kam tohleto jenom pasuje?

Zážitky z vašich ciest v ríši vedomých snov

Moderátor: Moderátori

OBI-VAN
Člen fóra
Člen fóra
Dátum registrácie: Ne Nov 13, 2005 10:19

kam tohleto jenom pasuje?

Príspevok od používateľa OBI-VAN »

Dneska k ranu jsem mel LD (nebo sen?) o tom ze spim a pri tom mam castecny OBE tj. vidim se zavrenyma ocima. Zdalo se mi ze se mi to libilo a jsem chtel vyzkouset "novej" reality check a proto jsem (se zavrenyma ocima !) vstal a prochazel po dome. Byl jsem uplne fascinovanej tim ze vidim se zavernyma ocima uplne normalne (a nechtel jsem je otevrit abych se "neprobudil" resp. nedostal z jineho stavu vedomi.
Tak mi napadl takovy (naprosto neucinny a matouci bohuzel) test a sice ze jak prochazim domem se zavrenyma ocima tak kdyz vidim kliku dveri nebo zed ci cokoliv po ceste, tak si jakmile se k tomu priblizim na to sahnu (porad se zavrenyma ocima) a pokud to opravdu ucitim v tom okamziku kdyz se zavernyma ocima uvidim ze jsem s k tomu priblizil na dosah ruky, tak se "skutecne presvedcim" se se jedna o realitu. Pekna pitomost.. ale sam jsem se takhle napalil hloupe. Proste jsem uveril ze to je skutecnost jelikoz mi selhal (pekne pitomej vubec nevim jak a proc mi to napadlo proc jsem neudelal klasicky RT :confused: ) .. prochazel jsem rodnym domem a mel jsem za to ze jim prochazim skutecne jenom mam zavrene oci a jsem v jinem stavu vedomi :blah:

Navic mne velmi zmatlo ze v celem dome nebylo absolutne nic neobvykleho zadne zarizeni ci cokoliv mi nepripadalo ze by tam nepatrilo nebo nebylo na svem miste, proste nic co by mne pomohlo uvedomit si ze mam (castecny) LD (a nebo neco mezi snem a LD???).

Pekne pomotany teda, stalo se nekomu neco podobnyho? Podle mne to byl takovy prechodny stav mezi LD a snem (nebo ze by i mezi OBE??). Je vazne skoda ze mi nenapadlo udelat nejaky klasicky reality checky.. klidne jsem mel zkusit letat, jenze mne to proste vubec nenapadlo
Jeste tak mi napadlo pri tom ze to je uzasna vec kdyby se to naucili slepi lidi tak by najednou zacali videt.. atd. :lol:
Používateľov profilový obrázok
ATA
Člen fóra
Člen fóra
Dátum registrácie: St Máj 18, 2005 17:47
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa ATA »

dobrej chaos
ono poznat co to bylo bude asi dost težky ty stvy přrcházi jeden v druhej u me to byva vetšinu OOBE-LD-Sen-Probuzeni

Ten tvuj zažitek mohl byt klidne i OOBE.
Vydel bych to asi takle ležels na posteli a divalses skz vička potom vstals astrálnim telem a stím se procházel po domě.Pokuds ty oči citil stále zavřeni mohl to byt pocit z fyz tela.

Par dotazu vyskytlo se tam nejaky bzučeni ,vybrace,podival ses na postel jestili tam leži telo když ses zvednul z postele,citils ty zavřeny oci i potom nebos sis jen myslel že sou ješte zavženy /me se třeby stalo že sem citil obě těla zaráz taky docela chaos/

Samozdřejme dalši možnosti je třeba LD nebo falešny probuzeni
Informací není nikdy dost

http://www.luciddreaming.wz.cz http://www.bookmarky.cz/users/Magic+Word
OBI-VAN
Člen fóra
Člen fóra
Dátum registrácie: Ne Nov 13, 2005 10:19

Príspevok od používateľa OBI-VAN »

ATA napísal:dobrej chaos

Ten tvuj zažitek mohl byt klidne i OOBE.
Vydel bych to asi takle ležels na posteli a divalses skz vička potom vstals astrálnim telem a stím se procházel po domě.Pokuds ty oči citil stále zavřeni mohl to byt pocit z fyz tela.

Par dotazu vyskytlo se tam nejaky bzučeni ,vybrace,podival ses na postel jestili tam leži telo když ses zvednul z postele,citils ty zavřeny oci i potom nebos sis jen myslel že sou ješte zavženy /me se třeby stalo že sem citil obě těla zaráz taky docela chaos/

Samozdřejme dalši možnosti je třeba LD nebo falešny probuzeni
Zapomel jsem uvest:
Ten dum ve kterym jsem byl - v nem nebydlim uz asi poslednich 20 roku a je asi 45km vzdaleny!
Bzuceni ani nic se nevyskytlo, tezko si nato clovek vzpomina. Proste pocitove jsem citil ze mam zavreny oci resp. ze se mi nechce oci otvirat protoze jsem se "jeste poradne neprobudil" . Tim ze jsem videl ze vidim i se zavrenyma ocima, jsem se chtel hlavne presvedcit jestli vidim realny svet a nebo se mi to jenom zda... a sam jsem se takhle blbe napalil :oops:

No proste mne hodne prekvapilo ze vidim i kdyz jsem vubec neotevrel oci. Zacal jsem sledovat jestli to co vidim vypada realne.. a pak jsem jakoby vstal a porad se snazil vypozorovat jestli to co vidim je realne.
Dokonce jsem v tom LD/OBE/snu? potkal nekoho z rodinnych prislusniku (snova postava??) a snazil se mu vysvetlit ze vidim se zavrenyma ocima :blah: nikoho to ale nijak zvlast nezaujalo - kazdej si vicemene sel dal po svym jako by to bylo uplne normalni
Napísať odpoveď