Astrálna etika
Moderátor: Moderátori
Re: Astrálna etika
Hanawa
Čo sa týka delenia dobra a zla, tak toto je fakt na dlhú diskusiu, pretože ťa asi prekvapí, že ja neverím že existuje zlo. Pod týmto pojmom by sa možno dali chápať chyby, ktorých sme sa dopustili, ale ani to skôr nie. Hovorí sa: všetko zlé je na niečo dobré, ale tým zlom sú podľa mňa myslené chyby, ktorých sa dopúšťame, ale aj to je súčasťou našého učenia sa. Chyby môžu byť teda tiež pozitívne pre budúcnosť, pre rozvoj našej alebo inej duše, takže v zlo ako také neverím. Nezapadá to do mojej predstavy podstaty.
Tým, že sa ti ten príbeh prieči tvojmu chápaniu sveta, sa vôbec nezaťažuj. Tiež ak by mi to niekto takto vysvetľoval pred 10-timi rokmi, tak by som to proste nebral, bolo by to proti môjmu presvedčeniu.
Čo sa týka delenia dobra a zla, tak toto je fakt na dlhú diskusiu, pretože ťa asi prekvapí, že ja neverím že existuje zlo. Pod týmto pojmom by sa možno dali chápať chyby, ktorých sme sa dopustili, ale ani to skôr nie. Hovorí sa: všetko zlé je na niečo dobré, ale tým zlom sú podľa mňa myslené chyby, ktorých sa dopúšťame, ale aj to je súčasťou našého učenia sa. Chyby môžu byť teda tiež pozitívne pre budúcnosť, pre rozvoj našej alebo inej duše, takže v zlo ako také neverím. Nezapadá to do mojej predstavy podstaty.
Tým, že sa ti ten príbeh prieči tvojmu chápaniu sveta, sa vôbec nezaťažuj. Tiež ak by mi to niekto takto vysvetľoval pred 10-timi rokmi, tak by som to proste nebral, bolo by to proti môjmu presvedčeniu.
Z1
@zrak
taky si nemyslim ze by pojem zla a dobra byl za vsech situaci resp. ve vsech casech a dimenzich jednoznacny. Tato dualita zde asi nebyla "od sameho zacatku".
Na druhou stranu dotaz:
pokud hovorime o chybe, ta se muze udat s urcitou mirou vedomi ci nevedomi ze delam chybu.
Myslis si ze na "zavaznost chyby" nema vubec zadny vliv vedomi ze tu chybu delam? Neni nekdo kdo kona umyslne chybne resp. nekomu skodi na tom hur, nez pokud druhy "omylem" neumyslne ci dokonce s dobrym umyslem udela stejnou "chybu" ci nekomu uskodi ?
Na druhou stranu dotaz:
pokud hovorime o chybe, ta se muze udat s urcitou mirou vedomi ci nevedomi ze delam chybu.
Myslis si ze na "zavaznost chyby" nema vubec zadny vliv vedomi ze tu chybu delam? Neni nekdo kdo kona umyslne chybne resp. nekomu skodi na tom hur, nez pokud druhy "omylem" neumyslne ci dokonce s dobrym umyslem udela stejnou "chybu" ci nekomu uskodi ?
OBI-VAN
Nepovedal by som že je na tom horšie, povedal by som, že je mladá neskúsená duša, ktorá ešte počas životov nespoznala, resp. sa ani nazaujímala nad hlbším významom vecí, je silno ovplyvňovaná materializmom a egoizmom. To sa ale časom zmení, či už skôr alebo neskôr. Myslím tým že to môže trvať aj niekoľko životov, kým zásadne zmení svoj postoj, ale môže to zvládnuť aj za krátke obdobie. Netrúfam si povedať, priblížnú dobu, je to relatívne, neviem či je možné sa zmeniť ešte počas jedného života, možno áno. Toto nemám prakticky overené, môže to byť ale aj inak, ale celkovo to zapadá do mojej predstavy ako to všetko funguje.
