Cudzie reci v LD
Moderátor: Moderátori
Cudzie reci v LD
skusal niekto z vas rozpravat cudzimi recami? mne sa obcas stava ze vo sne rozpravam plynule nemecky, aj ked nemcinu az tak dobre neovladam..
- Tesla
- V.I.P.
- Dátum registrácie: Pi Dec 09, 2005 22:26
- Kontaktovať používateľa:
Re: Cudzie reci v LD
Hmm Ja som v snoch rozpraval "univerzalnym" jazykom.
Aj ked sa mi stalo, ze nejake texty, co som pocul boli po anglicky. Tu ovldam celkom dobre, no v snoch to bolo uplne nezmyselne.
Aj ked sa mi stalo, ze nejake texty, co som pocul boli po anglicky. Tu ovldam celkom dobre, no v snoch to bolo uplne nezmyselne.
já jsem ve snu mluvil anglicky, ale byly to zčásti nesmysly, taková čecho-angličtina
Smrt není zánikem světla. Je zhašením lampy, protože svítá...
Niekde som pocul, ze ista americanka ked sa prebrala z komy vedela plynule po francuzky, pricom predtym tento jazyk neovladala. Je podla vas mozne, aby boly niektore informacie v mozgu proste blokovane? Dufam ze to vo sne opet nezabudnem vyskusat.
- Tesla
- V.I.P.
No v mozgu asi tazko...
Skor mohla pocas tej komy prezivat zazitky z minuleho frencuzkeho zivota a ten zazitok si nepamata iba tu rec...
Ono za 5 rokov sa toho da vela naucit...
Skor mohla pocas tej komy prezivat zazitky z minuleho frencuzkeho zivota a ten zazitok si nepamata iba tu rec...
Ono za 5 rokov sa toho da vela naucit...
taky si myslím, že tu francouzštinu neměla v mozku. V mozku může být jenom to, co tam strčíme. Musela čerpat z jiného zdroje.
Smrt není zánikem světla. Je zhašením lampy, protože svítá...
ale mozno prave pomocou ld by sa dalo ten zdroj objavit a vyuzit..
- Tesla
- V.I.P.
Tiez si myslim.
Len ten zdroj by sa mohol potom pouzit na ovela lepsie veci...
Len ten zdroj by sa mohol potom pouzit na ovela lepsie veci...
- Tesla
- V.I.P.
Tak ti poviem, co som dnes zazil:
Este ked toto pisem som pod znacnym vplyvom alkoholu(este vcera bola aj trava takze aj to posobilo asi)...
Takze ja som clovek, zo zmyslom pre slobodu, a vecny pesimista... Mam rad pomaly doom metal - vecne pesimisticky, ale aj vselico ine, ako troska epiky, gothiky, a heavy...
To je jedno. Ale dnes - to som necakal.
Poznate to, ked vam v sne/astrale niekto nieco hovori, tak ma nieco ako ID alebo identitu... Tak ku mne prehovorila moja dusa v mene Jezisa. A nielen ku mne. ale k vsetkym piatim, co sme v partii.
Proste silne pocity lasky, mieru, a vitazstva nad zlom...
... A zvitazime nad zlom tak, ze clovek zdevastuje tuto prirodu. A ked sa na to bude pozerat vymrie skoro cely druh, a vsetky duse, ked uvidia tu skazu, zmenia sa vo svojej podstate...
Ako sa hovorilo v hre Warcraft: A s popola povstane novy rad, ktory otrasie zakladmy tohto sveta...
Aj ked ta skaza bude zla, posluzi na dobro - Ucel svati prostriedky.
Aha a teraz k teme - ze toto sa mi mohlo aj snivat, takze sny by sa mohli vyuzit ku komunikacii s vyssimi bytostami.
A este mi tento "trip" povedal, ze my vsetci piati sme jedna dusa(pochadzame s jednej) Teda, ze sa aj dusa dokaze delit...
...Sakra sorry za chyby Ale to bude tym alkoholom...
Este ked toto pisem som pod znacnym vplyvom alkoholu(este vcera bola aj trava takze aj to posobilo asi)...
Takze ja som clovek, zo zmyslom pre slobodu, a vecny pesimista... Mam rad pomaly doom metal - vecne pesimisticky, ale aj vselico ine, ako troska epiky, gothiky, a heavy...
To je jedno. Ale dnes - to som necakal.
Poznate to, ked vam v sne/astrale niekto nieco hovori, tak ma nieco ako ID alebo identitu... Tak ku mne prehovorila moja dusa v mene Jezisa. A nielen ku mne. ale k vsetkym piatim, co sme v partii.
Proste silne pocity lasky, mieru, a vitazstva nad zlom...
... A zvitazime nad zlom tak, ze clovek zdevastuje tuto prirodu. A ked sa na to bude pozerat vymrie skoro cely druh, a vsetky duse, ked uvidia tu skazu, zmenia sa vo svojej podstate...
Ako sa hovorilo v hre Warcraft: A s popola povstane novy rad, ktory otrasie zakladmy tohto sveta...
Aj ked ta skaza bude zla, posluzi na dobro - Ucel svati prostriedky.
Aha a teraz k teme - ze toto sa mi mohlo aj snivat, takze sny by sa mohli vyuzit ku komunikacii s vyssimi bytostami.
A este mi tento "trip" povedal, ze my vsetci piati sme jedna dusa(pochadzame s jednej) Teda, ze sa aj dusa dokaze delit...
...Sakra sorry za chyby Ale to bude tym alkoholom...