Techniky
Moderátor: Moderátori
- sammy
- Člen fóra
- Dátum registrácie: Po Júl 11, 2005 23:46
- Kontaktovať používateľa:
Dlho som sem nezavital a vraciam sa :-)
Ja pouzivam hlavne metodu vizualizacie. Vizualizacia je podla mna velmi dolezita, tak ako je dolezite zachovat si hlavu bez myslienok.
Najskor sa uvolnim. Plynule pritom dycham a sustredim sa na svoj dych. Pokusam sa dychat bruchom. Pocas tohto procesu si predstavim ako cierna diera vysava moje myslienky az je moja mysel uplne cista.
Potom prejdem na fazu dva, pri ktorej naplna moje telo pozemska energia. Predstavujem si ako lezim nad matkou Zem, ktora mi do tela posiela svoju energiu. Moje telo sa nou postupne plni, hustne az sa nahusti do miery, kedy energia zacina vytekat naspat cez moje cakry.
Prichadza faza tri. V tejto faze naprogramujem energiu vo mne, aby vystupila z mojho tela a vznasala sa nado mnou. Teraz som uz vacsinou v stave, ked bezhybne lezim a nevnimam nic okolo seba. Kazde mensie rozrusenie vnimam velmi citlivo. Pomyslim si ako skopirujem moju dusu, moje vedomie to tela nado mnou, ktore dalej uz len ovladam predstavami. Predstavim si ako s energetickym telom chcem odist z mojej postele na nejake urcite miesto.
Nie je to 100%, ale mne to dost pomaha :-)
PS. Este som zabudol dodat, ze pri kazdom vydychu si predstavujem ako sa mi spomaluje tep a vsetko vo mne sa odohrava pomalsie. Aj dychanie spomalujem az na mieru pokial sa neuvolnim.
Ja pouzivam hlavne metodu vizualizacie. Vizualizacia je podla mna velmi dolezita, tak ako je dolezite zachovat si hlavu bez myslienok.
Najskor sa uvolnim. Plynule pritom dycham a sustredim sa na svoj dych. Pokusam sa dychat bruchom. Pocas tohto procesu si predstavim ako cierna diera vysava moje myslienky az je moja mysel uplne cista.
Potom prejdem na fazu dva, pri ktorej naplna moje telo pozemska energia. Predstavujem si ako lezim nad matkou Zem, ktora mi do tela posiela svoju energiu. Moje telo sa nou postupne plni, hustne az sa nahusti do miery, kedy energia zacina vytekat naspat cez moje cakry.
Prichadza faza tri. V tejto faze naprogramujem energiu vo mne, aby vystupila z mojho tela a vznasala sa nado mnou. Teraz som uz vacsinou v stave, ked bezhybne lezim a nevnimam nic okolo seba. Kazde mensie rozrusenie vnimam velmi citlivo. Pomyslim si ako skopirujem moju dusu, moje vedomie to tela nado mnou, ktore dalej uz len ovladam predstavami. Predstavim si ako s energetickym telom chcem odist z mojej postele na nejake urcite miesto.
Nie je to 100%, ale mne to dost pomaha :-)
PS. Este som zabudol dodat, ze pri kazdom vydychu si predstavujem ako sa mi spomaluje tep a vsetko vo mne sa odohrava pomalsie. Aj dychanie spomalujem az na mieru pokial sa neuvolnim.
Antes de morir veras el aro..
Re: Techniky
Ja sa riadim podla osemtýždnoveho kurzu ktorý je ne tejto stránke
spôsobov je tam viac takže každý by si mal prist na svoje...
spôsobov je tam viac takže každý by si mal prist na svoje...
- sammy
- Člen fóra
Kde najdem ten 8 tyzdnovy kurz na tejto stranke? Lebo hladam a nic som nenasiel..
Dakujem.
Dakujem.
- sammy
- Člen fóra
Tak uz som na to prisiel.. totiz som mal nastaveny ten druhy skin a tam nie je ani reality check a ani tie navody a pomocky.. som mohol hladat heh..
- WhiteWolfSix
- Moderátor
- Dátum registrácie: Št Júl 01, 2004 18:45
Hej, swiftBlue nie je vôbec dotiahnutý Myslím, že ho nemalo zmysel inštalovať do fóra, ktoré je pomerne silne modifikované. Modifikácie sa totiž musia týkať aj všetkých štýlov existujúcich vo fóre. To je trochu nevýhoda phpbb fóra.
- sorer
- Admin
- Dátum registrácie: Pi Dec 12, 2003 12:29
Nas novo premenovany admin(povodne Elendil) teraz Dugi, sluboval podobne doplnky do sfiftblue. Nakolko to ale akosi uviazlo na bode mrazu, doplnil som hlavicko temy swiftblue aby bolo zhodna s temou subsilver.
Naposledy upravil/-a sorer v Pi Mar 10, 2006 18:45, upravené celkom 1 krát.
Stretneme sa vo sne ;)
- WhiteWolfSix
- Moderátor
- SagitaX
- Člen fóra
- Dátum registrácie: So Jan 21, 2006 14:39
mno, je tu vela navodou, metod ako sa do tranzu dostat, pozri si temy a vyber si nejaku co sa ti zda byt taka super...bonkwodny napísal:tak ako teda navodim ten tranz?
skusal uz niekto weedovu metodu?
a este taka trochu blba:verite v boha?a akeho?
v boha verim ale nie takym sposobom ako cirkev hocijaka... niesom ani katolik ani evanielik ani nic ine ale v boha verim svojim sposobom a akeho? no v toho mojho...
Môžeš si pomyslieť, že máš len 17 a vo veku tých, čo hovoria, že vedia málo, toho budeš vedieť aspoň o trošičku viac. ©
dnes som skusal AC. najskor som dychal chvilu bruchom, potom som sa uvolnoval asi stvrt hodiny, nato (aj ked som mal oci zatvorene) mi dost stmavlo pred ocami, pistalo mi v hlave. mal som pocit, akoby mi este nebolo dovolene prejst akousi branou do astralneho sveta. potom som si lahol a spal asi hodinu, kym ma nezobudili vonkajsie okolnosti.
bonkwodny- som katolik, v Boha verim, vo Svätu trojicu.
bonkwodny- som katolik, v Boha verim, vo Svätu trojicu.
mnohý a ani jeden
to je zvláštní, že všichni hovoří o transu a bzučení při vstupu do AC a já to prožívám úplně jinak. Ležím ležím, snažím se uvolnit a neusnotu a najednou vím, že můžu vstát a odletět. Žádný trans, nic.
Smrt není zánikem světla. Je zhašením lampy, protože svítá...
- WhiteWolfSix
- Moderátor