Nepovedal by som že je na tom horšie, povedal by som, že je mladá neskúsená duša, ktorá ešte počas životov nespoznala, resp. sa ani nazaujímala nad hlbším významom vecí, je silno ovplyvňovaná materializmom a egoizmom. To sa ale časom zmení, či už skôr alebo neskôr. Myslím tým že to môže trvať aj niekoľko životov, kým zásadne zmení svoj postoj, ale môže to zvládnuť aj za krátke obdobie. Netrúfam si povedať, priblížnú dobu, je to relatívne, neviem či je možné sa zmeniť ešte počas jedného života, možno áno. Toto nemám prakticky overené, môže to byť ale aj inak, ale celkovo to zapadá do mojej predstavy ako to všetko funguje.

Z1
relativita zla a dobra... pokracovani
...mladá neskúsená duša, ktorá ešte počas životov nespoznala, resp. sa ani nazaujímala nad hlbším významom vecí....
To ano s tim souhlasim, tim procesem prochazime asi vsichni (skoro) ovsem ja mel na mysli jeste uplne jinou "kategorii" a sice takove kteri moc dobre vedi ze delaji "zlo" tj. zcela vedome a uplne "svobodne" skodi druhym.
Ani zde s kategorizaci dobro/zlo nesouhlasis?
Na druhou stranu ono ani zde to neni jednoznacne, protoze s velkou pravdepodobnosti mona vetsina jakkoliv "vedome pachaneho zla" je vice ci mene ovlivnena/rizena primo nebo neprimo entitami prosazujicimi vlastni "zajmy" mimo nasi fyzickou realitu. Nebo se v takovem pripade jedna asi spis o slabou odolnost vuci temto "entitam" ? (coz pochopitelne nemze zadneho zlocince omluvit)
To ano s tim souhlasim, tim procesem prochazime asi vsichni (skoro) ovsem ja mel na mysli jeste uplne jinou "kategorii" a sice takove kteri moc dobre vedi ze delaji "zlo" tj. zcela vedome a uplne "svobodne" skodi druhym.
Ani zde s kategorizaci dobro/zlo nesouhlasis?
Na druhou stranu ono ani zde to neni jednoznacne, protoze s velkou pravdepodobnosti mona vetsina jakkoliv "vedome pachaneho zla" je vice ci mene ovlivnena/rizena primo nebo neprimo entitami prosazujicimi vlastni "zajmy" mimo nasi fyzickou realitu. Nebo se v takovem pripade jedna asi spis o slabou odolnost vuci temto "entitam" ? (coz pochopitelne nemze zadneho zlocince omluvit)
Nechcem niekoho zavádzať, pretože ja osobne nemám žiadne skúsenosti s entitami mimo našej fyzickej reality, aj keď som čítal, že jestvujú. K tomuto by som sa teda nechcel vyjadrovať, pretože naozaj neviem a čo neviem tak sa len snažím dedukovať, takže by to bol čisto len názor.
K tej otázke, či ohľadne ľudí, "kteri moc dobre vedi ze delaji "zlo" tj. zcela vedome a uplne "svobodne" skodi druhym. ", podľa môjho názoru je možné, že majú narušenú alebo nejak chybne prepojenú svoju energiu, teda podstatu ich samých. Táto sa po návrate "domov" z pozemského života regeneruje, opravuje, niekedy sú ale situácie, kedy sa táto energia už nedá opraviť a je potrebné ju od základov pretvoriť. O tomto píše M. Newtom v jednej zo svojích kníh Osudy duší, aj keď k samotnému pretváraniu enegrie mu jeho duchovný sprievodca neuviedol nič, táto téma je pre ľudí zatiaľ tabu, pokiaľ viem. Nemyslím si ale, že sú títo ľudia zlí, skôr by som povedal, že sú chorí, resp. príliš poškodení. Ak si logicky zoberieme, píše sa to dokonca aj v náboženstvách, všetko pochádza z "boha" - je to len názov, no a ak je ten milosrdný, všemohúci a dokonalý, nemôže z neho pochádzať zlo v tom zmysle, ako ho chápe väčšina ľudí. Ak sa nám javí niečo ako zlé, je to len naším vnímaním súčasnej reality, mohlo síce dôjsť ku nejakej (možno plánovanej) chybe, alebo poškodeniu, ale zlo ako také podľa mňa neexistuje.
