mam sny bez priestoru a bez casu napriklad pocity raz sa zobudim a citim sa stastne, aj ked nemam preco, alebo sitim napätie ako ked cakam na vysledok doleziteho rozhodnutia...
Teda to su asi najzvlastnejsie veci o ktorych som pocul...
sorer
Admin
Admin
Dátum registrácie: Pi Dec 12, 2003 12:29
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa sorer »

Tak gratulujem, aspon niekomu to vyslo s testom na tychto strankach.
Stretneme sa vo sne ;)
WhiteWolfSix
Moderátor
Moderátor
Dátum registrácie: Št Júl 01, 2004 18:45
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa WhiteWolfSix »

sorer: je dobre vedieť, že Tvoja snaha nie je márna. :ok:
Obrázok
WhiteWolfSix (WW6) | ANNWIN portál
SagitaX
Člen fóra
Člen fóra
Dátum registrácie: So Jan 21, 2006 14:39
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa SagitaX »

:ok: :appl:
Môžeš si pomyslieť, že máš len 17 a vo veku tých, čo hovoria, že vedia málo, toho budeš vedieť aspoň o trošičku viac. ©
Napísať odpoveď