Vecer som si ako abvykle opakoval test reality ze ked zapim mám sa pozriet na svoje ruky bolo to akolo 10večer.Zaspal som po nejakom čase sa mi začal snívať sen.V tom sne som stál pred dverami svojho bytu (bývam v paneláku) a zrazu som si v sne spomenul že sa mám pozrieť na svoje ruky.Pozrel som sa a zistil som že je to sen.Akonáhle som zisti že je to sen hned ma napadlo že vyskúšam že či viem lietať pomylel som si a už som sa vznášal.Potom som si vzpomenul že najlepšie je ak sa nejaký čas nehýbem len pozorujem priestor okolo, to sam aj spravil.Potom ma napadlo že už som obzaral priestor už dlho a že ešte chcem lietať.Stále som sa totiž nachádzal pred svojim bytom (pred dverami

).Zachcelo sa mi lietat ako píšem hore povedal som si že vyndem cez okno žo máme v činžiaku doletel som ku oknu a rozbyl som ho -Vtedy namňa niekto zakryčal že budem mať z toho zle (že som rozbyl okno).
NEVIEM PREMŇA DOSŤ ČUDNÉ ŽE V LD POTEBE NIKTO HÚKA.To nebolo všetko, vyletel som hore na činžiak no namiesto strechy tam bol vchod.TO JE TIEŽ DOSŤ čUDNÉ.Sadol zastal som na schodoch a nevedel som že ešte čo vyskúšať tak som si zmyslel že kcem mať na prste prsťeň ale namiesto toho sa tam zjavil prsťeň ale nie ten čo som chcel. To som si až tak nevšímal. Keď som už fakt nevedel že čo si priať tak som sa spýtal mami-neviem ako sa tam dostala ale bola tam. Potom si už nepätám.Zrazu som bol pri monitore.A napadlo ma źe sa pozriem na svoje ruky pozrel som sa ale zdalo sa mi to ako skutočnosť, ako keby som sa prebudil.-
NO TO BOL STALE SEN...Prebudil som sa o pol 5 v noci........Z LD už mám aké také skúsenosti ale ešte sa mi nepodarilo byť v LD tak dlho. A mám ešte jeden dotaz ak sa pozriem na svoje ruky vidím ich normálne ako v skutočnosti. vôbec sa nerozplývajú a uchvátila ma detailnosť mojich rúk rihy, mozole a tak.
PROSÍM O RADU SKUSENÝCH LD CESTOVATEĽOV dakujem