K tej otázke, či ohľadne ľudí, "kteri moc dobre vedi ze delaji "zlo" tj. zcela vedome a uplne "svobodne" skodi druhym. ", podľa môjho názoru je možné, že majú narušenú alebo nejak chybne prepojenú svoju energiu, teda podstatu ich samých. Táto sa po návrate "domov" z pozemského života regeneruje, opravuje, niekedy sú ale situácie, kedy sa táto energia už nedá opraviť a je potrebné ju od základov pretvoriť. O tomto píše M. Newtom v jednej zo svojích kníh Osudy duší, aj keď k samotnému pretváraniu enegrie mu jeho duchovný sprievodca neuviedol nič, táto téma je pre ľudí zatiaľ tabu, pokiaľ viem. Nemyslím si ale, že sú títo ľudia zlí, skôr by som povedal, že sú chorí, resp. príliš poškodení. Ak si logicky zoberieme, píše sa to dokonca aj v náboženstvách, všetko pochádza z "boha" - je to len názov, no a ak je ten milosrdný, všemohúci a dokonalý, nemôže z neho pochádzať zlo v tom zmysle, ako ho chápe väčšina ľudí. Ak sa nám javí niečo ako zlé, je to len naším vnímaním súčasnej reality, mohlo síce dôjsť ku nejakej (možno plánovanej) chybe, alebo poškodeniu, ale zlo ako také podľa mňa neexistuje.
Z1
- emčo
- Člen fóra
- Dátum registrácie: St Nov 16, 2005 13:15
- Kontaktovať používateľa:
Zrak 1 a ostatni :
Rovnako dobra stranka, ako 3oko, ba ....
www.vestirna.com
alebo priamo :
http://www.vestirna.com/www2/forum/index.php

Rovnako dobra stranka, ako 3oko, ba ....
www.vestirna.com
alebo priamo :
http://www.vestirna.com/www2/forum/index.php

Kazda dusa ma telo, nie naopak.
OBI-VAN: I kdyz z naseho pohledu muzou vypadat pohnutky a duvody pomoci "nadprirozenym" zpusobem druhym, casto ma to co se deje hlubsi smysl a duvod.
To ze neco se nedeje "zcela bezne" a ze o tom "vsichni verejne nevedi", v zadnem pripade neznamena ze to tak neni.
POMAHAT DRUHYM NADPRIRODZENYM SPOSOBOM SA MOZE OTOCIT PROTI TEBE. JEDNA VEC JE POMOC A DRUHA VEC POUZITIE SVOJICH SIL A POZNATKOV. AK POMOZES JEDNEMU ISTO NIEKDE NIEKOMU DRUHEMU MINIMALNE ZNEUTRALIZUJES USPECH V HORSOM PRIPADE UBLIZIS.
HANAWA:Čo znamená zneužiť? Neexistuje nijaká autorita (mimo nás), ktorá by rozdeľovala veci na dobré a zlé. Takéto veci vyplývajú z dualistickej mysle a podľa mňa sú vzdialené reálnej podstate ...
PLNY SUHLAS S TVOJIM NAZOROM. NASE SVEDOMIE PRIRADUJE VECIAM DUALNY POHLAD DOBRO/ZLO I KED EXISTUJU BYTOSTI S INOU POLARIZACIOU. NEGATIVNE POSTAVENE VOCI NAM.
WhiteWolfSix: Príklad: Hľadanie nezvestnej osoby sa môže skomplikovať jednoducho tým, že astrálny cestovateľ príde na miesto jej dlhodobého pobytu v čase, keď tam reálna osoba už nie je, no on vníma jej energetický otlačok. Ak sa na to nešpecializuje, je vysoko pravdepodobné, že sa pomýli, aj keď z jeho pohľadu sa nemýlil, pretože osobu skutočne videl.
V TOMTO TI MUSIM ODPOROVAT. OD 1997 ROBIM TIETO VECI CASTO (HLADANIE OSOB) SPOLUPRACUJEM S POLICIOU A VER MI ZE POKIAL HLADAS MOMENTALNY POBYT OSOBY TAK JU NAJDES. TAK ISTO DOKAZES ZISTIT VSETKY MIESTA PREDOSLEHO POBYTU ASI TAK 1-2 ROKY VZAD.
