nemate niekdo nejake odkazy na internete hlavne na CIERNU MAGIU??? Zaoberam sa aj bielou.
Velmi by ste mi pomohli

Moderátori: RedHawk, Moderátori
Mal by si si to poriadne rozmyslieť, pretože so zaklínaním to nie je len tak. Viem to, pretože mám prax s ľuďmi, ktorí boli niekym prekliati. Stručne povedané, ak niekoho preklaješ, odserieš si to a poriadne. Takže sa skutočne zamysli, či Ti to stojí za to.adamseliga napísal:Biela mágia je taká jemná a nou nemozem zasahovat do druhých ľudí... No a hlavne ľudí, ktorý mi robia zle nemozem nejako tasiahnut bielou mágiou. To prve co som napisal som nemyslel tak ako to je napisane ale tak, ze tym hlupakom, ktory mi robia zle... chcem im aj ja robit zle. Mne staci iba nieco take malicke na zakliatie. Ja ciernu magiu moc nepoznam... PRETO
![]()
![]()
![]()
Môžeš sa zaoberať čímkoľvek, no musíš si byť vedomý toho, akú zodpovednosť Tvoje konanie nesie.adamseliga napísal:A mimochodom nemozem sa zaobívat aj tou???
![]()
![]()
A na záver ešte jedna rada: Nespamuj fórum. Svoju požiadavku si už raz napísal.adamseliga napísal:Kdo najde tie odkazy piste!!!
![]()
![]()
To som netvrdilEpholl napísal:Ja som to nebol, kto prvy sudil Magiu ako celok...
To slovíčko zase tam bolo preto. lebo už predtým si zjednodušoval pohľad na mágiu a cirkev. No nebolo to tvrdením, že si Ty začal mágiu odsudzovať.Epholl napísal:ale mi tam blbo vyznelo slovicko zase
Úplne to stačí, ak to vyslovíš s poriadnou dávkou hnevu.Epholl napísal:to chces povedat, ze ak mi niekto v skole nadava do ehm, ehm..... tak to ma na mna aj naky vplyv? alebo iba ak povie formulku typu"boajby ho...." "nech sa mu...." "nech umrie..." a tak? ak mi povie "ty ***** ****** *****!!!" tak to nema vplyv, co?
a ked tak rozmyslam... ak mu poviem: "bodajby sa k tebe spravali tvoje deti tak, ako ty k tvojim rodicom, tak sa to aj mne vrati v zosilnenej forme?"