CO SA TYKA ETIKY ASTRALU TAK JE DOST ZAVYSLA OD SEBAPOZNANIA CLOVEKA. V AP SA POHYBUJU ROZNE VYSPELE BYTOSTI (NIE ZLE A DOBRE ) TIE MENEJ VYSPELE SU SCHOPNE UBLIZIT AJ Z NEVEDOMOSTI A SU TAM AJ BYTOSTI CI VECI VYTVORENE Z LUDSKYCH MYSLIENOK, AKYSI ENERGETICKY ROBOTI, KTORI SA ZIVIA STRACHOM, NEGATIVITOU A DOKONCA SEXUALNOU ENERGIOU TIE SU SCHOPNE PRI PREJAVENI STRACHU A BEZ OCHRANY SU SCHOPNE VYSAT ENERGIU S CESTOVATELA
TAK ISTO SU TAM BYTOSTI STRAZIACE AP ( ANJELI A PODOBNE BYTOSTI ) KTORE SU CISTE A S OVELA VACSIMI SCHOPNOSTAMI A ZNALOSTAMI. V NASOM PONIMANI SU DOBRE. SU TAM AJ VYSOKO INTELIGENTNE BYTOSTI VYSLOVENE NEGATIVNE.
[/u]
To ze neco se nedeje "zcela bezne" a ze o tom "vsichni verejne nevedi", v zadnem pripade neznamena ze to tak neni.
POMAHAT DRUHYM NADPRIRODZENYM SPOSOBOM SA MOZE OTOCIT PROTI TEBE. JEDNA VEC JE POMOC A DRUHA VEC POUZITIE SVOJICH SIL A POZNATKOV. AK POMOZES JEDNEMU ISTO NIEKDE NIEKOMU DRUHEMU MINIMALNE ZNEUTRALIZUJES USPECH V HORSOM PRIPADE UBLIZIS.
HANAWA:Čo znamená zneužiť? Neexistuje nijaká autorita (mimo nás), ktorá by rozdeľovala veci na dobré a zlé. Takéto veci vyplývajú z dualistickej mysle a podľa mňa sú vzdialené reálnej podstate ...
PLNY SUHLAS S TVOJIM NAZOROM. NASE SVEDOMIE PRIRADUJE VECIAM DUALNY POHLAD DOBRO/ZLO I KED EXISTUJU BYTOSTI S INOU POLARIZACIOU. NEGATIVNE POSTAVENE VOCI NAM.
WhiteWolfSix: Príklad: Hľadanie nezvestnej osoby sa môže skomplikovať jednoducho tým, že astrálny cestovateľ príde na miesto jej dlhodobého pobytu v čase, keď tam reálna osoba už nie je, no on vníma jej energetický otlačok. Ak sa na to nešpecializuje, je vysoko pravdepodobné, že sa pomýli, aj keď z jeho pohľadu sa nemýlil, pretože osobu skutočne videl.
V TOMTO TI MUSIM ODPOROVAT. OD 1997 ROBIM TIETO VECI CASTO (HLADANIE OSOB) SPOLUPRACUJEM S POLICIOU A VER MI ZE POKIAL HLADAS MOMENTALNY POBYT OSOBY TAK JU NAJDES. TAK ISTO DOKAZES ZISTIT VSETKY MIESTA PREDOSLEHO POBYTU ASI TAK 1-2 ROKY VZAD.
CO SA TYKA ETIKY ASTRALU TAK JE DOST ZAVYSLA OD SEBAPOZNANIA CLOVEKA. V AP SA POHYBUJU ROZNE VYSPELE BYTOSTI (NIE ZLE A DOBRE ) TIE MENEJ VYSPELE SU SCHOPNE UBLIZIT AJ Z NEVEDOMOSTI A SU TAM AJ BYTOSTI CI VECI VYTVORENE Z LUDSKYCH MYSLIENOK, AKYSI ENERGETICKY ROBOTI, KTORI SA ZIVIA STRACHOM, NEGATIVITOU A DOKONCA SEXUALNOU ENERGIOU TIE SU SCHOPNE PRI PREJAVENI STRACHU A BEZ OCHRANY SU SCHOPNE VYSAT ENERGIU S CESTOVATELA

[/u]
- WhiteWolfSix
- Moderátor
- Dátum registrácie: Št Júl 01, 2004 18:45
1. Skús na nás nekričaťRedHawk napísal:WhiteWolfSix: Príklad: Hľadanie nezvestnej osoby sa môže skomplikovať jednoducho tým, že astrálny cestovateľ príde na miesto jej dlhodobého pobytu v čase, keď tam reálna osoba už nie je, no on vníma jej energetický otlačok. Ak sa na to nešpecializuje, je vysoko pravdepodobné, že sa pomýli, aj keď z jeho pohľadu sa nemýlil, pretože osobu skutočne videl.

2. V tom mojom texte sa vyskytuje aj slovné spojenie "ak sa na to nešpecializuje". To znamená, že ak sa niekto špecializuje na zameranie svojich astrálnych schopností na vyhľadávanie ľudí, môže dosahovať veľké úspechy.

odkud mas tyto informace ?
S tim samozrejme 100% souhlasim Na druhou stranu si VUBEC nejsem jisty, kdyz bych takovou moznost mel a byl v situaci se rozhodnout zda "pomoci nekomu velmi blizkemu" a nebo nepomoci, zda bych dokazal odolat "pokuseni" a do aktuelni treba i Vazne situace se dokazal nevmesovat "nadprirozenym zpusobem". No zatim je to z me strany ciste teorie....
Čo znamená zneužiť? Neexistuje nijaká autorita (mimo nás), ktorá by rozdeľovala veci na dobré a zlé. Takéto veci vyplývajú z dualistickej mysle a podľa mňa sú vzdialené reálnej podstate ...
Zde si to tak uplne nemyslim, protoze at uz tomu rikame autorita (a to v zadnem pripade nejsem nejaky fatalista apod.) proste OBJEKTIVNE existuji zakony tak jako fyzikalni tak i zakonitosti a procesy jine. Samozrejme ze tyto se muzou od sebe diametralne lisit v ruznych vesmirech, ruznych dimenzich a teoreticky dokonce treba menit i v case (to si myslim mene). Teoreticky by to i tak mohlo byt ze se projevuji castecne i dost individuelnim zpusobem tj. kdyz 2 subjekty udelaji na venek "stejnou vec" presto to muze na ne mit rozdilny dopad. (jedno zda pozitivni, negativni, ci neutralni)
Hmm tak to je skutecne zajimave, zrovna nedavno jsem cetl zajimave veci o remote viewing pouzivane uz od 50 let v CIA atd.... Jenze, kde je ta hranice? Po remote viewing se zaclo experimentovat s remote influencing (voz asi nedelas nebo neumis) je to podle tebe take zcela v poradku a bez rizika ?

Jak vlastne meris inteligenci bytosti v atrale?
V jake urocni astralu muzes potkat inteligentni avsak negativni bytosti?
Dle informaci ktere mam (jsem zatim pouze teoretik) se negativni bytosti mohou pohybovat pouze v nizsich urovnich.
Jak reagujes na evt. "setkani" popr. konfrontaci s nimi ?
Komunikujes a jak s tvymi vlastnimi pruvodci a nebo jejich existenci neznas a ani je nevyhledavas a oni nevyhledavaji tebe?
Co pises zni velmi zajimave, samozrejme pokud jsou to skutecne tve zkusenosti.
V zadnem pripade te nechci nijak provokovat, ale zajimalo by mne, jestli dokazes cokoliv z toho dolozit (tim myslim i treba tvou schopnost "remote viewing". Jsi ochotny neco takoveho udelat? (treba zjistit nejakou trivialni a samozrejme neutralni vec ?)
- WhiteWolfSix
- Moderátor
- Dátum registrácie: Št Júl 01, 2004 18:45
Re: odkud mas tyto informace ?
Pri klasickom rozhodovaní či pomôcť alebo nie je najlepšie vychádzať z prosby/žiadosti o pomoc. Inými slovami, ak Ťa niekto o pomoc nepožiada, nemáš právo zasahovať. Samozrejme, že existujú výnimky, kedy nemožno čakať na žiadosť/prosbu, no takéto situácie je nutné veľmi citlivo vyhodnocovať.OBI-VAN napísal:S tim samozrejme 100% souhlasim Na druhou stranu si VUBEC nejsem jisty, kdyz bych takovou moznost mel a byl v situaci se rozhodnout zda "pomoci nekomu velmi blizkemu" a nebo nepomoci, zda bych dokazal odolat "pokuseni" a do aktuelni treba i Vazne situace se dokazal nevmesovat "nadprirozenym zpusobem". No zatim je to z me strany ciste teorie...
Na teoretickej rovine nemožno než len súhlasiť, avšak existenciou v duálnom svete sa vnímaniu dobro-zlo jednoducho vyhnúť nemôžeme. Akékoľvek zneužitie je chápané v zmysle voči druhej osobe (niekedy aj voči sebe samému). Pre väčšie a lepšie chápanie aj tých najjemnejších foriem zneužitia je nutné otvorene príjmať vnímanie a chápanie danej situácie obeťou (vždy je to subjektívne vnímanie). Ak sa teda druhý cíti byť obeťou konania z našej strany, je na našej zodpovednosti to prijať ako fakt a konať tak, aby sa zneužívanie čo najskôr ukončilo a prípadné zranenie obete "vyliečilo".hanawa napísal:Čo znamená zneužiť? Neexistuje nijaká autorita (mimo nás), ktorá by rozdeľovala veci na dobré a zlé. Takéto veci vyplývajú z dualistickej mysle a podľa mňa sú vzdialené reálnej podstate...
sorryWhiteWolfSix napísal:1. Skús na nás nekričaťRedHawk napísal:WhiteWolfSix: Príklad: Hľadanie nezvestnej osoby sa môže skomplikovať jednoducho tým, že astrálny cestovateľ príde na miesto jej dlhodobého pobytu v čase, keď tam reálna osoba už nie je, no on vníma jej energetický otlačok. Ak sa na to nešpecializuje, je vysoko pravdepodobné, že sa pomýli, aj keď z jeho pohľadu sa nemýlil, pretože osobu skutočne videl.
V TOMTO TI MUSIM ODPOROVAT. OD 1997 ROBIM TIETO VECI CASTO (HLADANIE OSOB) SPOLUPRACUJEM S POLICIOU A VER MI ZE POKIAL HLADAS MOMENTALNY POBYT OSOBY TAK JU NAJDES. TAK ISTO DOKAZES ZISTIT VSETKY MIESTA PREDOSLEHO POBYTU ASI TAK 1-2 ROKY VZAD.To je trochu zo súdka etiky elektronickej komunikácie, kde písanie veľkými písmenami sa považuje za kričanie. Na oddelenie pôvodného (citovaného) textu od Tvojej odpovede slúži jednoduchá funkcia Cituj/Quote.
![]()
2. V tom mojom texte sa vyskytuje aj slovné spojenie "ak sa na to nešpecializuje". To znamená, že ak sa niekto špecializuje na zameranie svojich astrálnych schopností na vyhľadávanie ľudí, môže dosahovať veľké úspechy.

Add2

hm to ano ten pocit poznam.... pouzil som svoje sily par krat na pomoc. a dan prisla vzdy:("OBI-VAN"]
POMAHAT DRUHYM NADPRIRODZENYM SPOSOBOM SA MOZE OTOCIT PROTI TEBE. JEDNA VEC JE POMOC A DRUHA VEC POUZITIE SVOJICH SIL A POZNATKOV. AK POMOZES JEDNEMU ISTO NIEKDE NIEKOMU DRUHEMU MINIMALNE ZNEUTRALIZUJES USPECH V HORSOM PRIPADE UBLIZIS. [/i]
S tim samozrejme 100% souhlasim Na druhou stranu si VUBEC nejsem jisty, kdyz bych takovou moznost mel a byl v situaci se rozhodnout zda "pomoci nekomu velmi blizkemu" a nebo nepomoci, zda bych dokazal odolat "pokuseni" a do aktuelni treba i Vazne situace se dokazal nevmesovat "nadprirozenym zpusobem". No zatim je to z me strany ciste teorie....
hranicu si mozes urcit iba sam, alebo kolko zvladnes. ja iba pozeram, zasadne sa nesnazim minulost ovplyvnit.V TOMTO TI MUSIM ODPOROVAT. OD 1997 ROBIM TIETO VECI CASTO (HLADANIE OSOB) SPOLUPRACUJEM S POLICIOU A VER MI ZE POKIAL HLADAS MOMENTALNY POBYT OSOBY TAK JU NAJDES. TAK ISTO DOKAZES ZISTIT VSETKY MIESTA PREDOSLEHO POBYTU ASI TAK 1-2 ROKY VZAD.
Hmm tak to je skutecne zajimave, zrovna nedavno jsem cetl zajimave veci o remote viewing pouzivane uz od 50 let v CIA atd.... Jenze, kde je ta hranice? Po remote viewing se zaclo experimentovat s remote influencing (voz asi nedelas nebo neumis) je to podle tebe take zcela v poradku a bez rizika ?
Inteligenciu nemeriam, vacsinou mam isty pocit s tej bytosti a hlavne pouzivam to iste co v normalnom svete videnie aury. Co sa tyka urovni astralu. AP je velmi zvlastny vzdy som chvilu zmateny ked tam vstupim. je to aj vycerpavajuce negativne bytosti sa pohybuju vsade. ale najcastejsie pri nasej sfere. Co sa tyka konfrontacie skor sa snazim vyhybat stretu. Mam stit (ochranny obal) a mimo to ako kazdy mozem vysielat energiu:-) pozitivnu i negativnu. A ako vies na negativnu bytost treba pozitivnu.Jak vlastne meris inteligenci bytosti v atrale?
V jake urocni astralu muzes potkat inteligentni avsak negativni bytosti?
Dle informaci ktere mam (jsem zatim pouze teoretik) se negativni bytosti mohou pohybovat pouze v nizsich urovnich.
Jak reagujes na evt. "setkani" popr. konfrontaci s nimi ?
Komunikujes a jak s tvymi vlastnimi pruvodci a nebo jejich existenci neznas a ani je nevyhledavas a oni nevyhledavaji tebe?
Co pises zni velmi zajimave, samozrejme pokud jsou to skutecne tve zkusenosti.
V zadnem pripade te nechci nijak provokovat, ale zajimalo by mne, jestli dokazes cokoliv z toho dolozit (tim myslim i treba tvou schopnost "remote viewing". Jsi ochotny neco takoveho udelat? (treba zjistit nejakou trivialni a samozrejme neutralni vec ?)
Moji sprievodcovia so mnou komunikuju, je to obojstranne, ja nieco chcem, opytam sa oni nieco potrebuju daju sa najavo. Pokial viem Katerina Pisarcikova zo Zlina mi pred 5 rokmi ukazala mojich strazcov a odvtedy som si neustale vedomy ich pritomnosti.
Rad sa zucastnim testu na moje videnie

suhlasim s Tebou. Kazdy sme zodpovedny za svoje cinny. Zneuzity vsak mozes byt aj ty. A dost casto sme vyuziti tymi z AP.WhiteWolfSix napísal:Na teoretickej rovine nemožno než len súhlasiť, avšak existenciou v duálnom svete sa vnímaniu dobro-zlo jednoducho vyhnúť nemôžeme. Akékoľvek zneužitie je chápané v zmysle voči druhej osobe (niekedy aj voči sebe samému). Pre väčšie a lepšie chápanie aj tých najjemnejších foriem zneužitia je nutné otvorene príjmať vnímanie a chápanie danej situácie obeťou (vždy je to subjektívne vnímanie). Ak sa teda druhý cíti byť obeťou konania z našej strany, je na našej zodpovednosti to prijať ako fakt a konať tak, aby sa zneužívanie čo najskôr ukončilo a prípadné zranenie obete "vyliečilo".hanawa napísal:Čo znamená zneužiť? Neexistuje nijaká autorita (mimo nás), ktorá by rozdeľovala veci na dobré a zlé. Takéto veci vyplývajú z dualistickej mysle a podľa mňa sú vzdialené reálnej podstate...